Ei sveikos visos, i foruma sugrizusios
smagu, kad gyjat ir laukiat rezultatu. Taip pat ir as. Mano ta nosis nuolat keiciasi- cia patinsta, cia vel kiek atsileidzia....viena vakara net buvo atsitiesines galiukas kazkaip
jau buvau metus tuos valymus, bet pabuvus Lietuvoje, pajutau lb nemalonu sausuma ir lyg tai tempima, tai ir vel grizau prie ankstesnio iprocio valyti ir lasinti rinopanteina.
Gydytojas, kaip ir tikejausi, nieko , apart " kantrybes- reikia laukti" , nepasake. Bet vistiek ramiau, kad apziurejo. Sake, kad nosies galas ir virsus dar sutines, tai dar turi leistis. I klausima del skirtingu nosies landu tiesiai nieko neatsake. Gal ir gerai- kas gi imsis spelioti ateiti.
Taigi, mergaites, kantrybes mums visoms
Viskas susitvarkys su laiku.
Beje, del suskaudejimo, tai man buna, kai veida prausiu, rengiuosi ar kitaip nosiuka"uzkabinu". Dar jutau kazkoki" durianti" skausma del issausejimo, bet lasiukai padejo.
O kai vel ima tinti, tai tada ikyriai niezti.
Merginos, kurios nesiojot akinius pries op, kada grizot prie akiniu nesiojimo? As bandziau uzsideti( turiu vienus lengvesnius, su plastikiniu remeliu), bet kazkaip nesmagiai jauciausi.
Jeigu atvirai, tai as nesitikejau, kad taip ilgai visokiu nemaloniu pojuciu bus....
Gal esu naivuole, bet maniau, kad po kokio men. viskas bus kaip buvo. Bet dabar, po 10 savaiciu, dar daugybe dalyku sukasi apie " nosies reikalus". Ir dar galo nesimato. Aisku, pamazejusi dailesne nosyte daug ka atperka
O del persalimo, tai man kaip tik nosyte buvo lb sumazejusi, nes geriau tabletes, kuriose buvo medziagos, mazinancios gleivines paburkima.