Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL ir MEDICANA klinikos, TR

QUOTE(ailima @ 2014 08 11, 08:32)
man Yelena sakė, kad AMH tyrimui nedaro įtakos atlikta stimuliacija  g.gif
nes aš su ja susirašinėjau kai buvo praėjęs tik mėnesiukas po mūsų stimuliacijų ir ICSI, ji man rašė kokius tyrimus daryti prieš atvažiuojant pagrinde akcentavom AMH ir kariotipą, ir aš jos du kart klausiau, ar jiems nedarys įtakos visai neseniai atlikta stimuliacija, sakė ne  g.gif

As manau, juk ir pas mane ne veltui taip skyresi rezultatas AMH, visu skiriasi TR darytas nuo LT 4u.gif aiiima pasirinkit kazkaip kur geriausiai AMH atlieka kad neiskraipytu jusu rezultato, kad turkai parinktu tinkamai dozes 4u.gif o jus nesidaret jo kai buvo konsultacijoj TR, ar nebuvot dar ( maisausi, pirmam psl nematau jusu planu blush2.gif )?

Tino, kaip savijauta 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 11 rugpjūčio 2014 - 08:44
QUOTE(Edena @ 2014 08 11, 09:43)
As manau, juk ir pas mane ne veltui taip skyresi rezultatas AMH, visu skiriasi TR darytas nuo LT  4u.gif aiiima pasirinkit kazkaip kur geriausiai AMH atlieka kad neiskraipytu jusu rezultato, kad turkai parinktu tinkamai dozes  4u.gif  o jus nesidaret jo kai buvo konsultacijoj TR, ar nebuvot dar ( maisausi, pirmam psl nematau jusu planu  blush2.gif )?

mes dar nebuvom, taupom pinigėlius. Lt tikrai nesidarysiu jokių tyrimų, bereikalingai išmesti pinigai
Atsakyti
Sveikutės,

Atsiprašau, kad įsiveršiu su klausimu ne "į temą", bet labai noriu paklausti, nes matau, kiek daug Jūs išgyvenote ir kiek daug patirties turite, jaučiuosi šiek tiek pasimetusi ir nžn, ką daryti, nes gaunamės, kad esame "patys sau daktarai".- AR DARYTUMĖTE IVF NATUR CIKLE? Pas vyrą tik keletą spermiukų, jam azoospermija. Nesuprantu, kam stimuliuotis? Ir dar tos stimuliacijos pasekmės. Aišku, jos nebūna visoms, bet vis tiek baugina smile.gif Juk, net jei ir gausis pas mane 16 kiaušialąsčių, juk iš MB daugiau neištrauks? Tai mums gausis vienas ar du embrionai. Juk tos stimuliacijos, kaip suprantu, pablogina kiaušialąsčių kokybę? IVF dar neturėjome, ruošiamės pirmam. PAs vyrą neaiškios kilmės azoospermija, viskas ištirtia, ir genetika. PAs mane, išskyrus amžių (35m.), daugiau viskas gerai, genetika irgi ištirta. Ačiū. Gal nors trumpai parašytumėte. Ir dar kartą atsiprašau, kad trukdau. Visoms sėkmės!
Atsakyti
Nika79, o ar TESA vyrui darė? Jos metu paimama iš kažkur ten giliai "priešsėklidžių" sperma? g.gif
Va Maniakas darė TESA TR(užšaldo spermą iki IVF) ir jau turi rezultatą nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 11 rugpjūčio 2014 - 09:21
QUOTE(RositaK @ 2014 08 11, 10:20)
Nika79, o ar TESA  vyrui darė? Jos metu paimama iš kažkur ten giliai "priešsėklidžių" sperma? g.gif
Va Maniakas darė TESA TR(užšaldo spermą iki IVF) ir jau turi rezultatą nestuke.gif

Sveika,

taip, jam tik per TESA ir rado. Gydėmės apie 9 mėn su SM rekomenduotais papildais, darėm visokius "abra kadabra", bet SG nieko naujo nerodė - tik 0. Susirašinėjome su Maniaku - jo istorija labai įkvėpė mano vyrą; Viską seku šioje TR temoje, nes, jei reikės, su MB nusprendę antram IVf į TR patraukti..Aš labai natūropatė, bijau afatų, bijau stimuliacijų.Na, nesvarbu, kiekvienam savo. Bet sakau, jei pas MB tik keli - koks skirtumas, jei pas mane daug išpunktuos..juk viską išmes? Pas MB rado kelis šimtus, bet, kaip parašyta TESA ataskaitoje - "pavieniai C ir D" judrumo; faktiškai, tik du ar trys. Nerekomendavo šaldyti, nes kiekis per mažas, o jai atšildo, ne visi ir atšyla..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 11 rugpjūčio 2014 - 09:27
Nezinau, as tai uz stimuliacija. Kitas dalykas - kas atliko TESA. Musu forumieciu patirtis parode, kad tai, ka randa TR, nebutinai randa LT ar LV, gal kitoj klinikoj TESA rezultatai butu geresni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 11 rugpjūčio 2014 - 09:30
QUOTE(Edena @ 2014 08 11, 09:43)
As manau, juk ir pas mane ne veltui taip skyresi rezultatas AMH, visu skiriasi TR darytas nuo LT  4u.gif aiiima pasirinkit kazkaip kur geriausiai AMH atlieka kad neiskraipytu jusu rezultato, kad turkai parinktu tinkamai dozes  4u.gif  o jus nesidaret jo kai buvo konsultacijoj TR, ar nebuvot dar ( maisausi, pirmam psl nematau jusu planu  blush2.gif )?
Tino, kaip savijauta  4u.gif  ax.gif

ačiū, kad domiesi. man lygiai savaitė po įsodinimo ir savaitė iki HCG - tai ką jau aš galiu jaust blush2.gif kaip ir nieko, tik miegu vos ne kasdien po pietų - matyt, stresas praeina thumbup.gif jau noriu kokių nors požymių nestuke.gif neramu, kad jų nėra, bet suprantu juk, kad šansai su vienu nedideli.
man irgi dėl to AMH neramu, nepadarė turkai. o kiek laiko jis daromas Turkijoj? g.gif

