Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 23 tema

Sensuality nepergyvenk del snerviu. Viena nare rase kad jai buvo labai didele snerviu asimetrija ir kai sukako kokie 2men viskas issitaise, ji pati net netikejo. tai kad dar ankstoka tau pergyvent, po to dar galiukas mums nusileis maziau matisys. Man iki op. ziauriai kreivos snerves buvo, bet as to net nezinojau. kadangi nosisi ilgoka ju nesimato...Dar gyd. pasake kad ta kremzlite susidarius ant nugareles, ir ta (kolumela man papildomai buvo prisiuta, nes sake truksta jos) parandejo,tai sake kad biski padidintas randejimas, tai as issigandau , nes skaiciau ,kad negerai buna. Tai paklausiaiu gyd. ar nebus hiperrandejimas,kaip komplekacija, sake oi,ne. Tai galvoju, kodel tada sake del galiuko kad neturetu mazeti, namie galvojau gal tai randejimas apimti duoda?? net valerjona, geriau,as labai jautri bet kokia neigiama info kaip katastrofa priimu.Siaip turiu kompleksa del vienos snerves, ir del islindusios kolumelos. O taip man patinka, profilis patinka, jei ne sie niuansai butu super. smile.gif dabar atvaz po 2 menesiu. sake paliginsim ir man ramiau bus. man galiukas atitirpineja, tai toks kartais kaip degantis jausmas,kai nusiciaudau tai kai oda susiraukia paskausta nosis ,o kaip jums???ar paskausta nosis???
Papildyta:
Sensuality, dar klausimas tau, o tavo nosis pries op. buvo stambi ,galiukas didokas buvo? dabar paliginus didesnis nei pries op.???

Pas mane dabar didesnis, tikiuosi po kokiu keliu men. bus priekis kaip pries op.
Atsakyti
QUOTE(kristina0212 @ 2015 01 08, 10:40)
Sveikos merginos. Gilda tas sukietiejimas bus kremzliukas.As buvau pas gyd. man tas pats atsirado vietoje kupreles, gyd.sake kad ji nesudetingai galima pasalinti, bet as nenoriu jei aisku daugiau nepadides. Jo lab .nesimato. del snerves tai sake dar atsileis ir galiukas atsileis.Bet reikes op.kaip ir sakiau (vietiskai)pasalins kolumelos toks.pav.pertekliu ,man gyd.dar pries operacija sake kad galimas toks variantas tai as jau zinoja. Sake kad 2men1sav.bet dar patinusi gerokai ,sake galiukas nusileis. Del to patinimo tai kiek skaiciau jis uztrunka iki 6men.Paklausiau ar sumazes galiukas -sake neturetu, o gyd.kiti  sake kad galiukas mazes iki kokiu 5-6men. kaip idomiai issigandau dabar,Merginos parasykit kaip su tuo patinimu nejau po 2men ir 1sav buna galutinis rezultatas. ??????????Dar sake forma grazi, man taip pat lab. patinka. Gilda tai smulkmena tas, kremzliukas nepergyvenk
Sensuality kait tu, kaip nosiukas ar apmazejo galiukas
Dowella kaip tavo reikaliukai parasyk pas koki rinoplasta darei??

