Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

sveikos, izauros ir žanuarijos ( pagal gabaritus ir įdegimo laipsnį kaip kuri),
matau, kad rimtais veidais rimtas temas gvildenat- puntat, čiečkavojat, verdat sunkas, kaštavojat ir toliau aptarinėjat ypatumus savo augintinių. Maniškiai irgi visai nešpėtni šiemet, kai kurie biski maknoti, bet visumoj- neblogi. Gražiausias- dryžikas, pagirt galiu juodo ruso kekę ( tik vieną), džiuljeta atsigavo, pūkuotukas pučiasi, gal netgi noks vienas, dar visai džiugina maschotka- daug pirdukų ant jų. Visai polkutės žavi, o ir kitų nepeikiu. rybka viena puiki, kita prasta, tad tiesa, kokios jos turi būt- kažkur per vidurį, tikriausiai, marfa, isabel, alka- nu galėtų būt ir įspūdingesnės, bet gal vieta neprestižinė joms papuolė, ar kaimynai prasti- nežinau. raudonai citrinai- chajukt verysad.gif , a.a. jau jau jai, geltona- tinsta dar, auginasi bumbuliokus, bet negelsta dar. Tigrelą vieną jau suraitojau, dyžiką irgi ( panašūs labai, tik forma skiriasi)tiesa, viltis lauke jau 1 nunoko wub.gif . nokinu- bus sėklom, bo bais gražus pomikas.
nu va, aptariau čiut čiut, dabar jūsų ataskaitos man įdomiau paskaitinėt, bo pas mane nieko bais prašmatnaus ir verto titirambų kaip ir nėra.
Atsakyti
turiu jau vieną kandidatą išpirdolinimui iš šiltnamio. Be teisės sugrįžti. Nugis Red Pear doh.gif Ir kodėl aš, nevisprotė, buvau įsitikinus, kad čia bus kas tai panašaus į kokią Lempą, tik raudoną? blink.gif Laukiau laukiau, kol užaugs tie, anot forumo, pirdukai, o jie tokio mizerno mikroskopinio dydžio raust pradėjo blink.gif doh.gif Nušniojau šiandien visas viršūnes, geriau tegu kaimynams erdviau bus.. Ale būk tu man tokiai priedurnei, nepasidomėk pomidoru prieš sėjant fool.gif

Ai, beje, apie Lempą - nu labai skanus pomidoras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 20, 20:55)

Ai, beje, apie Lempą - nu labai skanus pomidoras  wub.gif

vaje, aš savo liustras pamiršau- tigi 3 lempikes turi krūmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 20, 22:38)
labai akyla esi. Aš nė tiek nemačiau  biggrin.gif

Tai o ko ten važiuoti, negi į kalnus dairysiesi bigsmile.gif . Taigi visus ūkius reikėjo apžiūrėti - kas, kaip ir su kuo gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2014 07 20, 20:42)

o tų, kairėje, kokia veislė? bigsmile.gif Gal galima sėklytes bent kelias??? Plyyyyzzz.....
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 20, 20:56)
vaje, aš savo liustras pamiršau- tigi 3 lempikes turi krūmas thumbup.gif

cielas kandeliabras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2014 07 20, 20:42)

O čia pristatau ,,Bujan",

user posted image

jetau, tą iš kairės, biski tamsesnį už eilinį mirtingąjį pomidorą, o ir bujaną ir aš visai norėčiau turėt wub.gif suvartočiau kad ir dabar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 20 liepos 2014 - 21:06
QUOTE(saintlina @ 2014 07 20, 22:55)
turiu jau vieną kandidatą išpirdolinimui iš šiltnamio. Be teisės sugrįžti. Nugis Red Pear  doh.gif  I

schmoll.gif Net nulėkiau į šiltnamį, kad vargšelį išgelbėčiau. Na gražus tas pomidoras pas mane, rytoj pafotkinsiu. Gal ir nekilograminiai pomidorai, bet aplipę gausiai.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 07 20, 23:03)
o tų, kairėje, kokia veislė?   bigsmile.gif  Gal galima sėklytes bent kelias??? Plyyyyzzz.....

Šposininkė mirksiukas.gif lotuliukas.gif Na jo, net skrandis pradėjo gurgti

Šiandien varškės picutes kepiau su pomidorais, kuo toliau, tuo labaiu man pradeda patikti derinys pomidoras+ varškė ir visa kita lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 20 liepos 2014 - 21:14
QUOTE(Para @ 2014 07 20, 21:10)
schmoll.gif  Net nulėkiau į šiltnamį,

ale kad ir uolumas tamstelės lotuliukas.gif Aš jau tokiu laiku nebelakstau- gana, jau ką pamiršau tai pamiršau- vakare reikia patingėt biski, pamedituot prie agurkienės bliūdo ( neti jau po 1 kitą polkutę įsipjaustau), tik vat to nijolės patiekalo iš kairės labai trūksta prie viso gėrio, iš unaro šokoladą išsitraukiau iš šaldytuvo- gal numalšinsiu kirminą pilve cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 07 20, 21:13)
Gal ir nekilograminiai pomidorai, bet aplipę gausiai.

aplipę.. blusom.. neee, ne mano pomidoras schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 20, 20:44)
sveikos, izauros ir žanuarijos ...

tyliai galvojau galvojau ir nesusilaikiau - o kas čia per veislė? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2014 07 20, 21:42)
O kad aš žinočau ...

Prašyčiau vakarais tokių foto, kaip paskutinė, nedėti. Po to srėbtuvė neužsidario.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 20, 21:21)
tyliai galvojau

tyliai tyliai pasakysiu jums, jaunuole- kadais, senai senai, praeitame amžiuje rodė tokį tai serialą iš dar ankstesnio šimtmečio, tai vat, supažindinu su žaviausiomis ir garsiausiomis ašarotojomis jame
Isaura
user posted image
Žanuarija
user posted image

kadangi laikmetis tikrai senas, tai visu stotu foto ant greitukių neradau, ale įtarkit pagal žandukus kas kaip. visagalis googlasas ir filmą vergė izaura parodytų paprašius, jaučiu
ale jos plantacijose pomdorų neaugino, kiek pamenu, tad aptarinėt tik gabaritus galėtume ( jau visai ne į temą būtų)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 20 liepos 2014 - 21:39
QUOTE(saintlina @ 2014 07 20, 21:55)
turiu jau vieną kandidatą išpirdolinimui iš šiltnamio. Be teisės sugrįžti. Nugis Red Pear  doh.gif  Ir kodėl aš, nevisprotė, buvau įsitikinus, kad čia bus kas tai panašaus į kokią Lempą, tik raudoną?  blink.gif  Laukiau laukiau, kol užaugs tie, anot forumo, pirdukai, o jie tokio mizerno mikroskopinio dydžio raust pradėjo  blink.gif  doh.gif  Nušniojau šiandien visas viršūnes, geriau tegu kaimynams erdviau bus.. Ale būk tu man tokiai priedurnei, nepasidomėk pomidoru prieš sėjant  fool.gif

Ai, beje, apie Lempą - nu labai skanus pomidoras  wub.gif

Kaip idomu g.gif Pas mane atvirksciai- Red Pear kol kas vienas is labiausiai deranciu, apsipyles kriausem ir tokiom nemazom, kaip du kumsciai bigsmile.gif , kekej po 4-6 pomidorus, ir kol kas dar puciasi, neraudonoja.
Atsakyti