Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Kaip supratau, norint numesti svorio, man po treniruotės su svarmenimis, reikėtų ~20min minti tarkim dviratį? O prieš treniruotę užtektų ir 10 min tarkim? smile.gif
Beje kiek laiko turėtų užtrukti grynai cardio treniruotė? Į salę einu 5k., vieną dieną būna tik cardio. Šiandien tarkim 30min. myniau dviratį ir 15min su elipsiniu treniruokliu. Ar tiek pakanka? smile.gif Sveriu nedaug, noriu tvirtinti kūną, svorio ar raumenų per daug priaugti nenoriu smile.gif
Atsakyti
dviračiu apšilimas 15 min, tada treniruokliai/kilimėlis, tada20 min kokiu elipteriu, tada treniruokliai/kilimėlis, ir pabaigai 30 min steperiu. Taip sportuodavau salėj.
Atsakyti
Kadangi as visai isdziuvus buvau, tai kardio nedariau, tik apsilimas budavo 10m.
Atsakyti
Pas mane po treniruotes 10 min. lanko sukimas ir 10 min slides. Merginos, lanko sukima galima priskirti prie kardio?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 01 15, 16:45)
Pas mane po treniruotes 10 min. lanko sukimas ir 10 min slides. Merginos, lanko sukima galima priskirti prie kardio?

lanką, kad būtų rezultatas, berods reikia kasdien po pusvalandį sukti.
tiek minučių slidžių mažai.

Aš ir nemesdama svorio kardio darydavau, kojos , užpakalis tvirtėja.
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 01 15, 18:40)
lanką, kad būtų rezultatas, berods reikia kasdien po pusvalandį sukti.
tiek minučių slidžių mažai.

Aš ir nemesdama svorio kardio darydavau, kojos , užpakalis tvirtėja.

O kodel mazai 10 minuciu slidziu, po treniruotes, nenorint mesti svorio? O lankas+slides nesusipliusuoja i 20 minuciu kardio?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 01 15, 19:40)
O kodel mazai 10 minuciu slidziu, po treniruotes,  nenorint mesti svorio? O lankas+slides nesusipliusuoja i 20 minuciu kardio?smile.gif

Nemazai, neklausyk tu jos biggrin.gif , jei nenori numesti svorio, nereikia dau to kardio, man trenere sakydavo, kad 10 min. po uztenka tikrai.
Atsakyti
Aciu, apraminai:)
M.K. Ar as labai kudlota, ar tavo avataras, metus pirma zvilgsni, labai kudlotas atrodo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 15 sausio 2015 - 19:22
QUOTE(Nidulia @ 2015 01 15, 19:19)
Aciu, apraminai:)
M.K. Ar as labai kudlota, ar tavo avataras, metus pirma zvilgsni, labai kudlotas atrodo?  biggrin.gif

Aš labai jaučiu skirtumą, kai lanką dešimt min pasuku, ir kai pusvalandį.

Kudlota, sugedusi asmenybė esate, neabejotinai
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 01 15, 20:49)
Aš labai jaučiu skirtumą, kai lanką dešimt min pasuku, ir kai pusvalandį.

Kudlota, sugedusi asmenybė esate, neabejotinai

O kame butent juntamas skirtumas 10 ir 30 min. lanko sukime?
Na, atleiskite, kad as tokia sugedusi ir kudlota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 01 15, 20:40)
O kame butent juntamas skirtumas 10 ir 30 min. lanko sukime?
Na, atleiskite, kad as tokia sugedusi ir kudlota  ax.gif

ilgiau pilvo raumenys įtempti, ilgiau šonų lašiniai mušami, užkaista po pusvalandžio uj gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2015 01 15, 22:20)
ilgiau pilvo raumenys įtempti, ilgiau šonų lašiniai mušami, užkaista po pusvalandžio uj gerai biggrin.gif

O kai nera ant sonu lasiniu, tai dauzo sonkaulius. Man po 10 min ima skaudeti sonus. Gerai, kad saleje tas grobletas lankas aptrauktas guma, tai minksta ji sukti, kitaip visai nepasukciau. Namie pas mane plastikinis, tai tie rutuliukai labai skaudziai dauzia kaulus, melynes lieka, negaliu visai pasukti.
Atsakyti