QUOTE(pukepuke @ 2014 11 30, 23:25)
Abejoju, kad verta mokėti tokią kainą vien už bilietus

Gal, kaip menesiui ir nuomojantis...Nes viešbutyje menesiui irgi visai kitą kainą automatiškai siulo ir per agentūrą. O kainos į Eiptą kaip tik sakyčiau neblogos, 11 naktų neblogam 5 zv. viesbutyje 2+2 7000lt, tai tikai neverta tik už bilietus 4800lt pakloti.
Taigi bilietai 2400 dviem zmonem. Kaip supratau po 1200 pirmyn atgal zmogui.
O 7000 uz 11 nakvyniu egipte man atrodo lb brangu. Uz tiek jau laisvai gali tailande 2 savaites atostogaut. Kur bus viskas zyyymiai silciau, graziau, skaniau ir tt. Buvau pries 2 m m, tai puikiai zinau.
IR dar, as lb nevirskinu tu didziuliu viesbuciu, kur tau sliauzioja pastoviai palei akis personalas, turistu minios, vaikai spiegia ir tt. Nereik man ju animaciju, muziku ir apsimestiniu sypsenu.
Egipte galima issinuomot atostogu nameli, uzsienio investotoju komplekse. Bus ir baseinas kieme, ir jura salia. Ir nebrangu, ramu, daug erdves namely, sava virtve, barbekiu zonos. Papietaut egipte kavinej nebrangu, nebutina tie viesbutiniai maitinimai.
Tiesiog ieskau alternatyvu, nes nemegstu kelioniu agenturu konvejeriniu atostogu. As per jas pavargstu, o ne pailsiu