Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL ir MEDICANA klinikos, TR

QUOTE(RositaK @ 2014 08 12, 17:21)
Aš geriau žinau  liezuvis.gif

bigsmile.gif
Beje, vis pamirstu pasakyti, kad jei kazkam reikes buto, tai galiu pagelbeti del nuolaidos siuose apartments'uose: https://www.airbnb.com/rooms/3078197 ir https://www.airbnb.com/rooms/3707795 Bent jau mes gavome su 20USD/parai nuolaida+sutaupem apie 450 Lt airbnb mokescio, nes gavau tiesioginius kontaktus thumbup.gif Mano pazistama gyveno 1-ajame butuke (jame ir mes zadam isikurti), tai sake labai svaru ir tvarkinga, labai gera vieta. Pati nemaciau nei vieno buto kol kas, nieko negaliu pasakyti, tik is nuogirdu smile.gif
Bet jei kazkam galesiu padeti, kreipkites 4u.gif
P.S. - pirmiausia airbnb psl.reikia paziureti, ar butas laisvas jums reikiamoms dienoms, tik tada rasyt smile.gif ir nuolaida padarytu tik ilgajam laikotarpiui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 12 rugpjūčio 2014 - 15:52
QUOTE(Atisa @ 2014 08 12, 16:47)
bigsmile.gif
Beje, vis pamirstu pasakyti, kad jei kazkam reikes buto, tai galiu pagelbeti del nuolaidos siuose apartments'uose: https://www.airbnb.com/rooms/3078197 ir https://www.airbnb.com/rooms/3707795 Bent jau mes gavome su 20USD/parai nuolaida+sutaupem apie 450 Lt airbnb mokescio, nes gavau tiesioginius kontaktus  thumbup.gif  Mano pazistama gyveno 1-ajame butuke (jame ir mes zadam isikurti), tai sake labai svaru ir tvarkinga, labai gera vieta. Pati nemaciau nei vieno buto kol kas, nieko negaliu pasakyti, tik is nuogirdu  smile.gif
Bet jei kazkam galesiu padeti, kreipkites  4u.gif
P.S. - pirmiausia airbnb psl.reikia paziureti, ar butas laisvas jums reikiamoms dienoms, tik tada rasyt  smile.gif ir nuolaida padarytu tik ilgajam laikotarpiui  4u.gif

Labai fainas butukas wub.gif wub.gif Ir dar uz superine kaina mirksiukas.gif Oh,nusiziuresiu as cia butukus ir turesiu orentacinius kontaktus kai skrisiu atostogom i nerealuji Stambula wub.gif
Kaip as ilgiuos Stambulo blush2.gif Pamenu,kai paneles sakydavo kad net sapnuoja si miesta o as stebejaus,kaip galima sapnuoti. Bet tikrai man labai labai patiko sis miestas ir linkiu didziausios sekmes ten vykstancioms poroms wub.gif
Is tiesu ir poilsis gaunasi superinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 12, 16:47)
bigsmile.gif
Beje, vis pamirstu pasakyti, kad jei kazkam reikes buto, tai galiu pagelbeti del nuolaidos siuose apartments'uose: https://www.airbnb.com/rooms/3078197 ir https://www.airbnb.com/rooms/3707795 Bent jau mes gavome su 20USD/parai nuolaida+sutaupem apie 450 Lt airbnb mokescio, nes gavau tiesioginius kontaktus  thumbup.gif  Mano pazistama gyveno 1-ajame butuke (jame ir mes zadam isikurti), tai sake labai svaru ir tvarkinga, labai gera vieta. Pati nemaciau nei vieno buto kol kas, nieko negaliu pasakyti, tik is nuogirdu  smile.gif
Bet jei kazkam galesiu padeti, kreipkites  4u.gif
P.S. - pirmiausia airbnb psl.reikia paziureti, ar butas laisvas jums reikiamoms dienoms, tik tada rasyt  smile.gif ir nuolaida padarytu tik ilgajam laikotarpiui  4u.gif

