Užsiregistravau į darželį 2013 09, o vėliau atsiradus galimybei registruotis į 3 darželius papildžiau dar 2, nuvykęs į pirmąjį darželį. Dabar pažiūrėjau, kad pasikeitė data 2014 30 kai papildomai įtraukiau 2 darželius. ar įmanoma gražinti registracijos data atgal? Kur kreiptis? Ar labai sumažėja šansas patekti į darželį 2015 09?
Veiksmas Klaipėdoje
Sveikos!
kadangi neseniai susilaukiau savo dziaugsmelio, norejau paklausti apie darzelius, nes visiskai nieko nezinau. Ar man jau dabar registruotis del darzelio suteikimo ar palaukti 2015 m? Noreciau dukryte leisti i darzeli ( jeigu gautume) nuo 2015 m gruodi, nes 2016m birzeli jau reiktu grizti i darba. Tai ar dabar registruoti ar palaukti kitu metu?
is anksto labai dekoju uz informacija

QUOTE(Žibutėėė @ 2014 09 19, 12:04)
Sveikos!
kadangi neseniai susilaukiau savo dziaugsmelio, norejau paklausti apie darzelius, nes visiskai nieko nezinau. Ar man jau dabar registruotis del darzelio suteikimo ar palaukti 2015 m? Noreciau dukryte leisti i darzeli ( jeigu gautume) nuo 2015 m gruodi, nes 2016m birzeli jau reiktu grizti i darba. Tai ar dabar registruoti ar palaukti kitu metu?
is anksto labai dekoju uz informacija 

Jei jums reikalingas darželis Vilniuje, tai registruotis galėsite tik einamiesiems metais sausio mėn. T. y. 2015 metams galėsite registruotis tik kitų metų sausio mėn. Dabar to padaryti nėra galimybės.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 09 19, 11:14)
Jei jums reikalingas darželis Vilniuje, tai registruotis galėsite tik einamiesiems metais sausio mėn. T. y. 2015 metams galėsite registruotis tik kitų metų sausio mėn. Dabar to padaryti nėra galimybės.
Ačiū!

nu ką, aš jau pradėjau laukt sausio 10-tos, kada mažių galėsiu registrot daržan, pažiūrėsim kaip tie mūsų du prioritetati suveiks
į lopšelį tai žiauriai sunku patekt pas mus, nes labau daug mažiukų panašaus amžiaus aplinkui ir kone pusė iš jų iš daugiavaikių

Jei kam aktualu - prieš savaitę atsisakėmė vietos Vln darželyje Pipiras, 3-4 metų grupėje. Sistemoje kiek matau, informacija dar neatnaujinta (neskuba "laisvinti" vietas). Tad jei kam dega - važiuokit į savivaldybę ir klauskite.
Šiaip tokios vietos nerekomenduočiau, bet žmonių būna įvairių ir kartais piniginis klausimas labai yra svarbus.
Šiaip tokios vietos nerekomenduočiau, bet žmonių būna įvairių ir kartais piniginis klausimas labai yra svarbus.
Labas,
drauge minejo, kad prasyme del darzelio, galima rasyti, jog noriu vaika i darzeli leisti, tarkim, nuo birzelio galo (nesulaukus rugsejo), ar tiesa? Man i darba grizti geguzes pradzioj, butu labai gerai, jei gavus vieta darzelyje galetume ji pradet anksciau nei rugseji.
drauge minejo, kad prasyme del darzelio, galima rasyti, jog noriu vaika i darzeli leisti, tarkim, nuo birzelio galo (nesulaukus rugsejo), ar tiesa? Man i darba grizti geguzes pradzioj, butu labai gerai, jei gavus vieta darzelyje galetume ji pradet anksciau nei rugseji.
QUOTE(wikne @ 2014 10 27, 15:14)
Labas,
Rašyti, tai galite, bet tai mažai ką pakeis, nes grupės sudaromos nuo rugsėjo mėn. Jei jūsų vaikas pateks į naujai kuriamą grupę, tai tikrai anksčiau lankyti negalės pradėt, o jei į grupę, kuri tik papildoma keliais vaikais, tai tikėtina, kad pavyktų susitarti su direktore, kad leistų lankyti ir nuo vasaros.
QUOTE(*Puika* @ 2014 10 27, 14:29)
Rašyti, tai galite, bet tai mažai ką pakeis, nes grupės sudaromos nuo rugsėjo mėn. Jei jūsų vaikas pateks į naujai kuriamą grupę, tai tikrai anksčiau lankyti negalės pradėt, o jei į grupę, kuri tik papildoma keliais vaikais, tai tikėtina, kad pavyktų susitarti su direktore, kad leistų lankyti ir nuo vasaros.
Maniske tik prades lankyt darzeli, bus 2 metu. Tai reiskias nelabai ka mums pakeis ankstesnes datos irasymas. Dekui

QUOTE(wikne @ 2014 10 27, 15:38)
Maniske tik prades lankyt darzeli, bus 2 metu. Tai reiskias nelabai ka mums pakeis ankstesnes datos irasymas. Dekui 

Suprantu, kad tik pradės. Pabandysiu paaiškinti kitaip. PVZ. Šiais metais darželyje buvo suformuota 1,5-3 metų vaikučių grupė. Jie lanko darželį 2014-2015 metais. Darželio direktorė nusprendžia, kad gali į tą grupę priimti dar kelis vaikus ir vienas iš jų yra jūsų vaikas. Grupė jau yra ir tai yra tik grupės papildymas, dėl to atsiranda galimybę pradėti lankyti ne nuo rugsėjo, o kiek anksčiau. Jei jūsų vaikas patenka į visai naujai sudaromą grupę, kuri pradės veikti tik nuo rugsėjo mėnesio, tai nėra galimybės pradėti lankyti anksčiau.
QUOTE(Žibutėėė @ 2014 10 28, 11:57)
noreciau paklausti ar imanoma rugsejo men gavus vieta darzelyje, i ji pradeti eiti tik vasario menesi. girdejau, kad reikia moketi uz vieta ir tada imanoma. ar tiesa?
Mes taip darėme pusę metų