Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(annesears @ 2014 07 23, 16:40)
Sakykit, ar kam nors dar taip yra, kad GAP puslapy nerodo jokiu drabuzeliu? sukas tas ratukas, kad atseit kraunas, bet nieko nevyksta...nieko neina apziureti ir svarbiausia PIRKTI biggrin.gif kaip reikia sia beda isspresti???? HELP!!!

Man taip buvo praeita savaite GAP neleido nieko ziuret ratukas sukesi nors ON kuo puikiausiai veike, isbandziau visas narsykles niekas nesikeite smile.gif Pasitaise pats po 3 dienu lyg niekur nieko veikt vel pradejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2014 07 23, 15:54)
o tai ka daryyyt? unsure.gif

Man per chrome interneta neatidaro gap. Bet pabandziau per kita narsykle ir atidare smile.gif
Atsakyti
mergaitės, aeropostale dar nepirkot? atsiųsčiau krepšiuką
Atsakyti
Mergaiciukes, nu pajamkit Macyyyys unsure.gif smile.gif Negaliu normaliai gyvent kol neuzsakyta doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(hereja @ 2014 07 23, 09:48)
Mergaiciukes, nu pajamkit Macyyyys unsure.gif  smile.gif Negaliu normaliai gyvent kol neuzsakyta  doh.gif  lotuliukas.gif

Macys is LT negalima unsure.gif as jau prie kompiuterio, tuoj krausiu krepsiukus 4u.gif
Atsakyti
O ka taip perkat macys?
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2014 07 23, 16:40)
Sakykit, ar kam nors dar taip yra, kad GAP puslapy nerodo jokiu drabuzeliu? sukas tas ratukas, kad atseit kraunas, bet nieko nevyksta...nieko neina apziureti ir svarbiausia PIRKTI biggrin.gif kaip reikia sia beda isspresti???? HELP!!!

Man jau visą savaitę taip, nei per mozila, nei per opera neatidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2014 07 23, 19:51)
Man jau visą savaitę taip, nei per mozila, nei per opera neatidaro  doh.gif

man jau kokias dvi savaites doh.gif doh.gif tikiuosi praeis kada, nes reikia beibiui drabuzeliu blush2.gif
Atsakyti
YOOX.COM labai mazai truksta iki nemokamo siuntimo,gal yra norinciu prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 07 23, 12:43)
imčiau irgi M  smile.gif

Džinsinį švarkelį imčiau dydžiu didesnį,o šiaip tai labai priklauso kaip patinka-aptempti drabužiai ar ne ,tai ir sunku pasakyt/patart  smile.gif

Aciu!!!
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2014 07 23, 09:30)
Aš šitą naudojau http://www.dermstore...ancer_27893.htm
Daug merginų jį pirko. Rezultatai tikrai buvo. Nors kai kam su jautriomis akimis sualergizavo. Kai norėjau pakartoti, nebebuvo nuolaidos ir ilgai pilna kaina laikėsi. Dabar matau nuolaida yra.
Jau kurį laiką galvoju vėl pirkti, tai turbūt dabar ir reikia smile.gif

Merginos, ar parinktumėt iš dermstore?

o kaip cia ji naudoti? tiesiog tepti su tuo plonu sepeteliu?
Atsakyti
Noriu pasiulyti netikusius Lacoste batelius
Dydis 40 (Vidpadis 26.5 cm., padukas 27.5 cm.)
Kaina 120lt.

user posted image

user posted image

Ir Victoria's Secret PINK maikute
Dydis M
Kaina 55lt.

user posted image

user posted image

user posted image

Rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti