Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Amaya. @ 2015 03 25, 14:49)
Bet butent 880, ne senesnis modelis? Nes man sake, kad taip turi buti.

Taip, 880
Atsakyti
QUOTE(Gar_bane_ @ 2015 03 29, 11:54)

pas mane 770 ir girdisi, cia cypia pats tas pakrovejas, adapteris berods vadinasi, tas kubikas prie pakrovejo.
Atsakyti
Ir aš turiu šitą gėrį jau mėnesį thumbup.gif negaliu atsidžiaugti biggrin.gif pas mane roomba 770. Dirba garsiai, bet jau geriau tegul ūžia, bet visur švaru biggrin.gif Nuo įkroviklio vos vos girdisi cypimas, bet reikia gerai įsiklausyti, jei miegamajam stovėtų gal ir erzintų g.gif Neblogai būtų kad sekantis robotukas praplautų blush2.gif Prie gero greit priprantama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2015 03 30, 15:00)
Ir aš turiu šitą gėrį jau mėnesį  thumbup.gif negaliu atsidžiaugti  biggrin.gif pas mane roomba 770. Dirba garsiai, bet jau geriau tegul ūžia, bet visur švaru  biggrin.gif  Nuo įkroviklio vos vos girdisi cypimas, bet  reikia gerai įsiklausyti, jei miegamajam stovėtų gal ir erzintų g.gif Neblogai būtų kad sekantis robotukas praplautų  blush2.gif Prie gero greit priprantama  biggrin.gif

As pacioj pradzioj kai tik siurbianti gavau irgi svaigau apie plaunanti, bet daviau sau tiksla bent pora menesiu "panoreti"- taip darau su visais didesniais pirkiniais, nemazai "persinori". tai taip ir nutiko del plaunancio - jeigu kas pora dienu siurbiu, namai tikrai svarus o praplauti man tada tetrunka 15 min karta per savaite - uz tokia savikaina apsimoka plauti zmogiskaisiais istekliais (t.y. paciai) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gar_bane_ @ 2015 04 02, 17:48)
As pacioj pradzioj kai tik siurbianti gavau irgi svaigau apie plaunanti, bet daviau sau tiksla bent pora menesiu "panoreti"- taip darau su visais didesniais pirkiniais, nemazai "persinori". tai taip ir nutiko del plaunancio - jeigu kas pora dienu siurbiu, namai tikrai svarus o praplauti man tada tetrunka 15 min karta per savaite - uz tokia savikaina apsimoka plauti zmogiskaisiais istekliais (t.y. paciai)  thumbup.gif

Tikra tiesa. Turiu as plaunanti, bet man greiciau trunka paciai prasibegti su sluota, nei ji kankinti. Bet kartais gerai, palovius visus praplauna.

Klausiau, ar girdisi ciksejimo garsas pas roomba 880, nes maniskio namelis issilyde, islyde truputi plastmases ir pacio roboto, kontaktas "ivaziavo" i vidu. Siunciau, sutvarke, nameli dave nauja. Tai tas pradzioj tik tyliai uze, dabar jau ir cikci.
Atsakyti
Sveiki,

Nusprendem isigyt toki robotuka, bet neapsisprendziam koki, gyvenam bute, tai multiroom palaikymas turetu but kazkoks tai, kaina irgi- apie 500euru.
Susidomejome Neato Robotics Botvac 70e/75/85 serija, siublys tas pats bet kaina skiriasi del filtru sudetu ir sepeciu skirtumo. Tai butu malonu jei kas pasidalintu turinciu Neato robota apie eksploatacijos ipatumus, ar koki modeli geriausia iskart imt, ar imt pigiausia ir upgrade daryti veliau ?
Dekoju is anksto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zerg @ 2015 04 28, 18:57)
Susidomejome Neato Robotics Botvac 70e/75/85 serija, siublys tas pats bet kaina skiriasi del filtru sudetu ir sepeciu skirtumo. Tai butu malonu jei kas pasidalintu turinciu Neato robota apie eksploatacijos ipatumus, ar koki modeli geriausia iskart imt, ar imt pigiausia ir upgrade daryti veliau ?

