Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL ir MEDICANA klinikos, TR

[quote=angelas sargas,2014 08 06, 15:42]
Aciu labai uz atsakymus cia kaip supratau rasyti i ta emaila kuris yra pirmame puslapyje jelenos ji kaip supratau koordinatore yra. Cia jus uzpuoliau su savo klausimais ka jus rasete pirmam laiske kokios bedeles pas jus kokius tyrimus esate pasidariusios ir klauset kada galetu priimti konsultacijai, o kokiom ciklo dienom geriau pas juos vaziuoti po menesiniu iskart? Kiek laiko reiketu pasiimti atostogu vaziuojqnt pirmai konsultacijai dvieju savaiciu uztektu? smile.gif ,
beje gal galetumet pasakyti kurios jau daretes ivf memorial klinikoje kiek mazdaug pinigeliu isejo viskam su pragyvenimu ir kiek laiko uztrugdavote? Nes planuoju atostogas tai galvoju ar uzteks kiek turiu, nes kaip supratau po konsultacijos mazdaug po 2 , 3 men vaziuojat ivf procedurai. Dar maciau viena moteryte siame saite rase kad daresi medical klinikoje, kam ji rase laiska kokiai koordinatoriai smile.gif ten kaip supratau trputi pigiau gautusi ivf. Dar vienas klausimelis ar labai sunku ten su jais susikalbeti nes anglu kalba neidiali musu. smile.gif nu ir uzpuoliau jus su kruva klausimu labai atsiprasau, nes siam dalke dar esu zalia, o jus jau cia visos pasikausciusios. 4u.gif 7
beje linkiu kuo daugiau pilvuzeliu siame forume nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 08 06, 16:42)
Aciu labai uz atsakymus cia kaip supratau rasyti i ta emaila kuris yra pirmame puslapyje jelenos ji kaip supratau koordinatore yra. Cia jus uzpuoliau su savo klausimais ka jus rasete pirmam laiske kokios bedeles pas jus kokius tyrimus esate pasidariusios ir klauset kada galetu priimti konsultacijai, o kokiom ciklo dienom geriau pas juos vaziuoti po menesiniu iskart?  Kiek laiko reiketu pasiimti atostogu vaziuojqnt pirmai konsultacijai dvieju savaiciu uztektu? smile.gif ,

as asmeniskai surasiau kiek daryta ivf, kokie ju rezultatai, koks vyro turtas (parasiau kad mazai geros morfologijos), kiek daryta LP ir trumpai kas rasta po ju. Rasiau daugiau, nes klausiau ar imanoma vieno atvykimo metu pasidaryt ir konsultacija ir LP jei reiks (nes manau kad gali reikt su mano istorija), tai taip ir parasiau yelenai ko norim ir kad nereiktu mums skrist kelis kart, tai ji pasitare su gydytojai ir paskui dar viena laiska atrase, kad galim, tik reiks ilgiau but, tai planuojam apie pora savaiciu, jei reiks LP. na o jei vien konsultacijom, tai merginos rase kad uztenka 1-2dienu, na gal jos pacios parasys kiek uztruko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2014 08 06, 18:51)
as asmeniskai surasiau kiek daryta ivf, kokie ju rezultatai, koks vyro turtas (parasiau kad mazai geros morfologijos), kiek daryta LP ir trumpai kas rasta po ju. Rasiau daugiau, nes klausiau ar imanoma vieno atvykimo metu pasidaryt ir konsultacija ir LP jei reiks (nes manau kad gali reikt su mano istorija), tai taip ir parasiau yelenai ko norim ir kad nereiktu mums skrist kelis kart, tai ji pasitare su gydytojai ir paskui dar viena laiska atrase, kad galim, tik reiks ilgiau but, tai planuojam apie pora savaiciu, jei reiks LP. na o jei vien konsultacijom, tai merginos rase kad uztenka 1-2dienu, na gal jos pacios parasys kiek uztruko ax.gif

