Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 5

QUOTE(keturiolika @ 2014 12 17, 23:57)
Apie siurbimo ir filtracijos klase as tikrai nieko neismanau. Man tie A, B, C .... asocijuojasi tik su naudojamais energijos kastais. As maniau, kad A tai taupiausia ir tiek, del to ir parasiau,,kad man nera svarbu A, B, C, D - juk siurblys nera toks buitinis prietaisas, kuris rytu daug elektros, del to tai ir nera man svarbu. Man reikia galingo siurblio ir tiek, nes vargstu su katino plaukais, mano 5 metu Miele sunkiai susitvarko:4u: O tai ka tikrai cilindriniai sunkiai siurbia kilimus ar kaip cia gaunasi?

Gal pradžiai pasiskaitykite tada bus lengviau
http://www.15min.lt/...koje-599-448841
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 12 17, 19:15)
Ne visi d/s gerai siurbliuoja ir turi A klasės siurbimą ant kilimo...Šiai dienai yra Siemens VSQ8PET1
http://www.siemens-h...i/VSQ8PET1.html
Dulkių pralaidumo klasė:A,Kilimų valymo klasė:A,kietų grindų valymo klasė:A

Elektromarkt'e tokių nėra. Nežinau kaip kitose parduotuvėse. Gal žinote kur jį gauti?
Be to, nežinau ar Siemens moka daryti gerus dulkių siurblius. Raidelės tai gražios... CAAA! O ar yra LT prieinami kitų gamintojų siurbliai AAAA kategorijos? Na, taupumas energijai gali būti ir kiek mažesnis (kad ir C). Jei tokių yra, kuris iš jų geriausias?

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2014 12 18, 10:20)
Elektromarkt'e tokių nėra. Nežinau kaip kitose parduotuvėse. Gal žinote kur jį gauti?
Be to, nežinau ar Siemens moka daryti gerus dulkių siurblius. Raidelės tai gražios... CAAA! O ar yra LT prieinami kitų gamintojų siurbliai AAAA kategorijos? Na, taupumas energijai gali būti ir kiek mažesnis (kad ir C). Jei tokių yra, kuris iš jų geriausias?

Elektromarkt' tai ne vienintelė parduotuvė Lietuvoje .....Reikia užsakinėti šiuos siurblius....
Labai klaidingai galvojate kad Siemens nemoka gaminti siurblius....Raidelės ne iš lemputės rašomos g.gif
Atsakyti
QUOTE(keturiolika @ 2014 12 17, 17:38)
Nu viskas visai dabar pasimeciau. smile.gif  Tai ta prasme cilindriniai blogai kilimus siurbliuoja ar kaip cia? Mes dabar turim Miele maiselini, bet sunku plaukus nuo kilimo issiurbti, reikia siurbcioti ta pacia vieta 10 kartu, kol is plauku nesusidaro gumuliukai ir tik tada susiurbia. Tai ka daryti, ka mums pirkti? Mes galim apie 1000lt skirti siurbliui.
1000 Lt tam nereikia. Jau už 120 Lt "VAX VS-190APP Swift" user posted imageko puikiausiai surinks plaukus, prilipusios šiukšles ir greitai išsiurbs. Už 504 Lt tai jau butu siurblys su NASA kosminių tyrimų laboratorijoje sukurtu filtru, 6,4 metrų ilgio žarna, darbo vietos apšvietimu ir kitais "navarotais".
Atsakyti
QUOTE(msn29 @ 2014 12 18, 23:42)
1000 Lt tam nereikia. Jau už 120 Lt "VAX VS-190APP Swift" user posted imageko puikiausiai surinks plaukus, prilipusios šiukšles ir greitai išsiurbs. Už 504 Lt tai jau butu siurblys su NASA kosminių tyrimų laboratorijoje sukurtu filtru, 6,4 metrų ilgio žarna, darbo vietos apšvietimu ir kitais "navarotais".

