QUOTE(bevardė @ 2014 09 29, 11:15)
O kam? Juk tai vienas dažniausių alergenų

Be to kai savo dičkiui irgi vis duodavau vitaminų (zoodraugai kažkokie buvo, tipo tinkantys alergiškiems, nors abejoju) tai dar kol gėrė vitaminus gal ir sirgo mažiau, ale sutapimas, kad vos pabaigus pakuotę vaikas labai greitai apsirgdavo rimčiau. Vat man ir keistas tas dirbtinis organizmo stimuliavimas. Nusigręžiu seniai nuo visokių vitaminų ir papildų, Imunotrofinų ir t.t. Kuo mažiau to brudo kišu, tuo mažiau ir vaikas serga.
na va, as jokiu vitaminu neduodavau, absoliuciai jokiu, isskyrus mazam esant vit D

paskui pradejau mastyti, gal cia klaida, gal taip organizmas pasilpes, ir negauna reikiamos medziagos is maisto, tad jau 3 savaites geriam mociutes nupirktus

, siandien antra savaite ciuozia i darzeli, nezinia kaip bus, nes atrodo tuoj tuoj subyres jis, bet kazkur maza viltis tikisi, o gal ne...
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 09 29, 11:19)
gal nuo kokio maisto? neišeina atsekti?
(mano mergaitei mažytei išberdavo smakriuka, kai kiaušiniene su pienu valgydavo, dabar nieko)
o pačios gal oda sausa? labiau drekinti reikia?
kalbam apie tokius sausus ploteliu, kurie paskui raudoni šlapiuojantis pasidaro?
bet suprask kokia čia aplinka įtakos
mūsų yra 4 seseris, 3 iš mūs vaikai turi AD, BA, AR. O vienos, kuri pati turi stipriausią AD vaikas visai neturi požymių, gal įtakos turėjo tai, kad ji pati būdama nėščia su AD labai vargo, gydėsi, gal vaikas imunitetą įgavo
paciai namuose nepavyko atsekti, vedziau kiekvienos dienos suvalgyto kasnio dienorasti, ir reakcija po to, niekas neislindo. Tik va po darzelio vis atsiranda paberimai, o ka ten duoda ir kaip gamina - tik Die... zino.
mano pacios oda yra ziauriai sausa, is mociutes turiu paveldeta kazkokiaodos alergija, kurios sekmingai jau antrus ar trecius metus pavyksta isvengti naudojant mary kay produkcija. Paauglysteje mano veidas budavo toks isbertas (sausiom, istinusiom raudonom ir nieztinciom demem) , kad pamenu karta klasiokai klause gal nudegiau su ugnim, nes buvau lyg nuplikyta

vienintele iseitis buvo hormoniniai tepalai. tuo metu tiek tyrimu pasiulos nebuvo, tad gydytojai is akies nusprende kad alergiska esu erkutem ir prirase tepalu. Tikiu, kad siuo metu man butu priskirtas atopinis dermatitas....
QUOTE(Roga @ 2014 09 29, 11:25)
o mūsų atveju neaišku iš kur, niekas iš ko žinau neturi nei alergijų nei BA
bet vat 5 mėnesiai

be tai čia nerealu ir kiekviena diena be yra liuks
tyliai dziaugiuosi uz jus