prisijungite prie ANNTAYLOR.COM ,taiko -70% off,nedaug truksta iki free shipo
QUOTE(rudaplauke @ 2014 07 28, 01:33)
Parduodam VS BODY BUTTERS, 30lt

SHEER LOVE
SECRET CHARM
PASSION STRUCK
MANGO TEMPTATION
HELLO DARLING
LOST IN FANTASY
PURE DAYDREAM
SUCH A FLIRT
FORBIDDEN VANILLA
MADEWELL suknyte, XS dydis, 200lt
o gal turit VS duso zele

Sveikutės,
Gal kuriai netiko Vix juodos, rudos ar tamsiai mėlynos, 9 dydžio tapkės?
Gal kuriai netiko Vix juodos, rudos ar tamsiai mėlynos, 9 dydžio tapkės?

QUOTE(ciurlionis @ 2014 07 28, 10:46)
Palaukit porą minučių. Prisijungsiu, jei dar nepavėlavau

Nors ne, nelaukit, nėra dydžio

palaukite su ANN TAylor :)tuoj
ANNTAYLOR.COM marškinukai su +- 94 cm krūtine ir nekūda talija kokio dydžio reiktų imt kai žymima skaičiukais

Aciu uz siuntinuka, Marika sportine apranga superine, tik dabar laiko reikes rasti sportui leliuka auginant
JustArm atskiras aciu uz greiti

QUOTE(krista08 @ 2014 07 28, 12:09)
Aciu uz siuntinuka, Marika sportine apranga superine, tik dabar laiko reikes rasti sportui leliuka auginant
JustArm atskiras aciu uz greiti

Parodykit kokia pirkot?

Sveiki,
liepos 12 u-sakinėjau iš converse, kai buvo extra nuolaido. Gal kas panašiu laiku užsakinėjo ir gali pasakyt, ar jau gaunat sąskaitas? Nes jaučiu kad batukai ateis tik ant rudens
liepos 12 u-sakinėjau iš converse, kai buvo extra nuolaido. Gal kas panašiu laiku užsakinėjo ir gali pasakyt, ar jau gaunat sąskaitas? Nes jaučiu kad batukai ateis tik ant rudens

QUOTE(Ingredd @ 2014 07 28, 08:23)
Klaipeda turi 311 dezute, vakarop skambinkit, siaip kuo veliau tuo geriau, iki 22 galit trukdyt
siandien per piet 12-13val butu galimybe atsiimti tik ispekit mane is anksciau

siandien per piet 12-13val butu galimybe atsiimti tik ispekit mane is anksciau

email'us jau rasete? nes negavau dar

QUOTE(srauni_upe @ 2014 07 28, 12:55)
Sveiki,

As liepos 11uzsakius, irgi dar negavus saskaitos. Praeita diena rase Lina, kad siuncia po viena dvi poras jai paciai, tai as vis dar tikiuosi, kad ir mano atsius

QUOTE(Jolanteleee @ 2014 07 28, 12:02)
As liepos 11uzsakius, irgi dar negavus saskaitos. Praeita diena rase Lina, kad siuncia po viena dvi poras jai paciai, tai as vis dar tikiuosi, kad ir mano atsius 

Aišku, dėkui