Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Kvyka, man irgi darosi sunkiau butent nuvaziuoti iki sales biggrin.gif Bet as zinau, mane saltis veikia, saules trukumas, jau darosi pilka, norisi tik susivynioti i koki pleda ir miegoti biggrin.gif

Vkr pasidariau kardiodiena, minu elipsini ir taip miego uzsimaniau, bet lauke taip apsiniauke buvo, po to dar lyt pradejo. Kazkaip slegia mane tas ruduo, dar nelabai pripratau prie oro pokyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 08 26, 22:54)
visiems manau buna, o gal vitaminu mazoka, liga bando kibti, sekina?
Del mitybos, na nekainuoja vienai labai jau daug, ir tai tikrai ne ta vieta kur reiktu taupyti, galima juk kitose srityse pasispaust?

QUOTE(South @ 2014 08 26, 22:59)
As tai nelabai isivaizduoju,kaip vienai gyvenant,galima daug ant maisto isleisti,gyvenciau viena,tai tiek nedaug reiktu biggrin.gif .

O jus pabandykit uzdirbti ne daug, moketi uz nuoma uz komunalus ir per savaite VISOMS reikmems tureti maks 100 LT biggrin.gif I ta 100 ieina ir maistas, ir kosmetika, ir sukneles ir batai, ir pan.. Valgant vien keptas bulves, kruopas ir minimaliai svieziu darzoviu tikrai uztenka wink.gif Pigesnio buto nerandu... Tikrai noreciau pigiau, tik cia ir yra is ko spaustis. Nu dar i sporto kluba uz 90 lt galiu nebeiti biggrin.gif . Deja. Gyventi kazkur reikia. Dirbti irgi. Nesedesiu gi kaime pas mama biggrin.gif Bet ai, ka as cia aiskinuosi, ne visi supranta, ka reiskia va taip. Esu turejus ir geresniu laiku, kai maistu taupyti nereikejo . Ir as zinokit esu is pavalganciu tongue.gif Man neuztenka tiek, kiek normalios moterys valgo

Kad vitaminu truktu nemanau ax.gif Nors gal.. gi sakoma, kad sportuojant pametant daug ka, vitaminu daugiau reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 27 rugpjūčio 2014 - 21:47
QUOTE(kvyka @ 2014 08 27, 20:44)
O jus pabandykit uzdirbti ne daug, moketi uz nuoma uz komunalus ir per savaite VISOMS reikmems tureti maks 100 LT biggrin.gif I ta 100 ieina ir maistas, ir kosmetika, ir sukneles ir batai, ir pan.. Valgant vien keptas bulves, kruopas ir minimaliai svieziu darzoviu tikrai uztenka wink.gif Pigesnio buto nerandu... Tikrai noreciau pigiau,  tik cia ir yra is ko spaustis. Nu dar i sporto kluba uz 90 lt galiu nebeiti biggrin.gif . Deja. Gyventi kazkur reikia. Dirbti irgi. Nesedesiu gi kaime pas mama biggrin.gif Bet ai, ka as cia aiskinuosi, ne visi supranta, ka reiskia va taip. Esu turejus ir geresniu laiku, kai maistu taupyti nereikejo . Ir as zinokit esu is pavalganciu tongue.gif Man neuztenka tiek, kiek normalios moterys valgo

Kad vitaminu truktu nemanau  ax.gif  Nors gal.. gi sakoma, kad sportuojant pametant daug ka, vitaminu daugiau reikia.

Na tad tu saunuole kad tu dar sugebi suktis kazkaip smile.gif thumbup.gif man butu sunku :/
Atsakyti
Kvyka, sportuojant, prakaituojant lengviau prarandami mineralai, taip pat hemoglobinas gali kristi.

Aš vasarą daug mažiau sportavau, dabar antra savaitė kaip grįžau. Kaip sunku blink.gif nieko nebesugebu, rankos dreba, silpnumas ima. Įtariu, kad galėjo vėl hg nukristi (reiks išsitirti). Bet motyvacija yra, svarbiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 08 27, 22:44)

Na jo, tada suprantu, kad labai sudėtinga doh.gif Aš nebe į temą, bet o kaip su papildomais uždarbiais? Kokiam mieste gyveni? Aš asmeniškai mesčiausi į kažką tipo "kupi-pradai" laisvu nuo darbo metu. Jei laikinai tokios mažos išlaidos, tai tarkim, bet jei taip menkai apmokamas darbas, tai kiek ilgai tempsi g.gif Poreikių tik daugėja
Suprasti gal ne visi supranta tokį susispaudimą, o šiaip iš esmės darbingo, jauno amžiaus žmogus, tikrai galima prasimanyti papildomai. Ypač jei neriboja vaikai, antra pusė.
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 08 27, 09:04)
biggrin.gif as pagrinde daug maistui isleidziu,nes vyras yra  biggrin.gif ,dviese man su vaiku irgi daug nereiktu biggrin.gif .

Kam tas vyras, jei net sau maistui neuždirba, žmona išlaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 08 27, 22:44)
O jus pabandykit uzdirbti ne daug, moketi uz nuoma uz komunalus ir per savaite VISOMS reikmems tureti maks 100 LT biggrin.gif I ta 100 ieina ir maistas, ir kosmetika, ir sukneles ir batai, ir pan.. Valgant vien keptas bulves, kruopas ir minimaliai svieziu darzoviu tikrai uztenka wink.gif Pigesnio buto nerandu... Tikrai noreciau pigiau,  tik cia ir yra is ko spaustis. Nu dar i sporto kluba uz 90 lt galiu nebeiti biggrin.gif . Deja. Gyventi kazkur reikia. Dirbti irgi. Nesedesiu gi kaime pas mama biggrin.gif Bet ai, ka as cia aiskinuosi, ne visi supranta, ka reiskia va taip. Esu turejus ir geresniu laiku, kai maistu taupyti nereikejo . Ir as zinokit esu is pavalganciu tongue.gif Man neuztenka tiek, kiek normalios moterys valgo

Kad vitaminu truktu nemanau  ax.gif  Nors gal.. gi sakoma, kad sportuojant pametant daug ka, vitaminu daugiau reikia.

Isivaizduoju,kad sunku,bet as kalbejau butent kiek maisto reikia,aisku,jei mazai uzdirbi,tai kita kalba,bet jei butu dar trys burnos,tai is vis biggrin.gif ,tik apie kieki dauiau kalbejau.O as pati irgi esu megstanti pavalgyti biggrin.gif.

QUOTE(ispamas @ 2014 08 28, 16:42)

Nesupratau komentaro biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2014 08 28, 16:42)

jūs randatės sporto skyrelyje biggrin.gif

South, kibina tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 08 28, 18:23)
jūs randatės sporto skyrelyje biggrin.gif

South, kibina tave biggrin.gif

Matyt,nori,kad as ji islaikyciau lotuliukas.gif .
Atsakyti
Tikiuosi situacija tokia laikina wink.gif Daugiau pozityvo ir viskas ok. Reikejo kapstytis is duobes, keiciamas miestas buvo ir pan., plius pirmieji atlyginimai mazi (visokie bandomieji ir pan.) Itelpu kazkiek, bet leisti kazko daugiau nelabai yra i kur smile.gif As l.l.l. pastebiu, kaip kyla kainos. Man taaaaaip noris visokiu darzoviu daugiau, visokiu seklyciu pasiskaninimui, tu paciu avokadu ir pan. Bet jei kasdien taip spalvingai valgyciau, tai nu neliktu niekam daugiau. Tas 50 LT parduotuvej yra niekas lotuliukas.gif Zinot koks esminis dalykas SUNKUME bunant vienai? Nes viena pati turiu padengti nuomos islaidas ir komunalus, kurie nesikeicia ar naudojasi vienas zmogus, ar naudotusi du. Tad jei perpus sumazetu tos pajamos, o vyras sau ant maisto uzsidirbtu, tai tureciau didesni likuti tam paciam maistui ar kitiem poreikiam bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Tarp kitko, pati 3 m. konsultavau kitus, kaip gyventi , kaip taupyti ir uzdirbti, kovojau su skolininkai tongue.gif smile.gif Aciu uz patarimus, bet zinau as kas kaip.... ir zinau, kad tas "kupi-pradai" ne man. As i minusa parduociau. PEr skysta ant to biggrin.gif Norejau vel rasyti kursinius, ka darydavau budama studente. Niekam nereikejo... biggrin.gif

O dabar apie sporta... Kaip gerai, kad jis mano gyvenime yra. Kai pagalvoju, turbut ir uzsidepresuociau, jei nebutu kazkokio tikslo biggrin.gif Ir kaip gerai, kad siandien sunku po vakar ant klozeto atsisesti biggrin.gif
Atsakyti
Supratau, tiesiog norėjau kažkuo pagelbėti 4u.gif

Taip, sportas gerai išjudina kūną ir mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 08 29, 22:59)
Supratau, tiesiog norėjau kažkuo pagelbėti 4u.gif

Taip, sportas gerai išjudina kūną ir mintis drinks_cheers.gif

Uz gerus norus tikrai tikrai aciu wink.gif Kai kas dar ka pataria is naujo perkratau mintis wink.gif Ir is naujo susidelioju visus "TAIP" ir "NE". Bet kuriuo atveju dar nera baisiai blogai blush2.gif Tik va antra puse pagelbetu visose srityse lotuliukas.gif Truksta vyrisku ranku visur lotuliukas.gif

Man su miegu buvo kazkoks trukumas. Atejo sestadienis ir ka? Ismiegojau net iki 12 val. blink.gif Gult nuejau 23 val. Tikrai kazkoks nuovargis pas mane smile.gif
Atsakyti