Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlės: kaip atsikratyti?

QUOTE(mazas_bembiukas @ 2005 11 22, 14:52)
mano namus taip pat upuolė šitos blogietės  doh.gif , kaip jos mane suparino kai pradėjo ropštis iš mano skaniojo pyrago  cry.gif  bandysiu naikint aš jas  bash.gif  tikuos, kad pavyx  .......  kitaip išprotėsiu mega_shok.gif

Man kažkada patarė išvirti vėžių ir tuo nuoviru išplauti jų takelius ir visus paviršius, nes virusio chitino kvapas joms nepatinka, tai sėkmingai išsikraustė visos. PAs anytą taip išvijau faraonines, na tas kur pusės milimetro dydžio. Jau 10 metų neateina jokis vabzdys (tfu tfu per petį) gal ir tarakaškės to nemėgsta, nežinau.
Atsakyti
Pas mane irgi buvo faraonkiu doh.gif Negelbejo absoliuciai niekas, jos lindo i duona, bulka, o karta norejau pavaisint drauge baltu sokoladu, tai kaip manot ka tik ant stalo padejusi pamaciau cray.gif Svarbiausia, kad vyksmas tai skirtinguose kambariuose blink.gif
Galiausiai pasiprasiau pagalbos vet. vaistinej. ten uz mazdaug 15 lt nusipirkau pakuopte, kur buvo dvi dezutes su landomis ir mazomis granulytemis, Tikia dezute prisiklijuoja ant sienos prie pat skruzdeliu tako, jos ten lenda ir nesa tomis granulytemis maitint savo motinele ir perus. Net issiziojusi ziurejau kaip tos skruzdes dirba, is pradziu ju prie gaudykles ejo tuntais, galausiai vorele vis skystejo ir po 5 dienu nebeliko visame bute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazas_bembiukas @ 2005 11 22, 14:52)
mano namus taip pat upuolė šitos blogietės  doh.gif , kaip jos mane suparino kai pradėjo ropštis iš mano skaniojo pyrago  cry.gif  bandysiu naikint aš jas  bash.gif  tikuos, kad pavyx  .......  kitaip išprotėsiu mega_shok.gif

pas mano tėvus kaime jų kasmet kaip šieno cry.gif bet tėtis pila pelenų (medžio) ir jos kaip man dingsta.
o pila kokiu 1,5cm storiu tongue.gif
Atsakyti
As irgi faraonkes isnaikinau, kaip Agotukas.Pirkom is Veterinarijos vaistines Insekticido Faratox Turbo.Liuks priemone! Kiek bande su Boru, su mielem ir pan., niekas nepadejo.O su sia priemone per kelias dienas atsikratem.Dar patarem kaimynams, jie irgi negali atsidziaugti.Mes neseniai buvom atsikrauste i ta nama, tai mums buvo kazkas baisaus tos skruzdes, o kaimynai,sake, kiek visko bande irgi nieks nepadejo. Jau 1.5 metu kaip nera.Fu, fu,fu...
Atsakyti
ATnaujinu temuke, nes noriu pasigirti. Atsikraustem i nuaja buta su gyventojom (skruzdelytem mazom rudom). Pamaciau ir tariau jau as su jom butu nesidalinsiu. Bandziau visokisu budus su medum vandeniu ir man. Tada pasiutau nuejau i parduotuve ir nusipirkau "Kobra" buteliuka pripurskiau i lizda (pavyko rasti). Bet vistiek viena kit apasirodydavo, ttai nakciai profilaktiskai tos pacios kobros papurksdavau tose vietose kur ju matydavau, per savaite dingo. tfu tfu tfu per peti kad vel negristu smile.gif
Atsakyti
pas mus buvo žiauriai daug skuzdžių įsiveisę doh.gif super priemonė pardavinėjama Maximose - milteliai baltuose nepermatomuose pakeliuose;ant pakelio etiketė,kurioje pavaizduotas didelis vabzdys.tinka ne tik skuzdėms naikinti.kainuoja keli litai tik.mes barstėm miltelius tose vietose,kur jos vaikščiodavo,žodžiu,jų pramintais takais.paskui tik sušluoti jas mirusias bereikdavo.
Atsakyti
QUOTE(Ping @ 2006 02 21, 15:24)
ATnaujinu temuke, nes noriu pasigirti. Atsikraustem i nuaja buta su gyventojom (skruzdelytem mazom rudom). Pamaciau ir tariau jau as su jom butu nesidalinsiu. Bandziau visokisu budus su medum vandeniu ir man. Tada pasiutau nuejau i parduotuve ir nusipirkau "Kobra" buteliuka pripurskiau i lizda (pavyko rasti). Bet vistiek viena kit apasirodydavo, ttai nakciai profilaktiskai tos pacios kobros papurksdavau tose vietose kur ju matydavau, per savaite dingo. tfu tfu tfu per peti kad vel negristu  smile.gif

verysad.gif pas mus irgi šviesiai rudos, bet labai mažutės, tai traiškom jas. O kur tu lizdą jų radai, nes pas mus jos tualete pagrinde lakioja,net nežinau kur ieškoti? g.gif
Atsakyti
su tom skruzdėm tai tikras košmaras. Pas mus kiekvieną pavasarį, atšilus orui jos kokioms 3 savaitėms pasirodo. Paskui išeina. Bet nervų per tas savaites tai dėl jų būna nerealiai. Daugiausia jų būna virtuvėje. Tai dabar visas maistas sukištas į šaldytuvą, ar į maišelius, kad neviliotų. Ir traiškau jas ir kobra purškiu, bet jaučiu kol pačios neišsinešdins, tai nieko gero ir nebus.
Atsakyti
i nuosava nama pradejo varyt juodos skruzdeles(ne namines),nezinau kuo griebtis,girdejau ,kad kavos tirscius reikia deti ,kad nelystu,bet nelabai padeda,gal zinot priemoniu kaip greiciau sutvarkyt ta reikala g.gif 4u.gif
Atsakyti
Mūsų kaimynai savo namo kieme išsinaikino didžiulį miško skruzdėlių lizdą (mes šalia miško gyvename)... tai dabar jos, bjaurybės, po visą sodą pasklido, pilna jų visur: žolėje, ant takelių, ant kelio tarp mūsų ir kaimynų, pasimetusios tokios slankioja bet kur... ačiū dievui į namus dar neatėjo, bet jau šuns voljerą pasiekė... neįsivaizduoju, ką su jomis daryti, kaip naikinti... namuose tai viskas aišku: boro milteliai ir panaši chemija, o lauke ką daryti, kad jos eitų į savo mišką ir nebeateitų? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylda: 02 gegužės 2006 - 18:10
QUOTE(tiute @ 2005 11 25, 19:47)
As irgi faraonkes isnaikinau, kaip Agotukas.Pirkom is Veterinarijos vaistines Insekticido Faratox Turbo.Liuks priemone! Kiek bande su Boru, su mielem ir pan., niekas nepadejo.O su sia priemone per kelias dienas atsikratem.Dar patarem kaimynams, jie irgi negali atsidziaugti.Mes neseniai buvom atsikrauste i ta nama, tai mums buvo kazkas baisaus tos skruzdes, o kaimynai,sake, kiek visko bande irgi nieks nepadejo. Jau 1.5 metu kaip nera.Fu, fu,fu...

O kaip atrodo, tos faraonės? g.gif idomu ar visoms skurzdėlėms tiktų tas Insekticido Faratox Turbo? g.gif
Atsakyti
galvoju ar verta bandyti tą dichlofofą, parduotuvėje radau jį, bet baisu truputį g.gif
Atsakyti