Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 23 tema

QUOTE(papugiuke @ 2014 09 26, 09:01)
As tik apie tai ir mastau paskutiniu metu, naktim nemiegu, taip sunku ir toliau atidedineti save velesniam laikui, per paskutinius 6 metus nenescia ir nezindanti as net 2 metu pilnu neisbuvau, galejau palaukt su antru vaikuciu zinoma, bet vel gi, laikas... Kazkaip norisi kad tarp vaiku skirtumas nebutu ziauriai didelis, ir nezinia kaip su tuo vaisingumu veliau bus, na bet cia ne i tema aisku rasau... smile.gif
Tiesiog dabar pradeda atrodyti, kad tas laikas niekada ir nebeateis, o maitinti tik 6 men. man atrodo nesamone, kas turi vaiku, mane supras...
Del menesiniu, manau kad labai jus logiskai rasot, sia minute ir nebegciau operuotis, lauktu pasiruosimo laikotarpis, nes vaiko as kolkas nepalikineju niekam, jis nezino kas tai yra, o cia visa para ir daugiau... tad net nemaitinant kol kas tai nera realu, bet galvojau griz tuoj i Lietuva vyras, pasitreniruosim ir tt.

Merginos, kurios tikrai nori daryt tai, darykit dabar, kol jaunos, neturit vaikuciu, nestatot namu, nevaziuojat i komandiruotes ir tt, veliau gal pinigu ir padauges, bet padauges ir islaidu ir sumazes laiko, gal net iki tiek, kad sau jo taip ir neatsiras...

Viska labai teisingai rasot. Bet taip jau yra kad reikia tiesiog islaukti reikiamo momento. Man tas pats buvo tik del nosies niekad nekompleksuodavau, bet laikui einant matau kad ji nera grazi , reikia pagrazinti , tiesiog zinau ka darau to laukiau seniai. Jei norite galit man parasyt i AZ, ....

Atsakyti
Papugiuke, pritariu kristinai0212, nesioperuokit kol maitinat smile.gif aš ir pati maitinau sūnelį metus laiko ir tik praėjus dar keliams mėnesiams operavausi. Buvau skaičius kažkur, kad nutraukus žindymą reiktų dar bent 3 mėnesius maždaug palaukt, nes pats mūsų organizmas turi atsigaut, pasistiprint, juk su MP mes leliukams labai daug atiduodam vitaminų. Tad tikrai gijimas galėtų būt labiau komplikuotas. Ir pvz 6 mėn leliuko neįsivaizduoju kaip reiktų kažkam palikt net ir vienai nakčiai, na bent savo mažių pirmą kartą palikau 1,5 metukų kai važiavau būtent operuotis. O ir po operacijos vaikučiu taip sunku rūpintis, bent jau man buvo labai sunku sad.gif
Atsakyti
Laba diena, norėjau Jūsų paklausti, ką reikia pasiimti su savimi į ligoninę darantis nosies operaciją ? Gal yra kokių būtinų priemonių (šiaudeliai, kad būtų patogiau atsigerti ar panašiai) kurių reikėtų turėti po operacijos ?

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2014 09 26, 14:42)
Laba diena, norėjau Jūsų paklausti, ką reikia pasiimti su savimi į ligoninę darantis nosies operaciją ? Gal yra kokių būtinų priemonių (šiaudeliai, kad būtų patogiau atsigerti ar panašiai) kurių reikėtų turėti po operacijos ?

Ačiū.

Sveika. As neemiau nieko ir tikrai niekoi neprireike.
Atsakyti
QUOTE(antica @ 2014 09 26, 16:49)
Sveika. As neemiau nieko ir tikrai niekoi neprireike.

antika, jums siaurino suninius kaulus, (as jau tiek prisiskaiciau, kad vos susigaudau kas pas ka operavosi ir tt).

Jus labai patenkinta SV darbu kaip supratau.

Dar noriu paklaust, ar po pirmos konsultacijos dar buvo konsultacija pries operacija? Ar ji buvo issamesne? koks ispudis susidare, daug nosyciu pas darosi, ar nesimato kas ten per judesys toj klinikoj..?
Papildyta:
QUOTE(ValSve @ 2014 09 26, 13:43)
Papugiuke, pritariu kristinai0212, nesioperuokit kol maitinat smile.gif aš ir pati maitinau sūnelį metus laiko ir tik praėjus dar keliams mėnesiams operavausi. Buvau skaičius kažkur, kad nutraukus žindymą reiktų dar bent 3 mėnesius maždaug palaukt, nes pats mūsų organizmas turi atsigaut, pasistiprint, juk su MP mes leliukams labai daug atiduodam vitaminų. Tad tikrai gijimas galėtų būt labiau komplikuotas. Ir pvz 6 mėn leliuko neįsivaizduoju kaip reiktų kažkam palikt net ir vienai nakčiai, na bent savo mažių pirmą kartą palikau 1,5 metukų kai važiavau būtent operuotis. O ir po operacijos vaikučiu taip sunku rūpintis, bent jau man buvo labai sunku sad.gif

As suprantu visa tai, net nezinau ka daryt, kad tas laikas greiciau begtu, taip noreciau greiciau tapt panasi i moteri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(papugiuke @ 2014 09 26, 22:19)
antika, jums siaurino suninius kaulus, (as jau tiek prisiskaiciau, kad vos susigaudau kas pas ka operavosi ir tt).

