Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 311

Atlekiu padėkoti mergaitėm už siuntinuką!! 4u.gif 4u.gif Vos sulaukiau draugės vestuvių ceremonijos pabaigos taip sakant, kad kuo greičiau važiuot namo pakuotis lotuliukas.gif Visos tos fotosesijos,sveikinimai tokia kankynė šį sykį buvo doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2014 08 09, 21:18)
Ačiū už siuntinuką aciuks.gif  4u.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2014 08 09, 21:48)
O man kažkaip įdomiai einasi su jomis  ax.gif

tai dekit pardavimui, atsiras norinciu labai greitai periimti, jeigu nepatogios ax.gif

QUOTE(LisaLove @ 2014 08 09, 22:00)
Atlekiu padėkoti mergaitėm už siuntinuką!!  4u.gif  4u.gif  Vos sulaukiau draugės vestuvių  ceremonijos pabaigos taip sakant, kad kuo greičiau važiuot namo pakuotis  lotuliukas.gif Visos tos fotosesijos,sveikinimai tokia kankynė šį sykį buvo  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

vajei biggrin.gif aciu uz pirkinukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 09, 17:34)
Lėkit emeilų ieškot, visom surašiau laiškus  drinks_cheers.gif 
O Chardonnay jau seniausiai laiškas pasiūstas  g.gif  unsure.gif Jei negavot, parašykit man į až, persiūsiu į jūsų až laiškiuką kur atsiimt  4u.gif

Taip taip, turiu ta laiskiuka smile.gif Grizau po atostogu, pirmadieni atleksiu pasiimti, bet dar vieno siuntinuko laukiu smile.gif
Atsakyti
Merginos, aš ir ateinu padėkoti už siuntinuką smile.gif Vyrui pagaliau tiko RL batai wink.gif o Timberland (jau garsiosios) baustės nerealioooooooos smile.gif Šiandien visą dieną būsiu seminare tarp daug žmonių tai tikrai jas avėsiu visą dieną ir tikiuosi gausiu daug pavydo žvilgsnių wink.gif
Ir dar pasiųlysiu J.Crew megztinuką. Sugebėjau ne savo dydį užsisakyti doh.gif
user posted image

70 lt. arba keičiu į XS. Labai fainas smile.gif
Atsakyti
siulau nauja nerealios medvilnes tunika Faith, dydis L, bet graziau butu su mazesne krutine S-M ax.gif kaina pigiau grybo - 65 lt

user posted imageuser posted image
user posted image

nauji nerealus James Jeans wub.gif dydis 31, bet mazinti vienu dydziu doh.gif 207 lt

user posted imageuser posted imageuser posted image

naujas nerealus MK medvilninis svarkelis wub.gif dydis M, toki ir atitinka, man mazas verysad.gif 239 lt

user posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 08 10, 01:57)
Taip taip, turiu ta laiskiuka smile.gif Grizau po atostogu, pirmadieni atleksiu pasiimti, bet dar vieno siuntinuko laukiu smile.gif

Yra ir kitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaya @ 2014 08 09, 21:54)
Nepatogios pasirodė? smile.gif Aš Timberlandų gerbėja, tai kol kas nei vieni batai nenuvylė.

Kažkaip ant šono verčia mane biggrin.gif Bet dar pasivaikščiosiu po namus, nenoriu niekam atiduoti biggrin.gif
Atsakyti
sakykite o tos basutės timberland atitinka dydį, jei nešioju 37 tai 7 ir pirkti
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 08 09, 14:15)
Tiko,sakė laaabai patogios ir lengvutės,bet dar vienų kitokios spalvos nori  wub.gif  biggrin.gif  rolleyes.gif

Taip taip, laaabai patogios, nesinori ir nusimauti thumbup.gif Jei kam netiko 8.5 dydis sviesiai rudu, prasom rasyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzemuskinas @ 2014 08 10, 10:07)
Taip taip, laaabai patogios, nesinori ir nusimauti  thumbup.gif  Jei kam netiko 8.5 dydis sviesiai rudu, prasom rasyt  4u.gif

Man irgi reiktų šviesiai rudų 7 dydžio biggrin.gif prašom rašyti drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikos mergaites, gal kuri pirkote vyriskus ralph lauren dzinsus? Kaip su dydziais? Ar jie atitinka kitu firmu dzinsu dydzius? Nesiojam 34/32, beveik visu firmu. Ralph kazkada turejom 36/32, bet is uk. Kaip su us dydziais?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Parduodame

Rock & Republic

Lowrise straight STELLA

user posted image

user posted image

Dydis -24
Kaina- 120lt

user posted image

Simply Nina by Nina Raye Handbag
Color: tomato