Sveika,

Labai suprantu tavo nerima, as kai nuvykau pas Viksraiti praeita menesi man jis is viso toks sako "ai, tu cia truputi kumpos norejai, ane?", tai as vos infarkro negavau, nu nezinau, koks beprotis moketu pinigus, kad kumpa nosies galiuka padarytu.. bet kai pradejo maigyti ir ziureti, tai pas mane viduj kazkoks patinimas galiuke yra, bet sake praeis, ir susitvarkys viskas. Nu ziuresim, dar pries menesi taip dziaugiausi ta nosim, o dbr jau nebezinau ka ir begalvoti biggrin.gif Siaip stengiuos per daug dar nesureiksminti nes tik 3 menesiai, o dabar dar ir nesveikai persalau ir sloga smegenis tiesiog spaudzia, tai negaliu nepusti nosies, nes nuprotesiu, esu dar labiau visa sutinus, kartais atrodo, kad kas nuziurejo gal piktai biggrin.gif
Atsakyti
Sveika Milka, gal gali papasakot ka tau dare? o tavo nosiukas dabar labai patines ar pastebi kad atleidzia patinima? As bijau kad koks randejimas nebutu. bet man gyd, vienu metu sake kad lyg iki 3men. randej.buna po to pasake kad jau dabar baigiasi tas rand. kad jau pavojaus nebus, kai paklausiau ar negali buti kokiu deformaciju?zodziu .....
Atsakyti
QUOTE(kristina0212 @ 2015 01 08, 15:08)
Sveika Milka, gal gali papasakot ka tau dare? o tavo nosiukas dabar labai patines ar pastebi kad atleidzia patinima? As bijau kad koks randejimas nebutu. bet man gyd, vienu metu sake kad lyg iki 3men. randej.buna po to pasake kad jau dabar baigiasi tas rand. kad jau pavojaus nebus, kai paklausiau ar negali buti kokiu deformaciju?zodziu .....

Tvarke nosies galiuka, tiesino kaula, trumpino nosyte, na, realiai viska, apart pertvaros smile.gif Na man nosies galiukas dar yra patines, ir vis dar aptirpes visas, ir siaip dar ne toks, kokio tikiuosi galutiniam rezultate, ypac paskutiniu metu, nezinau, kodel tas tinimas is vidaus dar yra prie nosies galo, bet daktaras sako, kad susitvarkyti turetu viskas, tai bus matyti, dar tas persalimas tokia "paslauga" padare, kad as va pries valanda vargau nes is desines snerves kraujas buvo truputi pasileides.. As siaip lb stengiuosi sau vis priminti, kad dar lb mazai laiko praejo palyginus ir bet kokias isvadas reikia palikti ateiciai, ypac, kai dar net tinimai nera visi praeje ir nosytei dar daug laiko formuotis like:) O del tu visu randejimu ir kitokiu nesklandumu, tai zinai, kartais man irgi pyktis ima ant daktaro, kad tiksliai nieko nezino ir vis sako "turetu/bus matyti" , bet realiai nu ka jie gali tiksliai zinoti, kai kiekviena skirtingai gyja.. smile.gif esu skaicius internete pilna istoriju, kur is pradziu rezultatu buvo labai patenkinta, o va po metu prasidejo bedos, ir atvirksciai , taip kad nera mums jokios iseities kaip tik laukti ir tiketis, kad ir daktaras gerai pasidarbavo, ir pats organizmas su gyjimu susitvarkys:) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Milka,viskas gerai su Tavimi ir niekas neužkeikė. Tau juk tik 3mėn.praėjo,o tiek visko daryta.Kaip ir rašei: kantrybės ir dar kartą kantrybės...smile.gif

Kristina,taip,didesnis,kokius 3 kartus!!!:)))) Atrodau kaip su klouno nosim. Aišku,nebe taip baisu kaip pirmas dvi savaites,bet tada bent šnervės buvo tolygios.Dabar matyt tinimas slūgsta,nors ir nelabai pastebimai,vyksta randėjimas ir šnervės sukreivėjo. Bet..bet aš ir nepergyvenu;) Nežinau ar čia mano charakteris ar kas,bet net iškart po op nebuvo dienos kad daugiau žiūrėčiau į veidrodį,tyrinėčiau milimetrus..Pažiūriu,pamatau didelę nosį,pasijuokiu ir toek:) Gal,jei kas antras sutiktas prikištų kas man nutiko būtų kitaip.Bet dabar niekas nieko nepastebėjo.Apart šeimos..kurią ilgai morališkai "ruošiau",gąsdinau,tai jie mato kad kreiva,tai santūriai patyli;)))...

Na o jei ir liktų asimetrija,nesvarbu.Pabandžiau..tikrai nesigadinsiu gyvenimo verksmais..wink.gif bus matyti po metų..smile.gif))
Atsakyti
Sensuality kokia tu saunuole smile.gif tai ne as myzne rolleyes.gif juk tau mazino galiuka tai tikrai turetu pamazeti po kiek laiko, juk kremzles kaskiek sumazino tai naturalu kad turi geras efektas buti, tuo labiau prancuzijos rinoplastas. Manau reikia visom kantrybes.As bandysiu neziuret i veidrodi biggrin.gif . Dar klausimelis merginu Milka rase kat toks deginantis jausmas galiuko lyg jauciamas. Man siandien taip pat prasidejo kas tai ??Gal kad atitirpineja galiukas??
Atsakyti
sveikos mergaites, retai i foruma uzsuku del egzaminu sesijos wink.gif)) tai sorry jei iskart neatrasau... pas mane viskas ok, tik nejauciu visiskai vienos snerves,bet laukiu kantriai,kol susitvarkys bigsmile.gif ax.gif
seip nosyte man jau patinka,bet zinoma randu tu visokiu gumbeliu ,asimetrijos ir pan bet praejus 6 savaitem nepergyvenu nes laukiu kol patinimas apslugs.
nosyte dar kiek bulvinukas bet su laiku grazeja, bet kokiu atveju jau yra daug graziau nei buvo pries tai as patenkinta ir i mazas detales labai nekreipiu demesio. mano gydytojas buvo Karim Mamlouk wink.gif)
geras labai daktaras vedu visus draugus ir drauges pas ji, tik vis kviecia vakarienes todel dabar stengiuos labai neklausinet del savo visokiu bedu blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Ei sveikos visos, i foruma sugrizusios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
smagu, kad gyjat ir laukiat rezultatu. Taip pat ir as. Mano ta nosis nuolat keiciasi- cia patinsta, cia vel kiek atsileidzia....viena vakara net buvo atsitiesines galiukas kazkaip drinks_cheers.gif
jau buvau metus tuos valymus, bet pabuvus Lietuvoje, pajutau lb nemalonu sausuma ir lyg tai tempima, tai ir vel grizau prie ankstesnio iprocio valyti ir lasinti rinopanteina.

Gydytojas, kaip ir tikejausi, nieko , apart " kantrybes- reikia laukti" , nepasake. Bet vistiek ramiau, kad apziurejo. Sake, kad nosies galas ir virsus dar sutines, tai dar turi leistis. I klausima del skirtingu nosies landu tiesiai nieko neatsake. Gal ir gerai- kas gi imsis spelioti ateiti.
Taigi, mergaites, kantrybes mums visoms bigsmile.gif
Viskas susitvarkys su laiku.

Beje, del suskaudejimo, tai man buna, kai veida prausiu, rengiuosi ar kitaip nosiuka"uzkabinu". Dar jutau kazkoki" durianti" skausma del issausejimo, bet lasiukai padejo.
O kai vel ima tinti, tai tada ikyriai niezti.

Merginos, kurios nesiojot akinius pries op, kada grizot prie akiniu nesiojimo? As bandziau uzsideti( turiu vienus lengvesnius, su plastikiniu remeliu), bet kazkaip nesmagiai jauciausi.

