Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlės: kaip atsikratyti?

QUOTE(nengamo @ 2007 02 01, 15:38)
Mus tai buvo mažos užpuolusios.Su kuo tik nenaikinau,balkone visas gėles nuėdė... O paskui pabandėm šitą FARATOX'ą. Super thumbup.gif  Nebeliko nė vienos.Nežinau kaip bus šią vasarą,bet tam kartui tikrai padėjo,o buvo jau beįsikraustančios į namus,nes mes pirmam aukšte gyvenam. Manau veterinarinėse vaistinėse tikrai turėtum rasti. Dar yra tokia "Ruvera". Ten visokiais parazitus naikinančiais dalykais prekiauja. Jeigu reikia galiu vyro paklaust,kur jis pirko tuos nuodus tiksliai.

Na Ruvera aš žinau ,o jai nesunku galėtum paklausti vyriškio dėkui . aciuks.gif
Atsakyti
Jis Ruveroj ir pirko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otilija3 @ 2007 01 31, 16:52)
Žinutė sena bet gal įlysi paskaityti ,faraoninės tai ta prasme tokios didelės kaip miške.
Pasmus tai kiekviena pavasarį atsiranda tokių didėlių ir rudenį dinksta net nežinau ka su jom daryti ir šiandien jos pasirodė,gal tikrai reikia to Faratox o kur jo gavus Šiauluose kažin?

Faraoninės tai tikrai ne tokios didelės kaip miškinės ar laukinės schmoll.gif . Tai miniatiūrinės rudos ikyrios skruzdėlytės. Jų pilna visur - duoninėj, po gėlių vazonais, lenda iš rozečių, įsikuria balduose ir su jais pervežamos.
Atsakyti
doh.gif pas mus juodosios doh.gif nei kaip neišnaikinu doh.gif
Atsakyti
pas mus po namo statybos buvo laukiniu atzygiave, ciut aparpuolio negavau, kai atsikelus ryte pamaciau vorele graziai zygiuojancias virtuves link blink.gif
actu palaisciau, tada is ten, kur eina pripyliau acto ir barstem milteliu spec nuo skruzdeliu. jau 4 metai nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 03 13, 11:50)
pas mus po namo statybos buvo laukiniu atzygiave, ciut aparpuolio negavau, kai atsikelus ryte pamaciau vorele graziai zygiuojancias virtuves link  blink.gif
actu palaisciau, tada is ten, kur eina pripyliau acto ir barstem milteliu spec nuo skruzdeliu. jau 4 metai nera  4u.gif

Aš irgi nusprendžiau, kad pas mane laukinės buvo smile.gif Pirkau FARATOX, bet poveikis lygus 0 buvo. Man taip pat actas padėjo ir galiausiai Kobra. Vis pažiūrėdavau iš kur keliauja ir nakčiai pipurkšdavau. Dabar dar viena kita pasirodo doh.gif
Atsakyti
Mus kažkada buvo smulkios rudosios užpuolusios, košmaras kažkoks, kur tik jų neprilįsdavo, o gyvenam tai daugiabutyje, aštuntam aukšte, ir iš kur jų atsirado.. Tai jas išnaikinti pavyko taip: verdančiu vandeniu užpilti daug dilgėlių, palaikyti kokią parą, ir tada su tuo vandeniu išplauti namus, kaip ranka nuėmė thumbup.gif
Atsakyti
sode veisias verysad.gif naikinam su kavos tirčiais ir karštu vandeniu, kažkaip nesinori chemikalų į savo lysvę lipti..
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2007 01 26, 14:11)
Dėžutę reikia prakirpti ar praplėšti ir pakabinti ant skruzdėlių tako. Mano taip pat ne iš pirmos dienos aptiko, tačiau kai aptiko tai per dieną parduotuvę ištuštino lotuliukas.gif . Po to kokį mėnesį buvo ramu, o vėliau vėl šiek tiek atsirado(turbūt iš kiaušinių išsirito). Kai šitos papietavo, tai dabar jau kelinti metai ramu thumbup.gif

SVEIKI, NIEKUR NEGALIU DABAR RASTI TO "FARATOX'o". O SKRUZDELYTES JAU BAIGIA ISHVESTI IS PROTO, NIEKAD JU NEBUVO IR STAI TAU ATSIRADO. GAL KAS GALI PAGELBETI IS KUR GAUTI TO FARATOX'o, NES APSKAMBINAU JAU KOKIAS 10 VET.VAISTINIU, NIEKUR NERA verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anuziene @ 2007 05 03, 09:56)
SVEIKI, NIEKUR NEGALIU DABAR RASTI TO "FARATOX'o". O SKRUZDELYTES JAU BAIGIA ISHVESTI IS PROTO, NIEKAD JU NEBUVO IR STAI TAU ATSIRADO. GAL KAS GALI PAGELBETI IS KUR GAUTI TO FARATOX'o, NES APSKAMBINAU JAU KOKIAS 10 VET.VAISTINIU, NIEKUR NERA  verysad.gif

Aš prieš kokius 2 mėn. pirkau veterinarijos vaistinėje, kuri yra Sąvanorių pr. gale (kairėj pusėj), dar už Kalniečių PC.
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2007 05 03, 11:22)
Aš prieš kokius 2 mėn. pirkau veterinarijos vaistinėje, kuri yra Sąvanorių pr. gale (kairėj pusėj), dar už Kalniečių PC.

LABAI DEKOJU UZ ATSAKYMA, TIK KAD MES KLAIPEDOJ RANDAMES... O CIA TAI IR NERA TO FARATOX'o TIESIOG LIUDNA DAROS...
Atsakyti
TAI AR NIEKAS NEZINO, KUR GALIMA KLAIPEDOJE GAUTI TO FARATOX'O. BUCIAU LABAI DEKINGA UZ ATSAKYMA. smile.gif
Atsakyti