Labai aciu uz issamu atsakyma smile.gif o kiek mazdaug pinigeliu viskas kainuos gal esate apsiskaciave, nes su vyru mastom ar uzteks mums santaupu apie 20 tukst viskam jei laporoskopija darytu manau butu per mazai tiek. g.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 08 06, 20:01)
Labai aciu uz issamu atsakyma smile.gif  o kiek mazdaug pinigeliu viskas kainuos gal esate apsiskaciave,  nes su vyru mastom ar uzteks mums santaupu apie 20 tukst viskam jei laporoskopija darytu manau butu per mazai tiek. g.gif

Jei reiks LP tai gal neuzteks, sunku pasakyt, juk priklauso kaip rasit bilietus, kaip rasit gyvenimo vieta, kiek reiks tyrimu ir t.t... o LP kaina yra pirmam psl, lygtai apie 8000lt gaunas g.gif nemazai viskas kainuoja, bet ko nepadarysi del svajoto ir laukiamo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 05, 16:10)

kaip faina, kad didėja pasirinkimas thumbup.gif

QUOTE(Lalabamba @ 2014 08 06, 10:51)
We have nurses in our Clinic who speaks Russian.

man irgi labai panašiai buvo atsakyta. dėl tos rusų kalbos tai bus sunku. aš šiaip jaučiuosi mokanti anglų kalbą, nu bet kai ten angliškai kalba tik daktarai ir koordinatorė, vis tiek buvo sunku. plius čia juk kalba apie mediciną, sumala kartais doh.gif - nu nelabai aš suprasdavau. o jei rusų moka seselės, tai jos juk nebus kiekvienam žingsnyje, kur tik reikės susikalbėt (prieš ir po punkcijos, įsodinimo, skatinimo, per vizitus pas gydytojus). o kalbėt reikia rolleyes.gif gal jie paieškos išeities, jei tik bus paklausa, jei daugiau parašysit su užklausimais dėl rusų, bet šiaip būtų sunku.
kita vertus, su dabartinėm technologijom viskas įmanoma, pvz., vakar vaistinėj niekas nemokėjo angliškai, tai mobiliam pardavėjas susirado programą, kur pasakai angliškai, jam išverčia turkiškai, paskui jis atsako, o mums parašo angliškai. susikalbėjom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif na, bet su daktaru nelabai turbūt mirksiukas.gif

aš vis dar galvoju, ką tie turkai daro kitaip nei mūsų gydytojai, kad tokie stebinantys rezultatai g.gif atrodo, skatina taip pat, tik tyrimų daugiau, po įsodinimo irgi daugiau vaistų visokių, bet gal tai ne esmė g.gif žinoma, didžiulė patirtis (kai ištisai konvejeriu IVF daro) duoda savo. bet manau, kad jie išgauna kokybišką kiaušialąstę ir ją kažkaip toliau apvaisina iki kokybiško embrioniuko, t.y. turbūt stipri embriologija, technologijos. tai kai įsodina stiprų embrioną, tai jis ir prigyja. ar pritartumėt tokiai minčiai?
Atsakyti
Na,as manau kad konsultacijai viena diena per mazai.As manau kad 2--3 dienos kaip tik tas. O dvieju savaiciu tikrai nereikes.
Paciam procesui uzteks 25 dienu tikrai thumbup.gif
O 20tukst. su LP tikrai neuzteks. Mes siaip drasiai ruosiames vaziuoti kai turejom 26tukst.
Tikrai mergaites kiekviena centa jie saziningai uzdirba.Mane nuramino ir del mozaikinio kariotipo ir kiek aiskumo inese.Aisku ir galutinis rezultatas yra.
Aisku,Memorial suknisa ta korrdinatore Kristina ir atrodo kad ten chaosas bet jei ne ji viskas butu perfect. As stengiausi bednrauti visur be jos,tai budavo faina kai ji nesisiukojo aplink.O man su kalba kazkaip nebuvo nepatogumu net ir medicinianias terminais. Jie tikrai aiskiai kalba angliskai,neskuba ir nera jokiu trumpiniu tad viskas buvo labai suprantama.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 06, 19:42)
Na,as manau kad konsultacijai viena diena per mazai.As manau kad 2--3 dienos kaip tik tas. O dvieju savaiciu tikrai nereikes.
O 20tukst. su LP tikrai neuzteks. Mes siaip drasiai ruosiames vaziuoti kai turejom 26tukst.
Tikrai mergaites kiekviena centa jie saziningai uzdirba.Mane nuramino ir del mozaikinio kariotipo ir kiek aiskumo inese.Aisku ir galutinis rezultatas yra.
Aisku,Memorial suknisa ta korrdinatore Kristina ir atrodo kad ten chaosas bet jei ne ji viskas butu perfect. As stengiausi bednrauti visur be jos,tai budavo faina kai ji nesisiukojo aplink.O man su kalba kazkaip nebuvo nepatogumu net ir medicinianias terminais. Jie tikrai aiskiai kalba angliskai,neskuba ir nera jokiu trumpiniu tad viskas buvo labai suprantama.