Jus labai patenkinta SV darbu kaip supratau.

Dar noriu paklaust, ar po pirmos konsultacijos dar buvo konsultacija pries operacija? Ar ji buvo issamesne? koks ispudis susidare, daug nosyciu pas darosi, ar nesimato kas ten per judesys toj klinikoj..?

Darbu esu patenkinta. Konsultacija buvo dar pries pat operacija, tokia pat trumpa. Klinikoj visos palatos buvo uzimtos, kam ir ka dare nezinau, mano palatos drauge taip pat nosi operavosi, taip pat labai patenkinta liko.
Man trumpino gala, zemino nugarele ir siaurino sonus.
Atsakyti
QUOTE(antica @ 2014 09 27, 09:17)
Darbu esu patenkinta. Konsultacija buvo dar pries pat operacija, tokia pat trumpa. Klinikoj visos palatos buvo uzimtos, kam ir ka dare nezinau, mano palatos drauge taip pat nosi operavosi, taip pat labai patenkinta liko.
Man trumpino gala, zemino nugarele ir siaurino sonus.

Aisku, tai jusu situacija panasi i mano... Jei teisingai supratau aisku. Man reikia siaurint nosies kaulus, ne snerves, nors gali paaisketi, kad ir jas.

O jus dar buvot pas ka nors konsultacijoj, kai ruosietes op?

ValSve, tai drasiausia kaip suprantu, jokiu skaitymu, jokiu dvejojimu, pasiryzo, pasidare ir viskas super. Kaip noreciau ir as greiciau tapti sekmingu "After"...
Atsakyti
QUOTE(papugiuke @ 2014 09 27, 12:32)
ValSve, tai drasiausia kaip suprantu, jokiu skaitymu, jokiu dvejojimu, pasiryzo, pasidare ir  viskas super. Kaip noreciau ir as greiciau tapti sekmingu "After"...

Na gal nevisai taip buvo - ne tokia greita ir drąsi smile.gif ir po OP nėra jau taip viskas super, bet tikrai geriau nei buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(papugiuke @ 2014 09 27, 11:32)
Aisku, tai jusu situacija panasi i mano...  Jei teisingai supratau aisku. Man reikia siaurint nosies kaulus, ne snerves, nors gali paaisketi, kad ir jas.

O jus dar buvot pas ka nors konsultacijoj, kai ruosietes op?

Buvau dar pas Radzeviciu ir el. pastu su Jankunu konsultavausi.
Nei vienas gydytojas nepaliko man jokio ypatingesnio ispudzio, Viksraiti rinkausi tiesiog del to, kad jis labai daug nosies operaciju daro.
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2014 08 17, 16:21)
Jean Brice Duron.
Turėjau daryti spalį,bet niekaip neišeina.. Darysiu vasarį 4u.gif

Sveiki o kokia kaina pas si chirurga?
Atsakyti
Labai įdomu, kaip žmonės žiūri į plastines operacijas. Perskaičiau strapsnį, kuriame merginos artimieji ir draugai sakė, kad jai nereikia operacijos, komentaruose ne vienas žmogus rašė, kad jai nereikėjo ir, kad po operacijos lygiai taip pat atrodo mergina nežinau, kaip jums, bet aš tai labai gerai matau, kas jai nepatiko ir suprantu, kaip ji jautėsi... pažiūrėkit nuorodą, parašykit, ką manot.. man atrodo, tik žmonės, turintys didelę nosį ar buvę didžianosiai ar kokie kreivanosiai biggrin.gif supranta kaip tada jaučiamasi ir kaip pasikeiti SAVO akyse į gerąją pusę.
Atsakyti
QUOTE(akfa @ 2014 10 04, 11:31)
Labai įdomu, kaip žmonės žiūri į plastines operacijas. Perskaičiau strapsnį, kuriame merginos artimieji ir draugai sakė, kad jai nereikia operacijos, komentaruose ne vienas žmogus rašė, kad jai nereikėjo ir, kad po operacijos lygiai taip pat atrodo mergina  nežinau, kaip jums, bet aš tai labai gerai matau, kas jai nepatiko ir suprantu, kaip ji jautėsi... pažiūrėkit nuorodą, parašykit, ką manot.. man atrodo, tik žmonės, turintys didelę nosį ar buvę didžianosiai ar kokie kreivanosiai biggrin.gif supranta kaip tada jaučiamasi ir kaip pasikeiti SAVO akyse į gerąją pusę.

skirtumas akivaizdus, zymiai grazesne nosis po operacijos.. 4u.gif
pastebejau, kad labai daznai net gi artimi zmones nesupranta plastines operacijos prasmes, puola atkalbineti..gera kalbeti, kai pas pacius dazniausiai grazios nosys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 05 spalio 2014 - 16:02