Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

QUOTE(prettiness @ 2014 10 03, 14:24)
Aš šiandieną jau gavau siuntinį. Bet pirkau lyg penktadienį ryte.

Idomiai, o per kiek laiko atejo patvirtinimas apie issiusta uzsakyma? Perkant is mango.outlet, tai per 3 dienas gavau laiska, kad issiusta. Dabar jau beveik savaite, ir nieko unsure.gif STATUS: Being prepared
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 03 spalio 2014 - 14:30
QUOTE(ViShy @ 2014 10 03, 14:21)
Laba! Gal kas pasinaudojote praeita savaitgali 30% nuolaida ir pirkot is mango.com? As sestadieni padariau uzsakyma, ir iki siol nera patvirtinimo, kad uzsakymas issiustas  g.gif

Aš užsisakiau sekmadienį ir tik vakar išsiuntė. Jie rašo, kad per išpardavimus gali užtrukti prekių išsiuntimas.
Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2014 10 03, 14:30)
Aš užsisakiau sekmadienį ir tik vakar išsiuntė. Jie rašo, kad per išpardavimus gali užtrukti prekių išsiuntimas.

Supratau, tai palauksiu dar, reiskia viskas normalu cia smile.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Pirkau parduotuvėje biggrin.gif Ir už siuntimą susitaupė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TokiaWow @ 2014 10 04, 07:00)
Pirkau parduotuvėje  biggrin.gif Ir už siuntimą susitaupė  blush2.gif

Tai kad perkant už 199 Lt ir daugiau siuntimas nemokamas, o Lietuvoj ne visos prekės būna ar dydžių nelikę.
Atsakyti
As pirkau uz daugiau kaip 200lt, tai nemokamas siuntimas, beja, vakar gavau patvitinima, kad issiusta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 08 01, 17:35)
Radau  smile.gif  į kitą dydį jie keičia Lietuvos parduotuvėse. Jeigu rūbo iš viso nenori, tai tada tenka siųsti paštu atgal nurodytu adresu:)

Ar jus tikra? Nes kalbejau su Mango darbuotoja, tai sake jie nieko neturi bendro su Mango.com ir netikusiu rubu nekeicia g.gif Ten kaip atsira respublika..
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2014 10 09, 22:54)
Ar jus tikra? Nes kalbejau su Mango darbuotoja, tai sake jie nieko neturi bendro su Mango.com ir netikusiu rubu nekeicia  g.gif Ten kaip atsira respublika..

Na return policy paziurek ir bus aisku. Siaip man keista, kad keicia tik dydi, o ne siaip priima atgal, tai gal pati parduotuve kazka susigalvojus, bet kaip ir negaletu taip... Kaip tada apskaita visa vest g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 10 09, 23:29)
Na return policy paziurek ir bus aisku. Siaip man keista, kad keicia tik dydi, o ne siaip priima atgal, tai gal pati parduotuve kazka susigalvojus, bet kaip ir negaletu taip... Kaip tada apskaita visa vest g.gif

Pasiziurejau, tai raso, kad galima apsikeisti dydi Mango pardese, esanciose LT.. ir nuoroda ale yra tu pardziu, bet kai ant jos paspaudi, nemeta nei vienos pardes g.gif Nu zodziu, reiks pasidomet rimciau..
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2014 10 12, 18:17)
Pasiziurejau, tai raso, kad galima apsikeisti dydi Mango pardese, esanciose LT.. ir nuoroda ale yra tu pardziu, bet kai ant jos paspaudi, nemeta nei vienos pardes  g.gif Nu zodziu, reiks pasidomet rimciau..

Tai visose bus galima keistis, nes ta nuoroda idedama tik tam, kad parodytu parduotuviu adresus t.y. jei nezinai kur jos randasi.
Atsakyti
-30proc nuolaida bigsmile.gif Noriu kooperuotis užsakymui, nes pati pilno nesurinksiu smile.gif
Atsakyti
Savaitgalį -30% viskam su koduku 5WEEKEND. Gal kuri vilnietė priglaustų mano nedidelį užsakymą? 4u.gif
Atsakyti