Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 23 tema

yahoo.gif yahoo.gif assa.gif
mergaites, as jau be itvaro 😀
nosiukas ne idealus, bet jau ji myliu
Atsakyti
QUOTE(gillda @ 2014 10 29, 18:29)
yahoo.gif  yahoo.gif  assa.gif 
mergaites, as jau be itvaro 😀
nosiukas ne idealus, bet jau ji myliu

vis dar sunkiai prakvepuoju ir melynes su patinimais jau ikyrejo. O dar tos raudonos akys doh.gif
bet kai grizau po vizito (pas S.V. per kuri man nueme tvarsti) , gerai viska apziurejau ir tikrai likau lb patenkinta.
aisku, simetrijos truksta, oda is po itvaro baisi ir t.t. bet nosyte man labai patinka.

Atsakyti
Sveikute gilda sveikinu.Gal gali imesti keleta foto i musu pastuka aciu. Labai noretusi paziureti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina0212 @ 2014 10 30, 18:37)
Sveikute gilda sveikinu.Gal gali imesti keleta foto i musu pastuka aciu. Labai noretusi paziureti. smile.gif

Hey kristina0212,
dekoju uz sveikinimus smile.gif
Ziurek prie "gillda pries" susirasinejimo- tingejau rasyti nauja elaiska blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gillda: 30 spalio 2014 - 22:38
sveikute,dar nepaziurejau foto,bet noriu paklausti po kiek laiko tau nueme itvara su kurio buvai po operacijos.Po kiek dieneliu?
Atsakyti
ar gali būti taip, kad pvz po galiuko op (paprastai reik nešiot pleistrus 8dienas), gydytojas gali nuimt pleistrus anksčiau, tarkim po 4dienų, jei viskas puikiai sugiję? Ir ar po nosies korekcijos, kurios metu kaulas neliečiamas, lieka mėlynės? Ar kuri nors turėjot tik nosies galiuko op? Norėčiau pasiteiraut kaip op:}
Atsakyti
QUOTE(kristina0212 @ 2014 10 31, 16:09)
sveikute,dar nepaziurejau foto,bet noriu paklausti po kiek laiko tau nueme itvara su kurio buvai po operacijos.Po kiek dieneliu?

Labuka. Operavo ketvirtadieni o itvara nueme treciadieni. Ne taip ir ilgai, bet mane tas niezejimas jau buvo pradejes varyti i nevilti doh.gif mano vargse oda isbere spuogeliais verysad.gif
na bet sie dalykai, laimei, praeinantys thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kornelliux12 @ 2014 10 31, 23:14)
ar gali būti taip, kad pvz po galiuko op (paprastai reik nešiot pleistrus 8dienas),  gydytojas gali nuimt pleistrus anksčiau, tarkim po 4dienų, jei viskas puikiai sugiję? Ir ar po nosies korekcijos, kurios metu kaulas neliečiamas, lieka mėlynės? Ar kuri nors turėjot tik nosies galiuko op? Norėčiau pasiteiraut kaip op:}

As,aisku, nezinau tikrai. Bet manau, kad melynes yra labai individualus dalykas. Cia jau kaip organizmas sureaguos.
As pasidziaugiau, kad akys liko be kraujo demiu drinks_cheers.gif ....o i trecia diena jos paraudo. Sunku ka nors nuspeti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelliux12 @ 2014 11 01, 00:14)
ar gali būti taip, kad pvz po galiuko op (paprastai reik nešiot pleistrus 8dienas),  gydytojas gali nuimt pleistrus anksčiau, tarkim po 4dienų, jei viskas puikiai sugiję? Ir ar po nosies korekcijos, kurios metu kaulas neliečiamas, lieka mėlynės? Ar kuri nors turėjot tik nosies galiuko op? Norėčiau pasiteiraut kaip op:}

Sveika,Korneliux,man [pagaliau!!!] operaciją darys kito mėnesio pradžioje,ir vis tik nusprendėm daryti tik galiuką. Pas mane yra maža kuprelė,bet ji tokia minimali, plius mano nosytė siaura labai [tik ilga],tai pabijojom laužyt kaulą dėl milimetro kuprelės ir ją paliksime. Darysime tik galiuką,siaurinsim,trumpinsim,mažinsim,žodžiu- mesim lauk lotuliukas.gif Man sakė,kad gipso nedės,tik pleistriuką savaitei,bet jei viskas gerai,nuimsim ankščiau..O mėlynių be abejo lieka mažiau nei po viso kaulo laužymo smile.gif Bet jų tikrai gali būti.. Tik tiek kad op daug daug lengvesnė nei laužant kaulą..Sėkmės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SensualitY: 01 lapkričio 2014 - 12:50
QUOTE(SensualitY @ 2014 11 01, 12:49)
Sveika,Korneliux,man [pagaliau!!!] operaciją darys kito mėnesio pradžioje,ir vis tik nusprendėm daryti tik galiuką. Pas mane yra maža kuprelė,bet ji tokia minimali, plius mano nosytė siaura labai [tik ilga],tai pabijojom laužyt kaulą dėl milimetro kuprelės ir ją paliksime. Darysime tik galiuką,siaurinsim,trumpinsim,mažinsim,žodžiu- mesim lauk  lotuliukas.gif  Man sakė,kad gipso nedės,tik pleistriuką savaitei,bet jei viskas gerai,nuimsim ankščiau..O mėlynių be abejo lieka mažiau nei po viso kaulo laužymo smile.gif Bet jų tikrai gali būti.. Tik tiek kad op daug daug lengvesnė nei laužant kaulą..Sėkmės wink.gif

