Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Arettele @ 2014 08 02, 11:41)
Cia jau nepatarsi, nes nezinia kiek ta pedute augs. Jei 12 dydzio mazi, tai imciau 1 dydi. Nes ir iki ziemos peda paaugs ir dar per visa ziema reikes isnesioti.

Maniskio peda panasi. Tai ziemai imu batukus 2 dydziais didesnius nei nesioja vasara.

As ir link 1 linkstu labiau drinks_cheers.gif Tik musu dabar esami emukai, ugg netureje. Nors imk ir abu dydzius uzsisakyk biggrin.gif Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Junkitės prie Jcrew. Koks papildymas bigsmile.gif

Ačiū už Jcrew 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfecta: 02 rugpjūčio 2014 - 12:24
Labukas, ar turit 6pm nuolaidele? 4u.gif
Atsakyti
gal kas geromis kainomis uzmate MK laikrodziu?o akiniu ispardavimu nevyksta?
Atsakyti
QUOTE(Arettele @ 2014 08 02, 12:41)
Cia jau nepatarsi, nes nezinia kiek ta pedute augs. Jei 12 dydzio mazi, tai imciau 1 dydi. Nes ir iki ziemos peda paaugs ir dar per visa ziema reikes isnesioti.

Maniskio peda panasi. Tai ziemai imu batukus 2 dydziais didesnius nei nesioja vasara.

man irgi kosmosas koki dydi pirkt. As tuo besivadovaudama 3 poras vasariniu nupirkau. O koja eme ir sustojo augt. Ir sakes, visi kaip kaliosai biggrin.gif tai palikau kitai vasarai biggrin.gif o koki dydi ziemai pirkt neismastau.
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2014 08 02, 12:42)
Mergaites, gal kas siuntetes arba galetumete ikelti nuorodele, kur galima nusipirkti svogunu smulkintuva. Maniskis sugedo, o be jo kaip be ranku  doh.gif  4u.gif

nesuprantu, kam tokį daiktą siųstis ir daug mokėt už svorį, kai ir pas mus yra,
nebet nesuprantu, ko jums reikia
Atsakyti
Aciu mergaitems uz siuntini wub.gif
Gavau kupeta RL geriu,kaip visada jie man thumbup.gif wub.gif ryskiu kokiu spalvyciu paemiau wub.gif
Dar gavau suknute is Ruelala kokia faina silkine ,labai grazios Royal melynos spalvos.
Odine juoda liemene irgi mmm ,tokia rimta moto biggrin.gif ,tiks ant plonu suknuciu .
Dar ruzava M dydzio maxi sukne,bet irgi liuks,laisva gana,bet sueis. Tik visu is usa ilgis koks suknuciu.. Netrumpinciau,apsivozciau eidama.. biggrin.gif Nors maza nesu ..
Kuprine pirmokei su visais reikmenimis grazute wub.gif VS wub.gif
Shopinimosi malonumai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 02 rugpjūčio 2014 - 13:35
Mergaites jungiames prie j.crew. Labai reikia man kompanijos thumbup.gif

Jau pagavo, super thumbup.gif Tiek laiko savo dydį gaudžiau. Jūs nereali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arettele: 02 rugpjūčio 2014 - 13:42
Aciu uz siuntinuka 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasiūlyti netikusį nuostabų Victoria's Secret maudymuką wub.gif Viršus M, apačia S

user posted image

Rašykit į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Arettele @ 2014 08 02, 14:40)
Mergaites jungiames prie j.crew. Labai reikia man kompanijos  thumbup.gif
Jau pagavo, super  thumbup.gif    Tiek laiko savo dydį gaudžiau. Jūs nereali  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ka gaudet bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labuka, patarkit, kur ieskoti siauru berniukisku bliuskyciu ilgomis rankovemis 150cm ugiui. Amzina problema doh.gif , jeigu ilgis geras, tai plotis doh.gif
Atsakyti