Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(deluxe @ 2016 10 28, 15:50)
Sveiki,reikia patarimo. Renkuosi tarp dvieju robotuku. Samsung corner clean ir naeto d85. Realybeje dar neisbandziau,bet pardavejas primygtinai siulo naeto. Kol kas vienas minusiukas,kad naeto nepalys po mano didziule sofa(po kuria dulkes renkasi nuolatos nesibaigianciai ) Bet pardavejas tikina,kad ten dulkes nebesirinks naudojant si siurbliuka. Gal kas turite patirties su siais modeliukais ir galite pakomentuoti. Buciau dekinga.

Neato garsas kaip tikro siurblio. Ir dar nepatiko, kad is to siurblio oras ispuciamas sone - pakelia visas dulkes. Pliusas, kad labai grazus.

Samsung corner tyliai dirba, isvalo kampus. Ir po lova palenda.

Man labai svarbu buvo garsas.
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2016 10 29, 21:23)
Neato garsas kaip tikro siurblio. Ir dar nepatiko, kad is to siurblio oras ispuciamas sone - pakelia visas dulkes. Pliusas, kad labai grazus.

Samsung corner tyliai dirba, isvalo kampus. Ir po lova palenda.
Man labai svarbu buvo garsas.

Na nepasakyciau, kad Neato taip jau garsiai dirba, kaip tikras siurblys, tikrai ne. Ir susikalbet gali, ir tv ziuret, kazkaip tikrai nepasakyciau, kad labai trukdo. Kelis kartus dirbo, kai vaikai miegojo, tai jiems tai nesutrukde toliau miegot smile.gif Man asmeniskai, labai aktualu buvo, kad butu guminis sepetys, tai samsungas kiek zinau, neturejo jo savo komplektacijoje. Kadangi pas mus suo ir mes su dukrai ilgaplaukes, tai guminis sepetys tikrai daug geresnis variantas nei kombinuotas, bent jau musu atveju 4u.gif Del oro isputimo, tai bent jau Neato D85 isputimas gale ir nukreiptas i virsu, tad tikrai negainioja dulkes, viska puikiai susiurbia ir kampus isvalo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Effigy: 30 spalio 2016 - 15:07
QUOTE(Effigy @ 2016 10 30, 16:04)
Na nepasakyciau, kad Neato taip jau garsiai dirba, kaip tikras siurblys, tikrai ne. Ir susikalbet gali, ir tv ziuret, kazkaip tikrai nepasakyciau, kad labai trukdo. Kelis kartus dirbo, kai vaikai miegojo, tai jiems tai nesutrukde toliau miegot smile.gif Man asmeniskai, labai aktualu buvo, kad butu guminis sepetys, tai samsungas kiek zinau, neturejo jo savo komplektacijoje. Kadangi pas mus suo ir mes su dukrai ilgaplaukes, tai guminis sepetys tikrai daug geresnis variantas nei kombinuotas, bent jau musu atveju  4u.gif  Del oro isputimo, tai bent jau Neato D85 isputimas gale ir nukreiptas i virsu, tad tikrai negainioja dulkes, viska puikiai susiurbia ir kampus isvalo  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2016 10 29, 18:44)
Aš tik galiu pakomentuoti, kad dulkės po sofa vis tiek rinksis - stebuklų nebūna.

daugiau kaip metus naudojam neato, tad galiu atsakymą kiek patikslinti iš savo patirties - dulkės rinksis, bet žymiai žymiai mažesniais kiekiais ir žymiai žymiai ilgiau. Pas mus irgi yra vietų, kur siurblys neįlenda, bet ten dulkės prisikaupia iki vizualiai matomo lygio tik per savaitę, kai anksčiau jau po dviejų dienų man akis badydavo. Realiai, jei siurbs kasdien, tai vieną kartą per savaitę užteks po lova su drėgnu skuduru praplauti ir bus super.
neato modeliu neatsidžiaugiu. jam turiu tik du priekaištus - kodėl pats neišsikrato dulkių konteinerio lotuliukas.gif ir kodėl neišplauna grindų hmm.gif Visa kita man tobula. suprogramuotas siurbti likus valandai iki mūsų grįžimo namo, tad jo garso negirdime, o namus randame švarius. Nerealiai pasiteisinęs daiktas, per tuos metus pilnai atidirbęs savo kainą.
Atsakyti
Merginos, gal kas turit Samsung VCR 8930 L3S/XSB modeliuką? Dabar akcija jam, labai viliojanti kaina.. Plotas namie labai nedidelis, gyvūnų nėra, bet aš ilgaplaukė ir laaabai slenka plaukai. Ar surinktų juos?
Atsakyti
Gal kas išbandėt „Philips“ SmartPro Active dulkių siurblį? Ar pasiteisino?
Pas mane 90 kv., nei kilimų, nei slenksčių nėra. Būtų įdomu jūsų atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Aciu visiems pasisakiusiems. Kadangi turejau galimybe isbandyti abu modeliukus,tai Neato nugalejo. Todel renkames ji. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2016 11 07, 21:25)
Aciu visiems pasisakiusiems. Kadangi turejau galimybe isbandyti abu modeliukus,tai Neato nugalejo. Todel renkames ji.  thumbup.gif

Koki Naeto modeli isirinkote? Uz kiek pavyko rasti?
Atsakyti
Merginos, o kaip laikot savo siurblius? Visą laiką įjungtus į pakrovėją? Bet gal negerai, kad visą laiką dakrovinėja bateriją.. Instrukcijoj aiškiai kaip laikyti neparašyta.
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2016 11 08, 13:33)
Merginos, o kaip laikot savo siurblius? Visą laiką įjungtus į pakrovėją? Bet gal negerai, kad visą laiką dakrovinėja bateriją.. Instrukcijoj aiškiai kaip laikyti neparašyta.

Pas mane tiek Samsung Navibot, tiek Neato Signature instrukcijoj parasyta, kad visada turi buti ijungtoj stotelej.
Atsakyti
QUOTE(hugg666 @ 2016 11 07, 22:40)
Koki Naeto modeli isirinkote? Uz kiek pavyko rasti?

Naeto botvac D85. Mokejau 599.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deluxe: 08 lapkričio 2016 - 19:22
QUOTE(Banti @ 2016 11 08, 13:33)

Visą laiką ant pakrovėjo. Sugalvosi siubt , o ji išsikrovęs. Negi lauksi kol pasikraus:)
Atsakyti