o tie pleistrai per visą nosį ar tik galiuką apklijuoja?
Atsakyti
O man jau liudniau siandiena verysad.gif
skrisiu namo, o veidas vis dar su melynemis, akys raudonos, puse veido geltonas.
Gal tik tokia nuotaika, bet imu kibti prie nelygumu- nosies forma kreiva, antakiai skirtingame aukstyje, akys skirtingos..... gal cia toji garsioji depresija ateina po pirmo dziaugsmo del proceduros-buvo taip smagu matyti sumazejusia nosyte.
mergaites, kurios po operaciju, kaip jums gijo nosies vidus? Man vis dar kraujo pasirodo(siandien yra 11 dienu po operacijos), kai ,viduje nosies isplovusi, valau. Ir kas keisciausia, tai, kad tai is tos puses, kuri is virsaus atrodo nei kiek nesutinusi ir odos jautrumas jau beveik visai atsistates. O stai kita puse yra visa patinusi ir uztirpusi, nors viduje visiskai svari.
Gal galite patarti kokia gera makiazo priemone, kuria likusias melynes galeciau puikiai uzmaskuoti? Bandziau su savo megstamu Avon, bet nepavyko. Veidas ,vistiek matosi, kad demetas, kad ir kuo beteptum- naudojau spalvos lyginimo priemone, itin patvaru makiazo pagrinda, kremine pudra, kuno spalvos ir zalsva maskavimo piestukus, specialia makiazo palete, pudra....
Kazkas minejo, kad maxfactor pagrindas labai gerai dengia. Gal kas esate bande, gal galite pasidalinti informacija?
Gillda
Atsakyti
QUOTE(gillda @ 2014 11 02, 14:52)
O man jau liudniau siandiena verysad.gif
skrisiu namo, o veidas vis dar su melynemis, akys raudonos, puse veido geltonas.
Gal tik tokia nuotaika, bet imu kibti prie nelygumu- nosies forma kreiva, antakiai skirtingame aukstyje, akys skirtingos..... gal cia toji garsioji depresija ateina po pirmo dziaugsmo del proceduros-buvo taip smagu matyti sumazejusia nosyte.
mergaites, kurios po operaciju, kaip jums gijo nosies vidus? Man vis dar kraujo pasirodo(siandien yra 11 dienu po operacijos), kai ,viduje nosies isplovusi, valau. Ir kas keisciausia, tai, kad tai is tos puses, kuri is virsaus atrodo nei kiek nesutinusi ir odos jautrumas jau beveik visai atsistates. O stai kita puse yra visa patinusi ir uztirpusi, nors viduje visiskai svari.
Gal galite patarti kokia gera makiazo priemone, kuria likusias melynes galeciau puikiai uzmaskuoti? Bandziau su savo megstamu Avon, bet nepavyko. Veidas ,vistiek matosi, kad demetas, kad ir kuo beteptum- naudojau spalvos lyginimo priemone, itin patvaru makiazo pagrinda, kremine pudra, kuno spalvos ir zalsva maskavimo piestukus, specialia makiazo palete, pudra....
Kazkas minejo, kad maxfactor pagrindas labai gerai dengia. Gal kas esate bande, gal galite pasidalinti informacija?
Gillda

Gilda,nosies operacijos rezultatai ateina tik po metų,pusantrų. Iki to laiko galima per daug net nežiūrėti ir nekibti.. Sutinku,kad sunku, gal aš ir pati taip pergyvensiu,bet tik 11 dienelių praėjo..nepergyvenk wub.gif O mėlynes man gerai maskuoja žalias Make up forever [ https://www.google.l...v...t;1212;1212 va toks,tik žalias]. Sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2014 11 02, 16:05)
Gilda,nosies operacijos rezultatai ateina tik po metų,pusantrų. Iki to laiko galima per daug net nežiūrėti ir nekibti.. Sutinku,kad sunku, gal aš ir pati taip pergyvensiu,bet tik 11 dienelių praėjo..nepergyvenk wub.gif  O mėlynes man gerai maskuoja žalias Make up forever [ https://www.google.l...v...t;1212;1212 va toks,tik žalias]. Sėkmės wub.gif

SensualitY
dekoju uz paguoda-siandiena man jos reikejo.
Galbut grizusi i namus kazka nusipirksiu rimtesniam maskavimui. Skristi teks taip, kaip sugebesiu melynes paslepti su turimomis priemonemis.
aciu uz nuoroda

aciuks.gif
Atsakyti