Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 311

QUOTE(dives @ 2014 08 02, 10:53)

Koks gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 08 02, 12:38)
Koks gražus wub.gif

ačiū 4u.gif MM su daliux ir nupirko už 99dol iš hautelooko, labai džiaugiuos, kainavo 99dol. kiek po to laikrodziu pirkau, nei vienas nelimpa, visus parduodu ax.gif
Atsakyti
kompas mano nuluzo doh.gif atsijungiau truputi

QUOTE(Agniete1121 @ 2014 08 02, 11:47)
Jcrew dar nupirktumet? ax.gif
Papildyta:

Pasiunciau uzsakymuka jei pirksit. I gala vasaros sugalvojau kad sortu reik  doh.gif  biggrin.gif

4u.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(success @ 2014 08 02, 12:10)
Mergaitės, ačiū už vyro Conversus  4u.gif 4u.gif Dabar būsim vienodi  biggrin.gif

aciu Jums
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 08 02, 09:29)
Gal kas turite INVICTA ar AKRIBOS laikrodi ? Ziuriu jomashop jie labai nukainuoti, idomu kokia ju kokybe ? g.gif

Turiu Akribos apie du metus. Vis dar patinka,geras ir gražus. Taisytas kartą,bet dėl to, kad issidusinau su juo. Nejutau,kad laikrodukas ant rankos lotuliukas.gif
Atsakyti

labai nedaug truksta shipukui
www.c21stores.com

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 08 02, 10:53)
o aš labai džiaugiuos, turiu jau 2,5metų, nesaugau, kasdien nešioju, nes labai labai patinka ir smagus.....man, vadinas, pasisekė....pirkčiau dar ir juodą tokį pat, jei gaučiau gera kaina, mano toks

http://www.overstock...34/product.html

tie bertha dabar užkabino, kuo daugiau ži0riu, tuo labiau reik, niekaip negaliu išsirinkt, reikia kokių 5....

Tai man tas pats su Bertha... Nesiociau ,kaip aksesuara,noreciau su povu vieno,prie vienspalviu rubu koks papuosalas butu wub.gif Dar ziuriu I geleta ,bet gal vasararinis labiau g.gif
Ir su peledziuku mieli wub.gif Man is vis patinka emalis wub.gif
Jei vistik issirinksit,parodykit koki ax.gif
As daug turiu laikrodziu ,meile mano Agua master burbulas baltas perliniu ciferblatu.
Tanino Lamborghini deja,taisyt nespeju raudono.. Nors vyro ir draugu laiko puikiai .
Suprasi ..
Atsakyti
as nesioju Invicta, vyro draugas laikrodininkas buvo atidares, tai mechanizmas mano modelio nera kazkuo ypatingas, mokejau ne daug, bet kokius 4 metus veikia idealiai. ir krites buvo ir trinkteliau i duris kelis kartus neblogai, bet veikia be nusiskundimu smile.gif

Mergaites, busiu sian iki 18 ir po to nuo kokios 21.
Atsakyti
Mergytes, patarkit - noriu TH basuciu, bet dydziai europiniai 39 ir 40, gal kuri zinot ar 40 atitinka USA 9? Bijau prasaut doh.gif
Atsakyti

vaikams

www.1stopkidzshop.com

user posted image

www.crazy8.com

user posted image

www.gymboree.com

user posted image

Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 08 02, 13:35)

labai nedaug truksta shipukui
www.c21stores.com

user posted image

blush2.gif
Palaukite, please.. 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o būna kartais Nike Store kokių kodukų? Žiūrinėjau ir visai susižavėjau Lunarglide+ 5 bateliais, ale 6pm spalvos nelabai kokios, galvoju gal palaukt, kol pats Nike papigins dar biggrin.gif
http://store.nike.co...355/pgid-745942
Atsakyti
QUOTE(barsuchok @ 2014 08 02, 15:28)
blush2.gif
Palaukite, please..  4u.gif

laukiam drinks_cheers.gif

QUOTE(illuminated @ 2014 08 02, 15:49)
Sakykit, o būna kartais Nike Store kokių kodukų? Žiūrinėjau ir visai susižavėjau Lunarglide+ 5 bateliais, ale 6pm spalvos nelabai kokios, galvoju gal palaukt, kol pats Nike papigins dar  biggrin.gif
http://store.nike.co...355/pgid-745942

siaip retai dabar perkam ir nepasitaiko g.gif
Atsakyti