Turim Neato Robotics Botvac 85, tuoj bus pusmetis. Priekaištų kol kas jokių. Namus valo kasdien, savaitgaliais du kartus per dieną. Dirba puikiai ir kol kas nestringa.
Siurbimo kokybe esu tikrai patenkinta - surenka ir dulkes, ir plaukus, ir svarbiausia smėlį. Gyvename pajūryje, turim šunį, tai to gėrio namuose visada būdavo. Švara namuose labai stipriai pasijuto - dabar mažoji gali tris dienas šliaužioti keturiomis po namus, kol prireikia skalbti pėdkelnes, anksčiau po pusdienio jau negalėdavau žiūrėti ir perrengdavau.
Nuo Botvac75 mūsiškis skiriasi tik priedais - yra keli atsarginiai filtrai ir dar vienas šepetys, bet jie taip ir guli dėžutėje kaip atsarginės detalės. Filtro keisti dar nėra reikalo - puikiai išsivalo su šepetėliu. Pradžioje valiau su dantų šepetuku, tai sunkiai valėsi, dabar Maximoje nusipirkau šepetį, kurio šeriai kieti ir kokių 2 cm ilgio, tai filtrą labai gerai išvalo. Manau, kad dar po kokių 4 mėnesių, t. y. maždaug bus praėję 8 mėnesiai eksploatavimo, filtrą reikės pasikeisti, siekiant kokybės ir švaros. Antro šepečio iki šiol net nebuvau uždėjusi - kaip uždėjau pirmąjį nusipirkusi, taip ir valo su juo. Mes turim šunį, tai uždėtas tas šepetys, kuris skirtas plaukams surinkti. Su juo konsultantai sakė, kad valo garsiau, bet švariau. Valo puikiai, garsas negasdina, tai to kito šepečio mums kaip ir nereikia. Žodžiu, galėjau pirkti ir Botvac75...
Dėl pirkinio nesigailėjau nei akimirkos ir visiems jį rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2015 04 28, 23:16)
Turim Neato Robotics Botvac 85, tuoj bus pusmetis. Priekaištų kol kas jokių. Namus valo kasdien, savaitgaliais du kartus per dieną. Dirba puikiai ir kol kas nestringa.
Siurbimo kokybe esu tikrai patenkinta - surenka ir dulkes, ir plaukus, ir svarbiausia smėlį. Gyvename pajūryje, turim šunį, tai to gėrio namuose visada būdavo. Švara namuose labai stipriai pasijuto - dabar mažoji gali tris dienas šliaužioti keturiomis po namus, kol prireikia skalbti pėdkelnes, anksčiau po pusdienio jau negalėdavau žiūrėti ir perrengdavau.
Nuo Botvac75 mūsiškis skiriasi tik priedais - yra keli atsarginiai filtrai ir dar vienas šepetys, bet jie taip ir guli dėžutėje kaip atsarginės detalės. Filtro keisti dar nėra reikalo - puikiai išsivalo su šepetėliu. Pradžioje valiau su dantų šepetuku, tai sunkiai valėsi, dabar Maximoje nusipirkau šepetį, kurio šeriai kieti ir kokių 2 cm ilgio, tai filtrą labai gerai išvalo. Manau, kad dar po kokių 4 mėnesių, t. y. maždaug bus praėję 8 mėnesiai eksploatavimo, filtrą reikės pasikeisti, siekiant kokybės ir švaros. Antro šepečio iki šiol net nebuvau uždėjusi - kaip uždėjau pirmąjį nusipirkusi, taip ir valo su juo. Mes turim šunį, tai uždėtas tas šepetys, kuris skirtas plaukams surinkti. Su juo konsultantai sakė, kad valo garsiau, bet švariau. Valo puikiai, garsas negasdina, tai to kito šepečio mums kaip ir nereikia. Žodžiu, galėjau pirkti ir Botvac75...
Dėl pirkinio nesigailėjau nei akimirkos ir visiems jį rekomenduoju 4u.gif