aciu uz info jauciu, kad teks dar truputi pataupyti ir vaziuoti ne rugseji o truputi veliau nors taip nortusi kuo greiciau bet.... doh.gif
gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 06, 20:42)

mes kaip ir pirmai konsultacijai galejom anksciau vaziuot, bet taupem pinigelius, kad jei pasakys jog reik LP, o ir del to kad IVF paskui nenusikeltu iki tol kol sutaupysim, todel irgi sutaupe apie 28 tukst pradedam kelione link nestuke.gif aisku nieko nezinom, gal viskas dar nusikels(tfu tfu tfu per kairi peti), juk visko gali but, bet uztat drasiau jauciames blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 08 06, 20:03)
aciu uz info jauciu, kad teks dar truputi pataupyti ir vaziuoti ne rugseji o truputi veliau nors taip nortusi kuo greiciau bet.... doh.gif
gero vakaro visoms  4u.gif

Afrodite nuosirdziai sveikinu su nestuke.gif labai dziaugiuosi uz jus thumbup.gif
norejau jusu pasiteirauti kiek paciau pirmame forumo puslapyje parasyta, kad taipogi turite endometrioze, jus kaip vaziavot i Tr nesake ten daryti laporoskopijos ar jus ja Lt pasidaret ir kaip gydetes sia liga gal kokiom zolelem ar hormonais. Maciau dar keleta mergaiciu turi sia bjaure liga, kaip jus gydetes? As pati tai lankau akupuktura geriu barovaja matka zoleles ir dar yra paskirtas duphastonas gerti nuo 16 ciklo dienos, bet vistiek ta bjaurybe duoda zinot, kad yra nes teplioja pries ir po mm ir labai skausmingos ir niekaip nepastoju tik nzn ar ji taip trugdo ar dar kazkas yra pas mane neistirta kad galetu trugdyti g.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif 4u.gif

O Look jums patvirtinta endo? daryta kada nors LP ar pan.? Nes as turiu tik itariama endo bet nedidelio laipsnio sakei jei ji ir butu, patvirtintos neturejau, ir umiu pozymiu nebuvo, tai turkai LP nedare.. Man tik Hystero ir GN buvo daryta.

O kazin kur Meile_ dingo g.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 08 06, 09:42)
Būtinai pasiimk, juk tai tavo istorija, negali žinot kada gali prireikt 4u.gif tegu turkai pasidaro kopiją mirksiukas.gif

Oi, rugsėjinukės, aš jau sėdžiu ant palaikymo suolelio gathering.gif  ok.gif

Tai gerai kad dar leksiu pas juos, tai ir pasiimsiu, as ir nustebau kad jie pas save pasiliko, kam jiem juk reiks, jei dar atvaziuosiu tai atsivesiu vel unsure.gif

Palaikymo suolelis labai svarbu ax.gif thumbup.gif Temute jau kaista, visos jau pasiruosime wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytės,
Skanios kavutės 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 07, 08:08)
Labas rytas, mergytės,
Skanios kavutės  4u.gif
user posted image

drinks_cheers.gif friends.gif Pridedu ir torta prie kavytes birthday.gif biggrin.gif
Atisa jei nezinociau kad ruosiesi vaizuot, galvociau kad kazka mums nori pasakyt su tokia kavyte blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti