labas rytas suraitytas
mazas 7 uzvalge ir vel miega. Valgo jis, vakar sverem pas gydytoja, na - priauges netoli savo gimimo svorio. apsiraminau. ale siandien vel pampyje radau oranziniu demeliu ir susinervavojau - tos oranzines slapimo druskos rodo, kad nepakankama mityba

tai va, vel galvosukis - ar jis nevalgus, ar truksta pieno, ar dar koks biesas

. siaip vaikas, ramus kol kas, pavalgo, biski pabudrauja ir miega. Nu, mislyju, jei butu alkanas - gal staugtu?

kita vertus, gal jis nezino , ku reiskia but sociam ?
vakar maudem antra karta. tai si karta tik ziurejo didelem nustebusiom akim ...ir matosi, kad patiko. Pirma karta vyras buvo ryskiai per vesu vandeni padares, uztai mazius ir zviege
QUOTE(Gufetta @ 2014 08 25, 23:23)
nu testukai tai zavus

man tas su kvieciais ir mieziais patiko, zinociau kur gaut grudu, tai tuoj pat pabandyciau, idomu ar tikrai berniuka parodytu , o kiti tai ka as zinau : daugumoj ten belekas uzsiziaugciotu
mums per maitinimo paskaita sake, kad yra itin mazai vaistu, kuriu maitinancioms negalima, kaip ir del valgio - sake valgyt absoliuciai viska (pagaliau ), tik alkoholio nepadaugint ir rukymo atsisakyt , tai man cia totalus rojus, o tai aplinkines bobutes tai tik gasdina, kad nieko bus negalima , o paskaitoj buvo keli gydytojai (ir labai jauni ir viena sena lape) ir visi sake tik ramiai ir neklausyt bobuciu
na, man rods galima gaut kokioj eko parduotuvej . ot - isbandytum praktiskai.
zinok, tau taip sake per maitinimo paskaita. tai teorija. o praktiskai - tai pati isitikinsi, kad visgi maistas veikia.

Ir jei prades zviegt vaikiukas nesavu balsu nuo kokio nors produkto, nori nenori jo atsisakyt turesi. As su pirmaja, pasiskaiciau protingu knygu, kad maistas neitakoja diegliuku, ir uzedziau kugelio

tu patikek, pirma ir paskutini karta as maciau tokias kankynes vaiko, kaip ji reke ir raitesi

.... va, tada nusispjoviau i protingus mokslininku patarimus ir paklausiau bobuciu

Ir dabar riboju truputi maista - tu produktu, kurie skatina pilvo putima - praktiskai nevalgau.
na, bet gi pati eksperimentiskai viskuo isitikinsi greitu laiku
QUOTE(Gufetta @ 2014 08 26, 00:37)
sunys o ju savininkai tik stovejo salia ir ziurejo kaip centneri sveriantis suva sokineja man ant pilvo o as rekiu ir verkiu, ir nieko nedare. isgelbejo pro sali einantis senukas.
siam atvejui labai gerai turet pipiriniu duju balioneli. as visada nesiojuos rankinej. O jei kur nors pavojinga vieta tenka eit - tai turiu suspaudus rankoje kisenej.
Papildyta:
beje, merginos, gal zinot, man del cp israse 14 d pratesima dekreto.
kaip dabar elgtis - eit i sodros puslapi ir vel pildyti ta prasyma ismokai sitam laikotarpiui ? darboviete zino, duomenis kazkokius nusius.
o ko is manes reikia sodrai?