Jeigu atvirai, tai as nesitikejau, kad taip ilgai visokiu nemaloniu pojuciu bus.... schmoll.gif
Gal esu naivuole, bet maniau, kad po kokio men. viskas bus kaip buvo. Bet dabar, po 10 savaiciu, dar daugybe dalyku sukasi apie " nosies reikalus". Ir dar galo nesimato. Aisku, pamazejusi dailesne nosyte daug ka atperka ax.gif

O del persalimo, tai man kaip tik nosyte buvo lb sumazejusi, nes geriau tabletes, kuriose buvo medziagos, mazinancios gleivines paburkima. rolleyes.gif
victory.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Esu naujokė ir šitoj temoj ir šitam forume tikiuosi priimsit i savo buri smile.gif As taip pat planuoju atlikti nosies korekcija, taciau truputi baiminuosi ir dvejoju. Skaitau atsiliepimus ir niekaip negaliu apsispresti kuriam chirurgui patiketi savo nosyte smile.gif Galvoju darytis pas Viksraiti, taciau atsiliepimu apie tiek teigiamu tiek neigiamj nemazai, galvoju pas ji nes mano mama pas ji daresi paakiu operacija ir rezultatais tikrai labai patenkinta, nors is kart po operacijos tai ziauriai atrode bet praejus keletui menesiu viskas susitvarke. Taip pat baiminuosi kad labai skaudes po operacijos, na bet del grazios nosies iskenteciau smile.gif Ar labai skauda po operacijos? Labai noreciau pasiziureti jusu rezultatus pries ir po operacijos.
Atsakyti
QUOTE(Ingas_pingvinas @ 2015 01 08, 22:51)
Sveikos mergaites,
Esu naujokė ir šitoj temoj ir šitam forume tikiuosi priimsit i savo buri smile.gif As taip pat planuoju atlikti nosies korekcija, taciau truputi baiminuosi ir dvejoju. Skaitau atsiliepimus ir niekaip negaliu apsispresti kuriam chirurgui patiketi savo nosyte smile.gif Galvoju darytis pas Viksraiti, taciau atsiliepimu apie tiek teigiamu tiek neigiamj nemazai, galvoju pas ji nes mano mama pas ji daresi paakiu operacija ir rezultatais tikrai labai patenkinta, nors is kart po operacijos tai ziauriai atrode bet praejus keletui menesiu viskas susitvarke. Taip pat baiminuosi kad labai skaudes po operacijos, na bet del grazios nosies iskenteciau smile.gif Ar labai skauda po operacijos?  Labai noreciau pasiziureti jusu rezultatus pries ir po operacijos.

Sveikute 4u.gif
sveika prisijungusi.
po operacijos beveik visai neskauda( nors ir duoda vaistu del viso pikto), bet nosis buna aptirpusi ir nemaloniausia buvo man del tempimo, kai audiniai tinsta pirmas dienas. Teko saldyti. Ar sugalvojau saldyti ranksluostelius ir taip is nepatogumo vaduotis.

Gillda
Atsakyti
Turiu dar klausmuka del nuotrauku kurias chirurgai padaro per konsultacijas, ar padaro keleta nuotrauku tiek is sono ir is priekio? Ar tas nuotraukas atspausdina ir duoda ar tik parodo per kompa?
Atsakyti
Sveikos visos 🎈 prasausi i jusu besigrazinanciu buri.

Na ka gi, pagaliau apsisprendziau darytis op. Lb sunku issirinkti ta tinkama chirurga. Kaip ir apsistociau ties Viksraiciu, bet net ir jam ne visada sekasi pateisinti merginu lukescius. Uzsirasiau pas ji konsultacijai.
Labiausiai bijau rezultato is priekio, nes man lb patinka mano nosius is priekio, tik is profilio erzina ir lb nepatinka.

Ka merginos turi pasakyt apie Vaiciuna?

Papildyta:
QUOTE(Ingas_pingvinas @ 2015 01 09, 23:24)
Turiu dar klausmuka del nuotrauku kurias chirurgai padaro per konsultacijas, ar padaro keleta nuotrauku tiek is sono ir is priekio? Ar tas nuotraukas atspausdina ir duoda ar tik parodo per kompa?

Sveika 🎈 Minejai, jog tavo mama pas Viksraiti daresi paakiu op. O ka butent operavo/ salino? Mane lb domintu ax.gif
Atsakyti