Atisa - tu nereali!!!!! wub.gif wub.gif bigsmile.gif Butukas ypac pirmasis tikrai superinis ir manau lietuvaiciu sniurais bus aplankytas thumbup.gif prasom ten privirusuoti rugsejinukems sekme ir mes atvyksim testi tradicija biggrin.gif
Papildyta:
Tino - kaip tu, mergyt? mirksiukas.gif gal kokiu pojuciu yra? ax.gif nu apart to didelio noro smileysex.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergytes, jauciu, kad neaiskiai parasiau doh.gif Turejau omenyje, kad gavom nuolaida 20 USD, o ne uz buta 20 USD mokejom doh.gif

Krown, labai noreciau pavirusuoti butuka ir visa uzkresta virusu perleisti jums visoms wub.gif wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
[quote=Atisa,2014 08 12, 21:18]
Mergytes, jauciu, kad neaiskiai parasiau doh.gif Turejau omenyje, kad gavom nuolaida 20 USD, o ne uz buta 20 USD mokejom doh.gif

Msnau, kad viskas ten aiskiai mirksiukas.gif Bet bent jau man atrodo, kad pabusite ten, patys pamatysite realia situacija, galesit nuo saves dar kazka prideti ir papasakoti - o tai jau kitoms mergaitems i ateiti labai pades ir palengvins pasirinkima buto - vien jau tai yra LABAI daug, o dar plius ir nuolaida thumbup.gif Na as asmeniskai lauksiu patirties del atstumo ir kaip ten su tom lankytinom vietom aplink 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 08 12, 22:22)
Bet bent jau man atrodo, kad pabusite ten, patys pamatysite realia situacija, galesit nuo saves dar kazka prideti ir papasakoti

Tikrai taip drinks_cheers.gif Parasysiu visus pliusus ir minusus 4u.gif
Ech, kaip laukiu jau flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 08 12, 21:08)
Tino - kaip tu, mergyt?  mirksiukas.gif gal kokiu pojuciu yra?  ax.gif nu apart to didelio noro  smileysex.gif  lotuliukas.gif

kaip smagu skaityt tiek daug merginų besiruošiančių važiuot - labai sergu už jus visas ir noriu, kad kuo greičiau visos lėktumėt mirksiukas.gif patikėkit, aš irgi esu baisi darboholikė, negalinti palikti ilgam darbų, galvojanti, kaip jie dabar be manęs išgyvens, bet va pagaliau spjoviau ir išvažiavau, o jei tik reikės, ir dar kelis kartus važiuosiu ir tegul gyvena kaip nori, nes juk man savo gyvenimu irgi dar reikia rūpintis - gaudyt paskutinius šansus. o kad žinotumėt, kaip smagu atrasti pas turkus, kad tų šansų dar turiu thumbup.gif
ačiū, kad domiesi. protėju doh.gif šiąnakt jau ir nemiegojau, košmarus sapnavau, bet dienom vis dar miegu - miegu nuo pat punkcijos, tad tai ne nėštumo požymis ax.gif papus skauda, bet tai irgi juk nuo crinono, o smileysex.gif kažko praeina blush2.gif
na, laukiam, manau, kad neištvėrus ketvirtadienį pasidarysiu HCG - ne mano jėgom išlaukt visą ilgąjį savaitgalį rolleyes.gif juk turėtų rodyti šiek tiek.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 08 12, 23:03)
na, laukiam, manau, kad neištvėrus ketvirtadienį pasidarysiu HCG - ne mano jėgom išlaukt visą ilgąjį savaitgalį  rolleyes.gif juk turėtų rodyti šiek tiek.

Tino, labai laukiam tavo HCG rezultato rolleyes.gif Laikom kumscius uz aukstus skaiciukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 08 12, 21:03)
na, laukiam, manau, kad neištvėrus ketvirtadienį pasidarysiu HCG - ne mano jėgom išlaukt visą ilgąjį savaitgalį  rolleyes.gif juk turėtų rodyti šiek tiek.

