Man tai problema ne ką valgyti, o ko nesuvalgyti
Ryte dar namuose išgeriu silpną baltymų kokteilį. Silpną, nes dedu tik 12-15gr, kas yra kažkur tik 1/3 porcijos. Dar įsigudrinau įsimest gerą šaukštą selėnų. Labai gerai sueina. Ir skanu ir sotu porai valandų. Vėliau darbe apie 11val. košė - paprastai avižos, bet ne dribsniai. Kartais pakeičiu į grikius, kartais -manai ar ryžių, bet čia jau išimtinai, kaip desertas. Po kelių valandų kažką užkandu su kava -obuolys,bananas, sūris baltas, sartų, kalnų, mocarella, varškė, kartais sūrelis, kartasi šokoladas. labai mėgstu morkas, paprikas, kopūstus žalius pasidažius į varškės užtepėles. Dar labai skanu man 1/2 tortilijos patepu varškės užtepėle, pridedu salotų, kopūsto, paprikų (ką turiu) ir krabų lazdelės. Iš karštų patiekalų mano einamiausi
- virti makaronai su rikotos sūriu. Labai paprasta, bet kaip skanu
-virti makaronai (jų čia mažuma tik 50g. nevirtų) su daug keptų pievagrybių+ truputis grietinėlės ar pieno
-be riebalų patroškinti žali žirneliai su morkom (1:2), ant galo dar užpilu truputį pienuko ir su kokia virta ar kepta vištiena, kalakutiena, kepenėlėm, vištienos skrandukais ar žuvim. Keičiasi mėsa ir jau kitas patiekalas:)
- varškės apkepas
- kartais kopūstų, vištienos ar naminė TomKhai su kokosu sriuba. Jos labai nekaloringos, bet dažnai jos man pabosta.
Dar labai mėgstu trumpai pakeptus kiaušinius ant žirnelių. Bet čia jau savaitgalis, į darbą nenusineši.
Mano pagrindinis maistas- košės, makaronai, varškės patiekalai. Turiu problemą su angliavandeniais, niekaip neišeina jų sumažint. Dar laimė, kad baltymų kokteilius atradau, vis nors vieną "angliavandeninį" valgymą pakeičiu.