As irgi is pajurio smile.gif
Beje, is kur pirkot ? As is vis galvoju ape 72e ir paskui upgrade daryt filtru ir šepečio, nete prieštaringa informacija, vieni sako kad garsiausias 85 variantas sepecio, kiti kad 72e ir 75.. Jus įtariu naudojat 85.
Gal jei netoli kur esat butų galima užvažiuoti pasižiūrėt kaip dirba ?
Bučiau dėkingas smile.gif
Atsakyti
Pirkau iš http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/. Jie atsiunčia siurblį pabandymui, tad net nereikia į svečius pas nieką prašytis lotuliukas.gif Prieš pirkdama beveik savaitę bandžiau 4u.gif
Kadangi man kainos skirtumas tarp 75 ir 85 nesudarė problemos, tai pirkau 85, bet šiaip tai visiškai ramiai galima pirkti 75 ir tada, kai jau prireiks, nusipirkti naują filtrą.
Dėl šepečio - siurbiam su tuo, kuris skirtas šunų plaukams susiurbti, antrojo komplekte buvusio šepečio net neišpakavau, taip ir guli dėžėje. Kai siurblį testavau, jo irgi nebuvau įdėjusi, nes tas šunims skirtas šepetys žiauriai gerai siurbia, tad nebuvo nei noro, nei reikalo keisti ir bandyti kitą. Juo labiau, kad siurblio garsas manęs visiškai netrikdo. Siurblys užprogramuotas siurbti kambarius likus valandai iki mūsų grįžimo į namus, tad gali triukšmauti kiek tinkamas lotuliukas.gif Kai siurbia savaitgalį, tai namai ir taip pilni triukšmo - kas TV žiūri, kas kompą, kas dainas dainuoja... tad siurblio garsas irgi ne baisus. 90 kv. metrų išsiurbia per 30-40 min., siurblio garsą galiu palyginti su plaukų džiovintuvo garsu ant vidurinės padalos, tad tikrai nėra triukšmingas. Kaip jau rašiau anksčiau, TV žiūrėti netrukdo.
Tai net nežinau, ar iš tiesų garso skirtumas siurbiant vienu ir kitu šepečiu labai jaustųsi. Oi, berašydma sugalvojau, kad gi turiu abu šepečius ir galiu atlikti eksperimentą bigsmile.gif Jei spėsiu, rytoj išbandysiu ir parašysiu. Jei ne, eksperimentuosiu po 10 dienų, nes išlekiu atostogauti.
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2015 04 29, 22:35)
Pirkau iš http://roboshop.lt/p...ulkiu-siurblys/. Jie atsiunčia siurblį pabandymui, tad net nereikia į svečius pas nieką prašytis lotuliukas.gif Prieš pirkdama beveik savaitę bandžiau 4u.gif
Kadangi man kainos skirtumas tarp 75 ir 85 nesudarė problemos, tai pirkau 85, bet šiaip tai visiškai ramiai galima pirkti 75 ir tada, kai jau prireiks, nusipirkti naują filtrą.
Dėl šepečio - siurbiam su tuo, kuris skirtas šunų plaukams susiurbti, antrojo komplekte buvusio šepečio net neišpakavau, taip ir guli dėžėje. Kai siurblį testavau, jo irgi nebuvau įdėjusi, nes tas šunims skirtas šepetys žiauriai gerai siurbia, tad nebuvo nei noro, nei reikalo keisti ir bandyti kitą. Juo labiau, kad siurblio garsas manęs visiškai netrikdo. Siurblys užprogramuotas siurbti kambarius likus valandai iki mūsų grįžimo į namus, tad gali triukšmauti kiek tinkamas lotuliukas.gif Kai siurbia savaitgalį, tai namai ir taip pilni triukšmo - kas TV žiūri, kas kompą, kas dainas dainuoja... tad siurblio garsas irgi ne baisus. 90 kv. metrų išsiurbia per 30-40 min., siurblio garsą galiu palyginti su plaukų džiovintuvo garsu ant vidurinės padalos, tad tikrai nėra triukšmingas. Kaip jau rašiau anksčiau, TV žiūrėti netrukdo.
Tai net nežinau, ar iš tiesų garso skirtumas siurbiant vienu ir kitu šepečiu labai jaustųsi. Oi, berašydma sugalvojau, kad gi turiu abu šepečius ir galiu atlikti eksperimentą bigsmile.gif Jei spėsiu, rytoj išbandysiu ir parašysiu. Jei ne, eksperimentuosiu po 10 dienų, nes išlekiu atostogauti.

Jei isbandysite ir jei pas jus kitoks sepetys antras, butinai parasykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zerg @ 2015 04 28, 18:57)
Sveiki,

Nusprendem isigyt toki robotuka, bet neapsisprendziam koki, gyvenam bute, tai multiroom palaikymas turetu but kazkoks tai, kaina irgi- apie 500euru.
Dekoju is anksto  drinks_cheers.gif

Sveiki, as turiu Neato Robotics Botvac 85 nuo spalio, gruodi pakeitem i nauja , nes pradejo barsketi doh.gif kazkas.Siaip esu labai patenkinta thumbup.gif ,su guminiu sepeciu labai garsiai dirba doh.gif .Neato 70 turi paprasta filtra, o Neato 75/85 hepa filtrus.
Atsakyti
QUOTE(Nika23 @ 2015 04 30, 12:40)
Sveiki, as turiu Neato Robotics Botvac 85 nuo spalio, gruodi pakeitem i nauja , nes pradejo barsketi doh.gif  kazkas.Siaip esu labai patenkinta thumbup.gif ,su guminiu sepeciu labai garsiai dirba doh.gif .Neato 70 turi paprasta filtra, o Neato 75/85 hepa filtrus.

Filtrai gal ner man svarbiausia, o reiškiasi reiktų šepetį imt nuo 85. Kiek žinau 70 ir 75 jie vienodi - guminiai ?
Va del gedimu ir bijau nes pilnas netas atveju kad neatlaiko net garantinio laiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zerg: 30 balandžio 2015 - 14:32