Galite sio siurblio parasyti siurbimo klase ant kilimo ir parketo domina filtracijos klase...tada bus visai paprasta zinoti ko vertas siurblys...
Atsakyti
Sveiki. Ieškom siurblio namui, apie 130 kv. m. daugiausia laminatas, pora kambarių kiliminė danga, bet su laiku bus laminatas. Dabar turim electrolux, bet pradėjo "leisti" dulkes į kambarį, nors maišiukas geras, nesuplyšęs.. kažkas ten su tais filtrais atsitiko. Tad gal dabar ieškotume siurklio su konteineriu. Nes man atrodo nei ten maišiukas supliš, nei praleis pro kur nors.. ar klystu? Kas galėtų paaiškinti, ar geriau maišiukinis ar su konteineriuku siurblys?
Galbūt konkrečius modelius parekomenduoti? Ačiū.
Atsakyti
Labas vakaras. Gal galite parekomenduoti dulkių siurblį, kuris gerai susiurbia gyvūnų plaukus nuo kilimų ir baldų apmušalų? Namuose taip pat yra linoleumas. Kaina - apie 500 Lt.
Atsakyti
sveiki. Kuo skiriasi elektrolux ZUSORIGINR nuo elektrolux ZUOORIGINR? pavadinimas skiriasi tik viena raide, ziurint foto viename mygtukai, o kitame kazkoks rutuliukas. Viskuom kitkuom atrodo panasus. Gal kuris nors originalus, o kitas nevisai originalus, ar abu originalus? Ryt planuoju per akcija is senuku pirkti ta ZUOORIGINR, noriu suzinoti ar jis tikrai geras :-)? Musu butas nedidukas, visur parketas, kilima pasidedame tik saltuoju metu laiku :-)
Atsakyti
QUOTE(Happpy @ 2014 12 29, 14:23)
sveiki. Kuo skiriasi elektrolux ZUSORIGINR nuo elektrolux ZUOORIGINR? pavadinimas skiriasi tik viena raide, ziurint foto viename mygtukai, o kitame kazkoks rutuliukas. Viskuom kitkuom atrodo panasus. Gal kuris nors originalus, o kitas nevisai originalus, ar abu originalus? Ryt planuoju per akcija is senuku pirkti ta ZUOORIGINR, noriu suzinoti ar jis tikrai geras :-)? Musu butas nedidukas, visur parketas, kilima pasidedame tik saltuoju metu laiku :-)

Modeliukas ZUSORIGINR
Energijos vartojimo efektyvumo klasė:E
Metinis energijos suvartojimas, kWh :48
Kietosios grindų dangos valymo kokybės klasė:A
Kilimo valymo kokybės klasė:B
Dulkių išleidimo klasė :A
Maksimali galia, W:1400
Modeliukas ZUOORIGINR
Energijos vartojimo efektyvumo klasėbiggrin.gif
Metinis energijos suvartojimas, kWh:43.1
Kietosios grindų dangos valymo kokybės klasė:A
Kilimo valymo kokybės klasė:B
Dulkių išleidimo klasė :A
Maksimali galia, W:1250
Šiek tiek garsesnis
Tai va toks ir skirtumas
Atsakyti
sveiki dar karta, buvau apsisprendusi pirkti elektrolux ZUSORIGINR, bet uzkliuvo uz akiu Elektrolux ZCS2100BEL, jis daug pigesnis, bet galvoju gal mums pilnai ir jo uztektu. Kaip minejau visur parketas ir ant ziemos atsiranda vienas kilimas. Vienas svarbiausiu kriteriju renkantis siurbli, tai kvapas po siurbliavimo, bet siu abieju siurbliu dulkiu isleidimo klase A. Gyvenu mazam miesteli, neturiu galimybes paziureti siurbliu gyvai. Prasau patarkit ar pilnai pakanka ir pigesniojo varianto ar pirkti geresni, ar skirtumas bus akivaizdus ar tik minimalus?
Atsakyti
QUOTE(Happpy @ 2014 12 30, 14:36)
sveiki dar karta, buvau apsisprendusi pirkti elektrolux ZUSORIGINR, bet uzkliuvo uz akiu Elektrolux ZCS2100BEL, jis daug pigesnis, bet galvoju gal mums pilnai ir jo uztektu. Kaip minejau visur parketas ir ant ziemos atsiranda vienas kilimas. Vienas svarbiausiu kriteriju renkantis siurbli, tai kvapas po siurbliavimo, bet siu abieju siurbliu dulkiu isleidimo klase A. Gyvenu mazam miesteli, neturiu galimybes paziureti siurbliu gyvai. Prasau patarkit ar pilnai pakanka ir pigesniojo varianto ar pirkti geresni, ar skirtumas bus akivaizdus ar tik minimalus?

Pilnai pakaks ir tokio...galios reguliavimas ant d/s(turiu patį tokį asmeniškai tik nepatenkinta esu dulkio siurblio antgaliu mano vieno kilimėlio ir to išsiurbti tvarkingai negali) bet tame ir problema kad jis būna dedamas tik žiemą....
Atsakyti
aciu uz atsakyma, geru Jums ateinanciu Naujuju metu :-)
Atsakyti