Tino pilnai suprantu tave, as irgi nezinau ar istverciau iki pirmadienio laukti HCG doh.gif Aisku dauguma gal sakys nesigadint dar nervu kad dar pradzioj slidus reikalas su tuo HCG bet smalsumas mane pribaigtu biggrin.gif Kaip bebutu jau bus is tikro berods 9DPI tai siaip ne taip ir mazai g.gif g.gif Oi laukiam laukiam, mes naujienu laukiam wub.gif sokiai.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 08 12, 15:16)
tai kad man atrodo euromergelei neatnese  schmoll.gif  reiks turkiska aki uzsidet  biggrin.gif

Turkiska aki biggrin.gif biggrin.gif Bet ten pas juos is daug kur ta akis "ziuri" , megsta jie ja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 13 rugpjūčio 2014 - 07:45
O man dabar klaustukas dėl valiutos iškilo. Medicinos bankas parduoda liras kursu 1.2750. Mes nusprendėm pirkti iškart liras Lietuvoje ir vežtis ten, nes vistik vietine valiuta ilgą laiką būnant labiau apsimoka atsiskaitineti. Ar niekas nepirkot Med.banke? Ar nebandet skaiciuotis konversijos nuostolių? Logiškai galvojant, tai vistiek pigiau turėtų būti pirkti LTL-->TRY, negu LTL-->USD-->TRY (keičiantis ten vietoje) g.gif Na bet vistiek, gal kas pasiskaičiavot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 13 rugpjūčio 2014 - 07:54
QUOTE(Atisa @ 2014 08 13, 07:52)
O man dabar klaustukas dėl valiutos iškilo. Medicinos bankas parduoda liras kursu 1.2750. Mes nusprendėm pirkti iškart liras Lietuvoje ir vežtis ten, nes vistik vietine valiuta ilgą laiką būnant labiau apsimoka atsiskaitineti. Ar niekas nepirkot Med.banke? Ar nebandet skaiciuotis konversijos nuostolių? Logiškai galvojant, tai vistiek pigiau turėtų būti pirkti LTL-->TRY, negu LTL-->USD-->TRY (keičiantis ten vietoje) g.gif  Na bet vistiek, gal kas pasiskaičiavot?

Na as skaiciavau kad visgi labiau apsimoka TR keisti, tik geriau ne oro uoste o mieste, kur buna be komisiniu ( buna paprastai parasyta) kursas apie 2,10 TL uz 1 USD t.y. 2,10 TL uz 2,60 Lt tai 1 TL apie 1,24, dar USD kursas svyruoja jei maziau gautum nusipirkt ar geriau butu. Plius Med bankas komisinius priskaiciuoja tai irgi nelabai ten gaunas, Vilniaus oro uoste buvo keitykla kaip tik ten ir prasiau kad paskaiciuotu su komisiniais

Beje, ligonineje ir vaistineje kuri yra prie ligonines ( kur nuolaida vaistams) apsimoka moketi usd doleriais nes ima 2,10 kursa ir irgi be jokiu komisiniu aisku..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 13 rugpjūčio 2014 - 08:01
QUOTE(Atisa @ 2014 08 13, 08:52)
O man dabar klaustukas dėl valiutos iškilo. Medicinos bankas parduoda liras kursu 1.2750. Mes nusprendėm pirkti iškart liras Lietuvoje ir vežtis ten, nes vistik vietine valiuta ilgą laiką būnant labiau apsimoka atsiskaitineti. Ar niekas nepirkot Med.banke? Ar nebandet skaiciuotis konversijos nuostolių? Logiškai galvojant, tai vistiek pigiau turėtų būti pirkti LTL-->TRY, negu LTL-->USD-->TRY (keičiantis ten vietoje) g.gif  Na bet vistiek, gal kas pasiskaičiavot?

Neverta, geriausia reikiama suma issigryninti bankomate Turkijoj, Swedbank ima 10lt mokesti.
Atsakyti