QUOTE(Bbraske @ 2015 03 26, 22:30)
Sveiki, net nezinau, kodel tik dabar rasau. Esu perskaicius turbut visas temas, o operacija buvo kovo 17d pas Jankuna. Gydytoju esu patenkinta labai, tik deja, man pooperacinis laikotarpis nepraeina taip sklandziai kaip tikejausi. Visur skaiciau, kad ir neskausmingas gyjimas ir t.t. Kad tik patynimai ir melynes gyjant, bet siaip viskas ok... Man asmeniskai gijo begalo skausmingai ir dabar dar kankinuosi su antibiotikais ir vazineju i ligonine pora kartu per diena, nes nosytes vidus negyja kaip priklauso:( tai dabar viskas ko noriu- kad tik greiciau sugytu ir niekas niekad nebeliestu mano nosies, net rezultatai nebesvarbus. Kolkas dar nosis labai sutinusi ir visdar yra kuprele, kuri turejo but pasalinta. Man salino kuprele, siaurino ir trumpino galiuka. Tai va, tikiuosi viskas jau greit bus gerai ir dziaugsiuosi (svarbiausia!!!) sveika ir grazia nosyte:)
Man irgi reiketu mazinti ir siaurinti. Tiek prisiskaiciau ivairiausiu atsiliepimu ir S.V. iskart atmeciau, dabar mastau butent apie Jankuna.. TIkiuosi viskas greitai praeis ir galesit dziaugtis grazia nosyte !