Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ssimonyte @ 2014 08 05, 07:30)
Na,jis nera kazkuo ypatingas-nei blizguciu (as ju  schmoll.gif ),nei spalvu-norejau juodo keramikine apyranke laidkroduko pabandymui smile.gif tai nuziurejau si http://www.worldofwa...=TMB17131467977
Pagavo uz 85$  thumbup.gif : labai fainas realybej, ir sian atsiimsiu jau patrumpinta apyranke  bigsmile.gif ai,tik lyginant su odinem apyrankem laikrodziais,sis ganetinai sunkus.bet,uztai,po dusu su juo nenusimaudysiu,kaip kazkuri cia rasete biggrin.gif biggrin.gif

Gražutis wub.gif
Aš noriu laikrodžio, bet bijau, kad nebūtų alergijos, kaip pvz., nuo Michael Kors doh.gif
Atsakyti
Mergytes,
Gal turit koki koduka SEPHORA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2014 08 05, 21:55)
Gražutis wub.gif
Aš noriu laikrodžio, bet bijau, kad nebūtų alergijos, kaip pvz., nuo Michael Kors doh.gif

Manau kad nebijok, as esu elergiska ir negaliu bet kokio metalo prie kuno glausti, o sios firmos metalinis viskas super, nezinau kaip jums ta alergija pasireiskia, bet man niestinciais, vandeningais spuogeliais
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2014 08 05, 21:55)
Gražutis wub.gif

As is vidines laikrodzio (ar kito daikto, jei imanoma) puses padengiu bespalviu nagu laku, kad nealergizuotu.
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 08 05, 13:34)
Mergaites,junkites prie Coach Factory ,kokios fainos ju rankines  wub.gif
Prisiregistruot cia reikia .
http://www.coachfact...gs.html?LOC=BR2
Gavau viena ,tikrai labai ,labai faina ryski,spalvota ,oda storoka ,kokybiska.Pirmos rankines,kuriuos rimciau uzkabino. wub.gif  biggrin.gif

Labai dziaugiuosi, kad patiko drinks_cheers.gif wub.gif

Panos, reikia registruotis pacioms, nelabai kas pasidalins prisijungimu, nes jie uzdaro accountus labai daznai doh.gif as jau su savu negaliu ieiti, registravausi is 3 kompiuterio doh.gif
Atsakyti
mergaites, o LOFT jau paimtas?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 08 05, 22:39)
Labai dziaugiuosi, kad patiko  drinks_cheers.gif  wub.gif

Panos, reikia registruotis pacioms, nelabai kas pasidalins prisijungimu, nes jie uzdaro accountus labai daznai  doh.gif as jau su savu negaliu ieiti, registravausi is 3 kompiuterio  doh.gif

O gal galit pasidalinti nuoroda, per kurią registruojatės? Nes per anksčiau įdėtą nuorodą registruotis nepavyksta, ten tik langeliai prisijungimui (jau anksčiau užsiregistravus) yra.
Atsakyti
Kur galima pasidairyti laikrodžių Michael Kors?
Atsakyti
sveikos ieškau tokios suknelės, ar čia užsakinėjate, o gal žinote kur dar geresnės kainos

http://www.rlcheap.n...06-on-sale.html
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 06, 07:09)
Kur galima pasidairyti laikrodžių Michael Kors?

Aš nusiunciau uzsakymuka is Jomashop 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 08 04, 20:35)
o su kokia pėda ėmėt 8 d.? mėtaus

26 cm. Raso jie puse dydzio padidinti
Atsakyti

TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU. KVIECIU JUNGTIS drinks_cheers.gif
RUBAI, AVALYNE:

www.converse.com
www.macys.com
www.aeropaostable.com
www.desiqual.com
aldo
www.6pm.com
www.c21stores.com
www.venus.com
www.jcrew.com
www.freepeople.com
www.swarovski.com