Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL ir MEDICANA klinikos, TR

Sveikutes 4u.gif
Na,siaip ir man kelia nuostaba kad jie nepriimtu Tino taves sekmadieni blink.gif
As kai atvykau man sprende dar ar 2 ar 3 c.d. pradet stimuliacija ir nusprende 2c.d. As irgi labai pergyvenau del to kad man vis patepliojo ir maniau na nespesiu,pramus ir pan.Tai paskui gavau laiska is kordinatores kad jie pradetu stimuliacija ir 4c.d.
Aisku,kiekviena ligonine turi savo politika g.gif Bet man teko lankytis Memoriale ir sestadieni ir sekmadieni tai dirba ten visu pajegumu. Isskyrus vaistine,ji sekmadieniais nedirba.
Gal dar tavo daktariukas kazka parasys g.gif gal koordinatore susipainiojo? laukiam ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 07 25, 10:17)
RositeleTaip kad cia 2 tavo IVF, kuris butinai pasiseks  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 25, 10:25)
As kai atvykau man sprende dar ar 2 ar 3 c.d. pradet stimuliacija ir nusprende 2c.d. As irgi labai pergyvenau del to kad man vis patepliojo ir maniau na nespesiu,pramus ir pan.Tai paskui gavau laiska is kordinatores kad jie pradetu stimuliacija ir 4c.d.

oi, kaip mane guodžia tokie Tavo pasakymai apie 4 cd. lotuliukas.gif sėdžiu, laukiu atsakymo, dedu daiktus, o paskui jaučiu reiks lėkt tyrimų. merginos, SOS, kas žinot, kad Kaune darytų tyrimus šeštadieniais ?
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 07 25, 10:17)
Anu bandymu LT, LV ir kitur tu net neskaityk,

Na, nieku gyvu negalėčiau nurašyt anų 7 bandymų, juk prarasta tiek nervų, vilties, sveikatos, pinigų ir t.t.t.t.t.t., visas gyvenimas nuo 2002m tik į tą tikslą orientuotas unsure.gif Nė kartelio gyvenime nepamatyti II yra labai sunku...
Tačiau kas liečia gydymo kokybę tai sutinku, nėra ką lyginti. Aišku, kaip patirtis parodė, man ir TR nebuvo išganymas, bent jau iš pirmo karto. Koks bus antras, matysim. Guodžia tik tai, kad kažkam yra dar sunkiau, kurie išvis neturi galimybių susilaukti biologinio vaiko-tada priverčiu save baigt verkšlent.
O kas bus ryt poryt nė viena nežinom mirksiukas.gif viduje įsijungęs kažkoks bukas ėjimas ir kartojimas IVF, miego rėžimas kažkoks, lyg sapne...Be tų svaičiojimų "oi, dabar būtinai pasiseks"

atsiprašau, išspjoviau čia jums savo kartėlį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 25 liepos 2014 - 09:51
QUOTE(RositaK @ 2014 07 25, 11:48)

Viskas gerai, Rositėle, tam ir esam čia, kad pasiguostume console.gif Taip, visada yra, kam yr blogiau. O aš kažkaip taip tikiu šįkart tavo IVF, manau, kad turkai įdės visas pastangas ir ištaisys savo ir kitų klaidas 4u.gif
Tai žinok šįkart mes už tave aikčiosim ""oi, dabar būtinai Rositai pasiseks" clap.gif ištrauksim tave iš to miego režimo ir cikliško buko IVF kartojimo 4u.gif Šis kartas nebus kartojimas, jis bus pirmojo karto patobulinimas su tobulu rezultatu thumbup.gif Ir tu pamatysi pagaliau II wub.gif O tada sveikinsim Rosita su HCG augimu wub.gif Aukštyn nosytę, mažut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 07 25, 10:59)
  Ir tu pamatysi pagaliau II  wub.gif  O tada sveikinsim Rosita su HCG augimu  wub.gif 

Eik sau, apsižliumbsiu cray.gif
vsio, keičiam temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 07 25, 09:48)
Na, nieku gyvu negalėčiau nurašyt anų 7 bandymų, juk prarasta tiek nervų, vilties, sveikatos, pinigų ir t.t.t.t.t.t., visas gyvenimas nuo 2002m tik į tą tikslą orientuotas unsure.gif Nė kartelio gyvenime nepamatyti II yra labai sunku...
  Tačiau kas liečia gydymo kokybę tai sutinku, nėra ką lyginti. Aišku, kaip patirtis parodė, man ir TR nebuvo išganymas, bent jau iš pirmo karto. Koks bus antras, matysim. Guodžia tik tai, kad kažkam yra dar sunkiau, kurie išvis neturi galimybių susilaukti biologinio vaiko-tada priverčiu save baigt verkšlent.
O kas bus ryt poryt nė viena nežinom mirksiukas.gif viduje įsijungęs kažkoks bukas ėjimas ir kartojimas IVF, miego rėžimas kažkoks, lyg sapne...Be tų svaičiojimų "oi, dabar būtinai pasiseks"

atsiprašau, išspjoviau čia jums savo kartėlį

Rositukai, "spjaudyk", cia tam mes ir esame kad issisakytume visus kartelius, nuogastavimus ir t.t ir pasirenge nueit kartu ikitaip trokstamo tikslo.….

