Oi,
Tino NT be reikalo mazut ne vaiduokliuoja

Jerguteliau kaip spaudziu kumscius ir kaip laukiu taves ir kitu mergaiciu nestukiu temoje,turesime apie ka tada pakalbeti
Na,is paskos ir man Stambule niekas nesekiojo,buvo tokiu atveju nemazai kaip ir
Edenai kai zavejosi ir net komplimenta pasake bet kad sekiotu ir lystu ikyriai tikrai ne. Ten zmones uzsieme,begte begte visur. O miestas tikrai nerealus. Mes su vyru svarstom galimybe kad kai maziukas paaugs kad pirma kelione butu i miesta kur ir prasidejo visa pasaka
Del Memorial,gal tiesiog kitas is veziu ismuse musu pasakojimai apie koordinatores-jos suteikia toki chaoso jausma,taciau tikrai siaip viskas ten super. Is orouosto mus ir per pirma konsultacija ir per procesa ir pasiimdavo ir nuvesdavo,tik reikejo parasyti kelinta valanda kad atvyktu ir kur.
As negaliu nieko sakyti nebuvus kituose klinikose,taciau pas mus bedos juk ir moteriskos,pas mane endokrinologija netvarkoje ir genetika-bet visi dirbo kartu ir rezultatas yra. Ir teisingai del laboratoriju Lietuvoj pasakyta
Edenos
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2014 08 14, 12:39)
man irgi iš IVF temos paskaičius dabar plaukai šiaušiasi, kai iš 10-15 lieka vos keli sodinimui

na ir mano pačios atvejis - iš trijų neapvaisino nė vienos, nes tipo suiro, o turkam ir tas vienas kokybiškas atrodė

LT ir LV na ugad dirba - iš akies. be tyrimų, be kontrolės
Labai teisingai pastebeta,bet tuo paciu labai liudna del tokio aplaidumo

Ir is tikruju,neteisinga kai patiems truksta patirties o gal ir noro,o apkaltina iskart arba kiausialastes,arba vyro grikiukus arba kad gimdos gleivine priesiska embrionams ir t.t.

Aisku,geriausia i kito darza imesti akmeni o nesavam ieskotis ir tvarkyt
As pamenu kai pries sia kelione,mes nuvykom i Santariskes ir mus realiai atkalbinejo nuo IVF Stambule.Kad jau LT ir LV geresni rezultatai,kad grisiu suluosinta ir t.t.

Nes ka tie arabai pasieke ir t.t. Tai gerai kad mano charakteris uzsispyres tai manes nepaveike bet kiek tokiu mediku kurie varo ant kitu ir moterys pasiduoda ir kisa toliau i save vaistus,tamposi nervus,sveikata ,dauzosi viltys...