Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Dideja @ 2014 07 21, 12:08)
geras biggrin.gif  tai kieta mergyte, jei tokia vyriska issirinko  biggrin.gif

kodėl? nebent nuorodą ne tą įdėjot, nes man rodo pilką su drugeliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 07 21, 14:15)
kodėl? nebent nuorodą ne tą įdėjot, nes man rodo pilką su drugeliais  biggrin.gif

oi ne rodo va tokią
user posted image
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 07 21, 13:22)
oi ne rodo va tokią

laugh.gif o man rodo dar kitokia
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 07 21, 14:23)
laugh.gif o man rodo dar kitokia

čia žiūriu kaip su jcrew anksčiau, ką nori, tą rodo lotuliukas.gif
Įdomu, kokią visgi Didejos vaikas iš tikro turi biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasiūlyti per mergaites pirktas nuostabaus grožio Michael Kors basutes. Pirkau dovanų, tačiau labai gaila, bet netiko dydis. Jos yra šios vasaros kolekcijos. Labai elegantiškos ir prabangios, tiks tiek prie išeiginės suknelės, tiek prie laisvalaikio aprangos. Basutės yra odinės. 4u.gif

Dydis etiketėje 10M, atitinka mūsų 40 - 41. Dydį geriausia žiūrėti pagal vidpadį. Vidpadis 27 - 27,5 cm.

Kaina 440lt. Brangios, tačiau tikrai vertos savo kainos.

user posted image

user posted image

user posted image

Rašykit į AŽ.
Atsakyti
15 valanda perku Potterybarnkids, kas dar norit kupriniu su 10% nuolaida-siuskit uzsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2014 07 21, 13:14)
as irgi ziuriu kuprines, bet small raso ugiui iki 125, o large nuo 122 ir daugiau  g.gif  idomu kaip geriau? mazesnes ismatavimai Overall: 12" wide x 6" deep x 15" high, didesnes Overall: 14" wide x 7.5" deep x 17" high, mano vaiko ugis 124, mastau gal reikia imti didesne  g.gif pasimeciau

as pagal ugi issirinkau savo pirmokui Large (musu ugis 127) g.gif dabar galvoju, kad gal paskubejau, bet jei ne metams, o daugiau, tai gal ir gerai unsure.gif
beje irgi pats issirinko su dinozaurais
http://www.potteryba...mp;catalogId=95
o gal kas patartu, sportinei aprangai i mokykla, koki maisa, ar ka pirkt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1JULIANA6: 21 liepos 2014 - 13:37
QUOTE(savita1 @ 2014 07 21, 14:35)
15 valanda perku Potterybarnkids, kas dar norit kupriniu su 10% nuolaida-siuskit uzsakyma 4u.gif

palauk dar truputį, aš dar nežinau, ar man reikia.

Kokia ta jų gera kaina ir koks tos mažosios svoris gal gi žinot kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 07 21, 14:15)
kodėl? nebent nuorodą ne tą įdėjot, nes man rodo pilką su drugeliais  biggrin.gif

ne, dejau nuoroda su Star Wars biggrin.gif kur jau ten vaikinukui su drugeliais biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(keistuole @ 2014 07 21, 14:22)
oi ne rodo va tokią
user posted image

taip, tokia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 21 liepos 2014 - 14:06
QUOTE(1JULIANA6 @ 2014 07 21, 13:35)
as pagal ugi issirinkau savo pirmokui Large (musu ugis 127) g.gif dabar galvoju, kad gal paskubejau, bet jei ne metams, o daugiau, tai gal ir gerai unsure.gif
beje irgi pats issirinko su dinozaurais
http://www.potteryba...mp;catalogId=95
o gal kas patartu, sportinei aprangai i mokykla, koki maisa, ar ka pirkt doh.gif

Drauge ketvirtokui perka Large dydi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 07 21, 14:39)
palauk dar truputį, aš dar nežinau, ar man reikia.
Kokia ta jų gera kaina ir koks tos mažosios svoris gal gi žinot kas  ax.gif

as pirkau uz 26.49$, cia jau kaina su personalizacija.

Small svere 520 g, viso galutine kaina gavosi man 102.55 lt 4u.gif

O del kupriniu dydzio....maniskiui, tarkim, nereiks sportines aprangos nesiotis, bus paliekama klaseje. Todel Small tikrai uzteks. Na, bet ziurint i ateiti...., jei keliems metams, tai tuomet verta didesne imti g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 21 liepos 2014 - 14:05
Atsiunčiau Crew Factory į paštuką smile.gif
Atsakyti