Nuo 2002 taip, metu labai daug, ir labai blogai kad isijunges tas "bukas ejimas" ,tai blogiausia kas gali but, nes kaip ir TR sake tavaziuoja po labai daug bandymu, ir net pacios netiki, eina kaip robotai i visas proceduras. Net neisivaizduoju kad gali buti kitaip po tiek nusivylimu - juk pacios atsistojusios i ta vieta elgtumemes taip pat, kiek sveikatos visa tai kainuoja, uzteko man pirmojo IVF, kad suprasciau kad po kazkelinto karto stogas tikrai nuvaziuotu. Bet KAZKOKIU BUDU ( sakau kazkoku, nes konkretaus budo nezinau) reikia nubrezti kaip Atisa tarp bandymu LT ir LV, ir su visu entuziazmu zengt i antra IVF TR, laikant kad tai isvis yra antras bandymas, gal pirmas buvo dar su siokia tokia ir baime po nepavyksiu situose bananu krastuose…
Reikia tiketi turkas, nes po karta nepasisekusio padarius isvadas tikimybe sekmingam rezultatui pas juos tikrai isauga, svarbiausia visa sirdimi atiduoti ta ""20%" nuo saves, nes tiek pat kiek nuo ju priklauso ir nuo pacios. Sakau nezinau kaip ta padaryti, tik gal bent pabandyt surasti ta tikejimo kelia, dar karteli... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 07 25, 09:17)
Rositele, aciu uz naujus namuciu  4u.gif  As isivaizduoju, kaip sunku turetu buti po sitiekos bandymu, bet tu paziurek i Afrodite - ji vienas is sunkesniu variantu buvo, ir jiems pasiseke  thumbup.gif  Uztai ji niekada nebuvo nustojusi tiketi  schmoll.gif  .............

Dar pvz. Late - tikėjo ir nenuleido rankų rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 07 25, 09:48)
.......

Kaip tai pažįstama. Reiktų iš kažkur pasisemti tikėjimo, ne bukai kartoti IVFus, o su optimizmu g.gif Tik iš kur jį paimti rolleyes.gif
Atsakyti
na jeigu tikėjimo visai nebūtų, tai nebesidarytumė, jo tikrai yra, tik tos nesekmės "lipa ant viršaus"
bet atkaklumas laimi ir tikrai visos pastotų anksčiau ar vėliau, jeigu nenuleistų rankų, o nuleisti rankas tikrai nelaikas 4u.gif wub.gif žinau, dažnai būna stabdo pinigai, bet pamažu, pamažu...
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 07 25, 09:40)
oi, kaip mane guodžia tokie Tavo pasakymai apie 4 cd.  lotuliukas.gif  sėdžiu, laukiu atsakymo, dedu daiktus, o paskui jaučiu reiks lėkt  tyrimų. merginos, SOS, kas žinot, kad Kaune darytų tyrimus šeštadieniais ?

Tiklsliai zinau, kad daro iki pietu sestadieniais tyrimus "Kildos klinikoje" ir jei neklystu lyg dar daro "Motina ir vaikas" klinikoj "SORPO" laboratorija (bet del ju nesu tikra) 4u.gif
As kaip buvau TR pirmam vizite, man buvo 4 c.d. ir pati Semra sake, kad gali pradeti stimuliacija ir 4 c.d. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cestrella: 25 liepos 2014 - 10:29
QUOTE(cestrella @ 2014 07 25, 11:22)
Tiklsliai zinau, kad daro iki pietu sestadieniais tyrimus "Kildos klinikoje" ir jei neklystu lyg dar daro "Motina ir vaikas" klinikoj "SORPO" laboratorija (bet del ju nesu tikra) 4u.gif

jau skambinau į visas - nei viena nesaro arba rezultatai tik kitą savaitę schmoll.gif lieka Vilnius, jei tikrai skrisim rytoj.
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 07 25, 11:22)

Sorpo vilniuje, tai tik paima kraują, atsakymas pirmadienį, dėl kauno nežinau
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2014 07 25, 11:28)
jau skambinau į visas - nei viena nesaro arba rezultatai tik kitą savaitę  schmoll.gif lieka Vilnius, jei tikrai skrisim rytoj.

tik pasitikslinkit Geromedoj, kad neatostogautų kokia loborantė,ar kokia aparatūra nebūtų sugedusi,kad nebūtų be reikalo suvažinėjama. paskuitinį kartą šeštadienį dariau š.m. balandį, viskas buvo puiku, atsakymas tą pačią dieną el.paštu, tik patikrinkit el.paštą ar teisingai užrašė, nes jeigu lauksit kada išsiųs iki darbo pabaigos, nesulauksit, tai nebebus jau kur skambinti, jie iki 13val. dirba šeštadienį
Atsakyti