Keliu foto
Atmeciau paltuka, kad geriau matytusi, nu bet juodi gerokai susilieja bendrame vaizde, bet pagal sviesius galima matyt ilgi. Nera ilga mano suknute ir vistiek pasislepia batukas po jos krastu. Bandziau ziuret ilgi pasikeldama suknute i virsu, tai net nejaukiai pasijauciau parduotuvem
Bet mano ugis 1,67m, aukstesnems jie kitaip tinka.

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 20, 16:23)
Keliu foto
kokie batai!
QUOTE(enura @ 2015 01 21, 00:21)
Man irgi reikia, bet susilaikau, nes $800 (kazkur maciau uz nepilnus $500, reikia paknist interneta), o tinka netobulai - priedo reikia kuduciu tiesiu koju
O gundo ne tik juodi, bet ir sviesus, nes kai silciau, gal sviesus labiau eis prie rubu (na siltesnis oras ir juodi ilgaauliai kazkaip nesiderina), bet is kitos puses mastau, kad kai jau tikrai silta, tai tu ilgaauliu maziausiai noresis, o ir as is tu, kur pastoviai kArsta (cia kirti pabreziau, kad nesigautu, jog as karstA
Dar man demiwoom grazus - jie ne tokie ilgi, bet kelieni dengia ir siaip elegantiski. Per velai atradau highway - sitie kiek fyfiskesni, bet kiek verstos odos foto maciau, tai svelniau modelis atrodo nei paprastos odos. Kaip tik siandien Macy's tokius ne SW uzmaciau - iskart patrauke aki ir iskart matosi, kad odiniai, bet net dvejojau ar matuotis, nes kiek sulaiko mane firma (cia vienas is M vidiniu brandu). Kazkaip nepasitikiu kokybe, bet gal uz tokia kaina teks surizikuot beplanuojant 'highland'
Zodziu, pasisnekejau su savim apie batus. Cia mano bandymas save perkalbet nuo pirkiniu, nes stengiuosiu iki pavasario nieko arba bent rubu nepirkt, tai kazkaip reikia isitikint, kad nereikia nieko
Kaip rankinė? Skaičiau atsiliepimus, kad ta rankena trumpoka, gyvai nėra galimybės apžiūrėti
Bet yra ir ilga rankena nešioti per petį.
Ms. Blonde, puikiai atrodot
Sakyciau, tiek juodi, tiek pilki gerai ziurisi, jei dar tas kulnas patogus ir nevargina kojos, tai visai perfect
Niu bent jau man tai atrodo ne problema, kad ir suknute yra ilgesne, nei batai. Jei jie butų platus, tai taip, sakyciau vaizdas primintų žvejo plačius guminius, bet dabar, kai aulas prigludes, jie zomsiniai, sakyciau zavumo priduoda tas "kojines" efektas. Turbut judesyje pasimato ir tas virsus, aisku priklauso nuo devimo rubo. Nepykite, parodziau jūsų foto savo vyrui, tai tas tik issprogdino akis ir sako, wow...o kur tie batai baigiasi
? Na turejo omeny, kad sexy atrodote
tik kaina nutylejau, kad eurorija nedingtu 
Aš asmeniskai rinkciausi juodus pilnapadzius, bet vien tik del patogumo ir praktiskumo
Aš asmeniskai rinkciausi juodus pilnapadzius, bet vien tik del patogumo ir praktiskumo
QUOTE(Joviva @ 2015 01 21, 11:53)
Ms. Blonde, puikiai atrodot
Sakyciau, tiek juodi, tiek pilki gerai ziurisi, jei dar tas kulnas patogus ir nevargina kojos, tai visai perfect
Niu bent jau man tai atrodo ne problema, kad ir suknute yra ilgesne, nei batai. Jei jie butų platus, tai taip, sakyciau vaizdas primintų žvejo plačius guminius, bet dabar, kai aulas prigludes, jie zomsiniai, sakyciau zavumo priduoda tas "kojines" efektas. Turbut judesyje pasimato ir tas virsus, aisku priklauso nuo devimo rubo. Nepykite, parodziau jūsų foto savo vyrui, tai tas tik issprogdino akis ir sako, wow...o kur tie batai baigiasi
? Na turejo omeny, kad sexy atrodote
tik kaina nutylejau, kad eurorija nedingtu 
Aciu
Ka jau cia pykt, viesai gi idejau foto
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 20, 23:47)
Zodziu, pasisnekejau su savim apie batus. Cia mano bandymas save perkalbet nuo pirkiniu, nes stengiuosiu iki pavasario nieko arba bent rubu nepirkt, tai kazkaip reikia isitikint, kad nereikia nieko 
faini ir sviesus labai
o kad nieko nereikia tai lux, kiek sutaupysi dabar tai ziurek sitie batai ir iseis
QUOTE(Joviva @ 2015 01 21, 10:53)
as irgi
ir pritariu kad Ms.Blond puikiai atrodo, nesupratau kur cia kojos netobulos ir t.t.
QUOTE(enura @ 2015 01 22, 00:40)
faini ir sviesus labai
o kad nieko nereikia tai lux, kiek sutaupysi dabar tai ziurek sitie batai ir iseis
as irgi
ir pritariu kad Ms.Blond puikiai atrodo, nesupratau kur cia kojos netobulos ir t.t.
Tai batam jau sutaupyta, tik labai gaila leist - noretusi kokia nuolaidele pagaut.
Oi ne, as savim nesiskundziu - nei kojom, nei siaip.
QUOTE(jearmaine @ 2015 01 21, 11:15)
Kaip rankinė? Skaičiau atsiliepimus, kad ta rankena trumpoka, gyvai nėra galimybės apžiūrėti
Bet yra ir ilga rankena nešioti per petį.

Kaip tik siandien pro Coach skyriu parduotuvej praejau ir si rankine buvo padeta priekyje. Net nezinau - neatrodo prastai, o ir firma gera, bet pats modelis man kliuva. Nezinau kiek talpi, bet mazesnis dydis, tai vos ne iki puses uzsilenkes, o ir rankena trumpa. Didesne jau ne tiek daug uzsilenkus ir rankena atrodo ne pati blogiausia - trumpa, bet turetu ant peties tilpt.
Ar reikia?

Man tik rankovės apsitempia labiau, nesu mažo ūgio. Suknelė pošiltė, medžiaga dygsniuota, matavausi
Ir nežinau, ar reikia. Nešiočiau laisvalaikiu prie juodų odinų ilgaaulių

Man tik rankovės apsitempia labiau, nesu mažo ūgio. Suknelė pošiltė, medžiaga dygsniuota, matavausi
Bent man ši suknelė laisvalaikiui atrodo tikrai šauni. Tokia jauki, patogi, šilta.
QUOTE(Carpe diem @ 2015 01 22, 12:33)
Ar reikia?

Ir nežinau, ar reikia. Nešiočiau laisvalaikiu prie juodų odinų ilgaaulių 

Nėra blogiausias variantas