Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(AstaRaud @ 2014 08 06, 12:52)
http://www.coachfactory.com registravausi pati, reikia l.atidžiai vesti ir zip kodą ir adresą, būtent galiojantį USA, jie tikrina ar jis teisingas, o tada gal 1-2 savaites laukiau pakvietimo į gmail , kad jau galėčiau peržiūrėti viską šiame puslapyje...

o kaip iš šio puslapio krepšį nukopijuoti? man neleidžia schmoll.gif gal kažką darau ne taip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andrakristi @ 2014 08 05, 22:04)
Manau kad nebijok, as esu elergiska ir negaliu bet kokio metalo prie kuno glausti, o sios firmos metalinis viskas super, nezinau kaip jums ta alergija pasireiskia, bet man niestinciais, vandeningais spuogeliais

Man beria pačia rankos plaštaką tokiais vidiniais spuogeliais, kurie nuo kasymo nukraujuoja, oda sutrūkinėja, žodžiu košmaras doh.gif
Labai noriu naujo laikroduko, reiks bandyti, noriu su deimantukais, bet gal bandysiu paprastą, kad jei netiks, kad nebūtų gaila, o tai Michael Kors už pusią kainos pardaviau doh.gif
Atsakyti

TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU. KVIECIU JUNGTIS drinks_cheers.gif
RUBAI, AVALYNE:

www.converse.com
www.macys.com
www.lordandtaylor.com
www.aeropaostable.com
www.desiqual.com
aldo
AE
www.6pm.com-10% nuolaida
www.c21stores.com
www.venus.com
www.jcrew.com
www.jcrewfactory.com
www.freepeople.com
www.swarovski.com
www.shoemetro.com
www.jomashop.com
www.landsend.com
www.harney.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS:

www.carters.com
www.gymboree.com
www.1shopkidzshop.com
www.seekairun.com

PREKES MUSU GROZIUI:

GNDL
www.amway.com
www.tanforless.com
www.sleekhair.com
www.fragrancenet.com-20% nuolaida
www.stockngo.com
www.misshaus.com
www.beautycounter.com
www.theperfumespot.com

Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2014 08 06, 13:31)

4u.gif
Atsakyti
www.harney.com turim 15% koduka- laukiu uzsakymu skaniuju arbateliu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(esute @ 2014 08 06, 13:23)
Gal kas noretumet jungtis prie marrakesh. nuo 35 dol nemokamas siuntimas smile.gif

http://www.amazon.co...=A3SE0BD58ZZU8T

prisijungiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas dar noretu prisijungti prie batuku vaikams gera kaina? Truputi truksta dar iki free ship.
www.seekairun.com

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 06 rugpjūčio 2014 - 16:57
QUOTE(ramimama @ 2014 08 06, 17:37)
prisijungiu  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Kur naudojate ta marrakesha?
Atsakyti
Labas vakaras,

noriu Rudaplaukes paklausti, ar dar bus rugpjucio 8d. skaiciuku? Noreciau viska vienu ypu apmoket 4u.gif
Is anksto dekoju uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Nu rimtai jau pykstu ant saks ir blom ,kad koduko gaili dirol.gif Anksčiau visada gaudavau,jis ir kosmetikai galiodavo.O dabar iš sakso tyluma,blom davė - 10 ,bet kosmetikai negalioja cool.gif Ar dabar visada taip sudėtingai su kodukais ?Žiūriu,kad ir jūs anksčiau dažnokai turėdavot,o dabar kažkaip paretėjo unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 08 06, 17:56)
Gal kas dar noretu prisijungti prie batuku vaikams gera kaina? Truputi truksta dar iki free ship.
www.seekairun.com

user posted image

Laba
parinktumete djpremium.com ax.gif

ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti