Sveikos merginos.
Noriu pasidalinti savo istorija, kuri pradžioje buvo gana gera, o vėliau viskas pasisuko kita linkme. Tai va pradėsiu nuo to, kad su draugu planavome tą mažąjį moliugėlį. Paskutinių mmm pirma diena buvo birželio 12, viena akim maždaug primečiau kada mano tos vaisingesnes dienos ir pradėjome intensyviai darbuotis

Su savo mmm niekad neturėjau jokių bėdų. Stresas, nervai ar kiti blogi dalykai, jokios įtakos neturi. Jos niekad nevėluodavo ir net neužsilaikydavo. Taigi kitos mmm turėjo prasidėti liepos 8d., taip ir atsitiko (na bent aš jau taip galvojau). Tačiau jau buvo tokie pirmieji nėščiųjų simptomai, kartais galva susisvaigdavo, krutys jautrios, ypač speneliai. Buvau 100% užtikrinta, kad kažkas užkibs, tad nebuvau pasiruošus pasirodžiusioms mmm. Pirma mintis buvo "o velnias, susirgau ir dar visai nepasiruošus". Kadangi tai buvo tik mmm pati pradžia tai iš bėdos kol nukeliavau iki parduotuvės užteko ir įkloto. Grįžusi namo susitvarkiau kaip priklauso. Tačiau mmm taip ir nepasirodė normaliai, tada taip knietėjo pasidaryti testą, bet išlaukiau keturių dienų, nes tikėjausi, kad parodys ryškų antrą brūkšniuką, o ne vaiduokliuką. Paskui pradėjau galvoti, kad tai jau buvo implantacija, nes kraujo buvo keli lašiukai. Kai mmm vėlavo ketvirtą dieną pasidariau testą, buvo teigiamas. Antras brūkšnys pasirodė minutės bėgyje ir buvo gana ryškus. Laimės buvo pilnos kelnės, pradėjau vekt iš džiaugsmo, net pati su savim kalbėjausi

čiupinėjau, glosčiau tą

. Net pribėgus prie veidrodžio jau jį apžiūrinėjau, tik paskui pati sau garsiai ištariau "ką tu darai, juk dar nieko nepamatysi, jis tik pradeda apsigyventi pas tave". Ir pati sau garsiai atsakiau "o Dieve tikrai ką aš darau, jis dar tik kuriasi laikinuose namuose". Septynioms dienoms po implantacijos pasidariau kraujo tyrimą. Tačiau nėštumo jis neparodė, nes buvo per mažas kiekis "to" hormono (nepamenu dabar pavadinimo). Beje nepaminėjau dar visą tą laiką labai maudė pilvo apačią, skausmas buvo kaip prieš mmm, tik kartais stipresnis, kartais švelnesnis. Na galvojau taip turi būti, juk viskas auga, plečiasi. Kadangi gyvenu UK žinojau kokie čia daktarai, tai net persigandau. Liepos 18d. būdama darbe pasijutau labai blogai. Pilvo skausmai buvo tokie stiprus, kad nuo pilvo apačios pereidavo į nugaros apačią ties pusiauju. Išsiprašiusi iš darbo nukeliavau į vietinę ligoninę. Priėmė juodukas, paklausinėjo kas nutiko, pačiupinėjo pilvą, davė siuntimą kitą ligoninę dėl tyrimų ir skano ir pasakė, jei skaudės pilvą išgerti paracetamolio. Šitas mane "nužudė" visiškai. Grįžau namo skausmai jau buvo aprimę. Bet vakarop viskas pablogėjo. Buvo tokie skausmai kaip ir darbe, tik jie dar kelis kart stipresni ir ilgesni. Išgėriau paracetamolio. Tik spėjau draugui pasakyti, kad viskas, nėštumo pabaiga ir pajutau, kad man jau reikia bėgti į tualetą. Kraujavimas buvo kaip paprasčiausios mmm, gal tik šiek tiek daugiau jo buvo. Bet va skausmas neapsakomas, nors sienom pradėk lipt. Kitą rytą nuvažiavus i ligoninę paėmė šlapimo ir kraujo - tyrimams. Padarė skaną, nėštumo nebe buvo matyti, vaginalinis skanas irgi nieko neparodė. "to" hormono kiekis buvo visiškai mažas. Tačiau patvirtino, kad aš buvau nėščia. Tai buvo visiškai ankstyvas persileidimas. Buvo sunkiau ne fiziškai viską ištvert, o psichologiškai. Pirmas nėštumas ir nenusisekęs. Ginekologės žodžiai:
"viskas vyksta iš gamtos, tai buvo natūralus persileidimas, tai ne tavo kaltė. Čia vyksta atranka - kuris stipresnis tas ir nugali (pasilieka). Tavo kūnas atmetė, tai kas silpna ir galbūt nesveika. Jei tai būtų vėlyvas nėštumas tau būtų žymiai sunkiau viską tai atlaikyti, nes tu gali matyti jau susiformavusį vaisių, t.y. galvelė, rankytės, kojytės ir t.t. O tai žmogų paveikia labai stipriai.
Šie žodžiai mane labai nuramino. Žinoma buvo tų ašarų, liūdesio, bet šalia buvo mylimas žmogus kuris man padėjo. Tuo metu jis mane labiausiai palaikė. Buvo man vaikinas geriausias graugas ir draugė. Linksmino ir pasakė, kad šį kartą bus stiprus supermenas/ė. Stengiuosi apie tai visai negalvoti, pasiėmiau kelias laisvas dienas. Užsirašiau kelioms grožio procedūroms, į kirpyklą, kad visiškai atsigauti.
Mielos mergaitės, aš tik norėjau pasidalinti savo istorija. Jeigu jums ji nepatiko prašau susilaikykite nuo piktų komentarų.
Ačiū, kad esate tolerantiškos. Sėkmės visoms esančioms, būsimoms ir dar tik planuojančioms mamytėms turėti kuo mažiau bereikalingų bėdų.