Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų stebuklėlio gimimo istoriją

Sveikinu 4u.gif Pati gimdziau KGN na nezinau, jei ne akusere , tai viskas man atrodytu daug blogiau unsure.gif
Atsakyti
niu nenoreciau as ant tokios akuseres uziraut, oi ne schmoll.gif
Atsakyti
Prieš 10 m. man teko gimdyt pas tą pačią, kaip supratau, ,,nuostabią" akušrę Dalią. Viskas labai panašu buvo, 200 lt pasiemus jautėsi visai puikiai, tik nuolat irgi namo norėjo doh.gif Paskui niekaip su vyru jos negalėjom įtikinti, kad aš jau GIMDAU. O kai užkliuvau lovos ratuką, išrėžė : ,,nu, gal dar tiek neskauda, kad reiktų lovas draskyt" blink.gif po to, kai bandžiau pasiteisinti (kažkaip užsikrėčiau noru visų atsiprašinėt už trukdymą), tik numojo ranka ir išėjo. Grįžo, kai surastas vyro daktaras jau priiminėjo gimdymą, tai dar šiek tiek spėjo sudalyvaut (pakeitė skubantį daktarą) ir pasistebėt greita eiga. Čia po to , kai suleido 2 porcijas skatinamųjų, labai namo norėdama doh.gif (apie tai, ką leidžia nepavyko išklaust, tik pati paskui supratau iš poveikio - antras gimdymas visdėlto). O va to žaibiško (kaip gydytojas pavadino) gimdymo pasekmes kabinom dar apie metus laiko po neurologų kabinetus vaiką tąsydami ir vaistais šerdami.
Turiu jau 10-metį sūnų, lyg ir turėčiau jausti dėkingumą žmonėms, padėjusiems jam ateit į pasaulį, bet be piktumo ir apmaudo to gimdymo prisimint negaliu.
Atsakyti
Gerai kad viskas gerai baigesi smile.gif
Bet kad Klaipedos gimdymo namai neblizga tai faktas schmoll.gif Jau ne viena toki atsiliepima teko girdeti apie dirbanti personala.
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2006 09 03, 01:32)
Prieš 10 m.  man teko gimdyt pas tą pačią, kaip supratau, ,,nuostabią" akušrę Dalią. Viskas labai panašu buvo, 200 lt pasiemus jautėsi visai puikiai, tik nuolat irgi namo norėjo  doh.gif Paskui niekaip su vyru  jos negalėjom įtikinti, kad aš jau GIMDAU. O kai užkliuvau lovos ratuką, išrėžė : ,,nu, gal dar tiek neskauda, kad reiktų lovas draskyt"  blink.gif po to, kai bandžiau pasiteisinti (kažkaip užsikrėčiau noru visų atsiprašinėt už trukdymą), tik numojo ranka ir išėjo. Grįžo, kai surastas vyro daktaras jau priiminėjo gimdymą, tai dar šiek tiek spėjo sudalyvaut (pakeitė skubantį daktarą) ir pasistebėt greita eiga. Čia po to , kai  suleido 2 porcijas skatinamųjų,  labai namo norėdama doh.gif  (apie tai, ką leidžia nepavyko išklaust, tik pati paskui supratau iš poveikio - antras gimdymas visdėlto). O va to žaibiško (kaip gydytojas pavadino) gimdymo pasekmes kabinom dar apie metus laiko po neurologų kabinetus vaiką tąsydami ir vaistais šerdami.
Turiu jau 10-metį sūnų, lyg ir turėčiau jausti dėkingumą žmonėms, padėjusiems jam ateit į pasaulį, bet be piktumo ir apmaudo to gimdymo prisimint negaliu.


Viską tą pati ir mums ji darė, man nereliu greičiu skatinamuosius leido. doh.gif Vyras irgi ja įtikinėjo kad jau gymdymas prasideda, kai jau norėjosi stumti, o jinai atsakė, aš dar šiandiena nevalgiau, ir nepergyvenk, dar negymdo( net manes nemačius sako), sako pas mane dar ne viena ne ant gymdymo stalo negymdė blink.gif o kiek ji į gymdymus povėlavo nesakė mirksiukas.gif O jos tas zirzimas, dėl namų jau nerealiai nervodavo, toks jausmas, kad aš galiu regulioti, kada man gymdyti. Ir dar pasiemus pinigus išvis turėtų sąžinės ką nors sakyti. gydytoja gavus po gymdymo tiek pat iki 22vakaro buvo kol visko nesutvarkė, o tą jau prieš 20pabėgo. Šaudyti tokius medikus, ir dar gymdymo skyriuje. Ir taip mums ten ne rojus ir dar tokias sutinkant doh.gif
O kas mažiukui buvo, kad pas neurologus vedžiojot ?blush2.gif
Atsakyti
Nu ten ir žvėrys dirba pas jus Klaipėdoje.Užjaučiu.Na dabar jau viskas praeity ir smagu kad viskas yra gerai.Aukit sveikučiai 4u.gif
O jūsų sūnelis tai nerealus kleckutis wub.gif ir šypsenėlė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2006 09 04, 22:33)
O kas mažiukui buvo, kad pas neurologus vedžiojot ?blush2.gif

Nuo per greito gimdymo gimė su su 2iem didelėm kraujosrūvom smegenyse. Pasekmės - nuolatinis klykimas, nuolatinis nemiegojimas, blogas akių dugnas, vaistai. Ačiū dievui, tai niekaip nepaveikė vystimosi, bet prognozių buvo visokių.

Viskas pasimiršta, Samta, svarbu, kad pasekmių dėl sveikatos nereiktų per gyvenimą vilkti smile.gif Tik nepamirškite kas minutę džiaugtis, kad turite tokį puikų ir sveiką leliuką 4u.gif
Atsakyti
Labai gražios foto - visos be išimties wink.gif
Atsakyti
sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Labai graži istorija ir labai reali. Tik nuotraukyčių man neatidaro, pasvordo prašo, o taip norisi pažiūrėti 4u.gif
Atsakyti