QUOTE(Nica79 @ 2014 08 11, 10:07)
AR DARYTUMĖTE IVF NATUR CIKLE?

na tai man juk praktiškai gavosi natūraliam cikle: atsivežiau vieną folį 15mm, pastimuliavo vos 3 dienas ir išėmė jį, apvaisino ir įsodino. pas juos tai įprasta tausoti organizmą ir nestimuliuoti per daug. o kai AMH mažas, dažniausiai ir belieka natūralūs ciklai...
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 11, 10:26)
taip, jam tik per TESA ir rado.

Na aš manau TESA reiktų atlikti TR(kaip supratau LT darėt), jie ten gal kitais metodais dar randa spermiukų, o ir IMSI metu matysis kokie jie iš tikrųjų.
IVF verta daryti, nes su vienu natūr užaugusiu foliu yra didelė rizika niekam nelikti įsodinti. Bet gal likutį kiaušialąsčių turkai užšaldytų jei liktų tų, kurių neapvaisintų g.gif čia labai subtilu, reiktų su pačiais TR medikais kalbėt.
Bet iš esmės labai sveikinu, kad būtent juos pasirinkot-jie ras metodą nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2014 08 11, 10:34)
na tai man juk praktiškai gavosi natūraliam cikle:

Taip, bet pas jus vyriškas faktorius neįtakojo, tik tavo. O Nicos79 būtent jis ir gali paveikti embrionų kokybę g.gif

Kas dėl natūralumo tai aš ir labai norėčiau kuo natūraliau, bet kartais nėra galimybių. Tada renkiesi ARBA ARBA.
Natūralumą tada stengiesi palaikyti bent kitose sferose/srityse: akupunktūra, homeopatija, žolelės ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 11 rugpjūčio 2014 - 09:43
na tai man juk praktiškai gavosi natūraliam cikle: atsivežiau vieną folį 15mm, pastimuliavo vos 3 dienas ir išėmė jį, apvaisino ir įsodino. pas juos tai įprasta tausoti organizmą ir nestimuliuoti per daug. o kai AMH mažas, dažniausiai ir belieka natūralūs ciklai...
[/quote]

Tino, Rosita K - ačiū..na, kaip suprantu, reikia apsispręsti smile.gif
Rosita K - seku TR temutę, džiaugiuosi ir liudžiu su visomis smile.gif Bet pirmam IVf kol kas renkamės LV, ach, tas noras kuo greičiau kuo greičiau..ir, galvoju, jei kas bus ne taip - gal jau TR jie galės pasižiūrėti, kas ne taip buvo daryta per pirmą IVF (kad ir kaip keistai tai skambėtų) smile.gif Jei važiuoti į TR, galėtume, geriausiu atveju, tik kitais metais - o man bus "jau 36" smile.gif Tad bandysime LV. TESA darė pas GB, pas Sruogį. Visko prisiklausiau apie tč kliniką, tad prašiau duoti ataskaitą ir kelis kartus klausiau, ar gera morfologija, tai sakė, kad tų kelių - gera, tik jie C ir D judrumo. Na, nebetrukdysiu - sėkmingų Jums visoms kelionių!
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 11, 11:46)
Jei važiuoti į TR, galėtume, geriausiu atveju, tik kitais metais - o man bus "jau 36" smile.gif Tad bandysime LV.  Visko prisiklausiau apie tč kliniką, tad prašiau duoti ataskaitą ir kelis kartus klausiau, ar gera morfologija, tai sakė, kad tų kelių - gera, tik jie C ir D judrumo.

Nica79, jei nepasiseks ir tikpo nesekmes vaziuosit kitur, tada bus jau gerokai daugiau, nei 36 mirksiukas.gif Bet kokiu atveju sekmes jums, labai tikiuosi, kad sis bandymas jums bus sekmingas ir niekur keliauti nebereikes 4u.gif
Tik as nelabai suprantu, kam tas judrumas, jei IMSI daro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 11 rugpjūčio 2014 - 09:51
Tik as nelabai suprantu, kam tas judrumas, jei IMSI daro g.gif
[/quote]

Na, ir aš nžn smile.gif Taip tiesiog ataskaitoje parašyta smile.gif Rekomendacija: IVF+ISCI. Čia, matyt, standartinė TESA ataskaita smile.gif Dėl judrumo - jei visai būtų nejudrūs, gal reikštų, kad mirę? biggrin.gif O čia jau tikriausiai visai blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 11, 10:46)
Jei važiuoti į TR, galėtume, geriausiu atveju, tik kitais metais - o man bus "jau 36" smile.gif Tad bandysime LV. TESA darė pas GB

LV g.gif jei klaustum nuomonės, tai patarčiau tik TR. gi jūsų sunkus atvejis unsure.gif reik stiprios labarotorijos
Aš irgi pTR IVF dariau 2013 spali, o kitą bandysim 2015 pavasarį, viską galima išlaukti 4u.gif nuoširdžiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 11, 10:54)
Rekomendacija: IVF+ICSI

Aš manau tik IMSI užtikrintų šansus nestuke.gif
Atsakyti