Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Kapabull @ 2014 07 21, 12:27)
O man šįmet patinka Boloto, pernai išbandyti Green Zebra, Jason ir dar kažkokie balkšvai žalsvi buvo visai neskanūs. Boloto mezga daug, stambūs, krūmas gan kompaktiškas.

siemet turguj gavau magaryciu baloto 5 daigus. daigai, aisku buvo turginiai, tai ilgai puksejo kol isikabino, todel noks veliau. kol kas nei gero nei blogo ispudzio nepadare. patys augalai tikrai grazus, vaisiu pas mane taip vidutiniskai ir dydzio vidutinisko, bet va koks bus ju skonis- tikrai smalsu. svarbu nepraziopsot kada jie jau sunoke g.gif
Atsakyti
O man siemet skaniausi persikiniai is Loretos sodu,idealiai atitinka skonio receptorius,ir spalvyte grazi ruzava,pernai topo virsuneje buvo malaxitovaja skatulka,(siemet jie mano dukrelei skaniausi 4u.gif ),pries du metus oranze buvo pirmoj vietoj.Kasmet skoniai keiciasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 21 liepos 2014 - 13:27
Kagi, o as galiu pasidalinti ispudziais apie pirmaji paskersta Indigo rose. Tiesa, jis buvo is balvoninio ziedo. Bet man receptoriams tiko netgi labai. Turintis rugsteles, labai daug sulciu. Reikes lupti seklas ir auginti kitamet daugiau nei viena kruma.
Aukse - dekoju tau uz jo seklytes.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 07 21, 13:33)
Kagi, o as galiu pasidalinti ispudziais apie pirmaji paskersta Indigo rose. Tiesa, jis buvo is balvoninio ziedo. Bet man receptoriams tiko netgi labai. Turintis rugsteles, labai daug sulciu. Reikes lupti seklas ir auginti kitamet daugiau nei viena kruma.

smagu, kad patiko. Pas mane jie dar nevalgomi. Bet labai derlingas ir gausios kekes. Idomu bus paragaut.
Atsakyti
IM BACK biggrin.gif
Zikai, soriukas, neatsakiau tau laiku i klausimus del Orange Banane, bet kadangi augintoju daug tai viska tau teisingai paporino 4u.gif
Nehibridas jie, seklas rinkis, man jie patiko ir derlingumu, ir skoniu, perspjove hibridini Organza lyg niekur. Praejusio sezono Numero Uno.
Gryzus namo (sianakt) dar nulindau i siltnami, supratau tik kad teks raitotis rankoves, tamsoje dar izvelgiau kazka sunokusio. Nu ka , ryte vaizdelis toks- kurmiai rimtai pasitusino per 4 dienas doh.gif
Sunoke mano "ankstyvi" toli Sub Arctic , toli Sib Skorospelyj, nuroviau krumelius, nesuzavejo anie manes, rugstus schmoll.gif
Atradau kad vistik is 3 daigu turiu viena tikraja Aladino Lempa bigsmile.gif thumbup.gif Ir galbut, is 3daigu, viena tikraji Izumrudnoje Jabloko g.gif Vienas ale Izumrudas pradejo keisti spalva, bais idomu, kekes labai jau panasios i kokius Delfinus lotuliukas.gif seti is pirktiniu seklu doh.gif

Saintlina, prajuokinai su savo Red Pear lotuliukas.gif gera atkata gavai lotuliukas.gif

Noriu Skariu bigsmile.gif

P.s. einu pabaiginet sniot lapu cool.gif
P.p.s. bet kokia gera jura buvoooo ... iki sekmadienio.... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 21 liepos 2014 - 14:28
QUOTE(matuke @ 2014 07 21, 13:55)

P.p.s. bet kokia bera jura buvoooo ...

nenervuok.
Nors baseiną prisipyliau, ale vistiek nepanašu..
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 07 21, 13:33)

O derlingumas kaip jo? Foto gal galima būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 07 21, 14:12)
O derlingumas kaip jo? Foto gal galima būtų  ax.gif

Nufotkinsiu vakare gal per naujo, nes turiu tik sena nuotrauka.
Sakyciau, vidutiniskai derlingas, kekeje apie 6-8 pomidorus didelio kiausinio dydzio.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 21, 14:58)
nenervuok.

user posted image
Atsakyti
pas mus irgi kurmiu atakos nesibaigia . Atrodo pomidorams tas nelabai kenkia, nes kai kurie jau stoga remia blink.gif Bet griovys jau isdziuves, tai laisciau is sulinio . sulinys turbut is 5 ar 6 rentiniu pilnas buvo. Vos vos uzteko siltnamiui palaistyt doh.gif Kiek pilu, tiek dingsta. tai pyliau su slanga ir buzojausi su kase, apspaudinejau saknis pomidormas. Zeme silta, vanduo sulinio saltas. Tersiausi kelias valandas pliurzeje . Na kol issunkiau sulini iki paskutinio laso . Isejau susalusi taip, kad kibire per dien pasiles vanduo mano rankoms pasirode karstas kaip tik uzplikyta arbata doh.gif biggrin.gif Prisirengiau megztiniu ir ejau karstos sriubos valgyt doh.gif lotuliukas.gif Kita diena sulinys vel pilnas vandens mirksiukas.gif
parsiveziau bliudeli pomidoru . Skanus man jie visi ,kiek ragavau. Vieni su rugstele, wub.gif kiti svelnesnio skonio, wub.gif bet su maximiniais ner ko lygint schmoll.gif
Jau visai baigia nokt didziuliai oranzine jaucio sirdis, zolotoj byk. Tie 3 tai didziuliai, reiks pasvert.
Vienas Arvento jau spalva pakeites. bet dar diena kita tegul pastovi...
Ir dabar galvoju, kaip isragauti ir zinoti katras kokio skonio, jei nuskinu ir parsivezu namo, ir dar palaikau keais dieas... o tada jau nebezinau katras ten kos buvo. Uzrasus klijuot skinant doh.gif g.gif blush2.gif Tai vat ir pasidaro, kad skanus VISI blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 21, 13:58)

Darbe? blink.gif Ar tu vėl kaiman išlėkei?

Dar ištiesų ankstyvi Platus F1-ale grynai pomidorai iš parduotuvės doh.gif Net kvapo pomidoro nėra schmoll.gif Neauginsiu daugiau. Nors labai dailūs, visi kaip vieni.
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2014 07 21, 12:37)
Nu nors nusišauk doh.gif Nenoksta pomidorai ,nors tu ką.

Pas mane ir nenoksta.. Ankstyvus žemaūgius tik valgom.
Atsakyti
Ragavau jau Orkado h sunokusi, tai labai patiko. Rugstele ir saldumas kartu. Super. Auginsiu ir kitamet. Loretto noksta, paziuresiu ar tikrai tokie neskanus,kaip cia kazkuri raset. g.gif
Nepatikesit, bet nepatiko deskij sladkij slyvka skonis blush2.gif Pas mane is Vlmos pokelio isdygo vienas no name kazkoks. Bet labai skanus. Tai slyvka tikrai nublanko pries ji.
Siandien suragausiu zemaugi ale korol sibiri. Ziauriai derlingas, bet labai zemas. Tik tiek, kad vaisiai tikrai dideli.
Indigo rose, pas mane pirmoje kekeje tikrai daugiau pomidoru. Suskaiciavau gal 10 ant tos kasos. Kitos kekes ir ne menkesnes. Tik tiek,kad jie vos didesni nei putpeles kiausiniai.
Atsakyti