Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 14 tema

QUOTE(aqvilux @ 2014 12 29, 14:26)
Sveikos,  manau kad buvo toks jau klausimas bet kažkaip atsakymo ir neužfiksavau...  mano kleckas gimęs liepos pabaigoje, tai realiai į darželį reiktų pradėt leist jau pavasarį. Tai man reikia šį sausį jau registruotis į darželį ir paskui kažkokiu būtų stengtis išsaugoti vietą? ar galima ir kitais metais tik kažkaip nurodyti kad noriu pradėti vesti į darželį daug anksčiau.

Ačiū  4u.gif

nelabai suprantu apie ka jus cia, bet i darzelius priima tik nuo rudens, nebent jus cia ne Vilniaus darzeli norit lankyti.mano abu vaikai gime liepos men tai i darzeli patenka budami jau 2,2m jei jus norit leisti vaika kai bus jau 3,2m tai tada visus metus mokesit uz darzeli bet neisit, kitu atveju busit isbraukti arba tada neregistruojat ir laukiat kitu metu
Atsakyti
Žirmūnuose prasta padėtis su daržais išviso...
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2014 12 29, 18:22)

O kaip su antakalniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 12 29, 19:44)
O kaip su antakalniu g.gif

šiap jau nežinau, bet iš nuogirdų - lyg ir laisviau ten, mat žirmūnuose labai didelis pluoštas naujų namų, jaunų šeimų, aišku antakalny irgi yra, bet lyg ne tiek daug, už žodžius neatsakau, bet esu girdėjus, kad eilės lyg ir mažesnės
Atsakyti
O idomu, kada zada atidaryti ta nauja darzeli zirmunuose g.gif
Atsakyti
siaip mes patekome i darza Zirmunuose, ir patekome be jokiu prioritetu, tik tiek, kad vaikas buvo irasytas nuo gimimo, ir tiek, kad buvo nauja grupe 3-4 m. suformuota, kitaip tikrai butu be sansu, ir tai patekom tik deka to, kad keli vaikai,k urie buvo priimti iskrito, ir + buvo dar papildomos kelios vietos suformuotos, kitaip butume like konkreciai uz borto, dabar uz maziu as kiek uztikrintesne, bet kai matau kiek nauju maziuku aplink laksto kaiminystej, tai oi, o dar kiek pateks is kitu rajonu savais keliais... nors kita vertus as nezinau kas mane priverstu vaika vezt i kita rajona darzau, geriau jau namie sedeciau su juo, nei per kamscius rytais varinet...
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2014 12 29, 19:22)

Tikra tiesa, kad Žirmūnuose padėtis visai prasta, nes į Žirmūnų darželius turi teisę rašyt ir Verkių senūnijoje (t. y. Jeruzalė, Baltupiai, Santariškės, kur daug jaunų šeimų gyvena) gyvenančius mažylius
Atsakyti
Sveikos! Sakykit o kur Jus ziurite kiek planuojama nauju grupiu darzeliuose formuoti? Ar yra tokia info kazkur teikiama?
Atsakyti
QUOTE(garsityla @ 2014 12 29, 23:36)
Sveikos! Sakykit o kur Jus ziurite kiek planuojama nauju grupiu darzeliuose formuoti? Ar yra tokia info kazkur teikiama?

čia geras klausimas smile.gif kiek vasarą (kol vyko kova dėl vietos) domėdavausi savivaldybėje ir pačiame darželyje - man niekas konkretaus atsakymo nedavė - ar bus nauja grupė ar nebus konkrečiame darželyje neatsakė net direktorė iki pat grupės sukurimo... info semdavausi tik iš aplinkinių mamyčių pletkų, žodžiu VBS, bet ji pasirodė gan tiksli smile.gif manau, kad tos pat VBS dėka gautos info pavyko laiku susžvejot vietą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2014 12 29, 23:36)
čia geras klausimas smile.gif kiek vasarą (kol vyko kova dėl vietos) domėdavausi savivaldybėje ir pačiame darželyje - man niekas konkretaus atsakymo nedavė - ar bus nauja grupė ar nebus konkrečiame darželyje neatsakė net direktorė iki pat grupės sukurimo... info semdavausi tik iš aplinkinių mamyčių pletkų, žodžiu VBS, bet ji pasirodė gan tiksli smile.gif manau, kad tos pat VBS dėka gautos info pavyko laiku susžvejot vietą biggrin.gif

man tik patys darzeliai pasake, kad musu bendraamziu grupes nekurs ir nauju vaiku i esamas grupes nepriims. Bet tai sake vasara, per pati vaiku skirstyma. Mes 4m, eileje stovim jau 3m biggrin.gif . Ir as mastau ka man daryti, jei per 3m i vejeli ir gabijele pasilaiciuose nepapuolem, ar verta tiketis, kad si kart papulsim? Kaip manot? Net nezinau ka daryt, dukra antri metai lanko privatu darza, kitame rajone, ir vezioju kasdien, nes vaikui reik darzelio, ugdymo ir vaiku, kas belieka..
Atsakyti
Jei noriu nuo 2015 rugsejo 1 dienos leisti, mums bus 1.5metuku tai pildyti prasyma nuo 2015 01 10? Nes nerandu kitokios datos
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2014 12 30, 18:07)
Jei noriu nuo 2015 rugsejo 1 dienos leisti, mums bus 1.5metuku tai pildyti prasyma nuo 2015 01 10? Nes nerandu kitokios datos

Taip, nebent turit daug prioritetų ir esat tikra, kad tikrai gausite vietą, tada galite užpildyti bet kada nuo 2015 01 10 iki 04 30 dienos.
Atsakyti