Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

Sveikos smile.gif Mes irgi ruošiamės į sanatoriją.
Kažkuri buvo minėjusi, kad žada vežtis dviračius, o apart mašinos bagažinės ar yra dar kur ten tuos dviračius laikyti, ar nelabai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Būtybė*: 24 balandžio 2015 - 07:21
Vezesi dukra dvirati, laikem masinos bagazinej rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2015 04 22, 21:18)
Ar po alergines astmos poumejimo priklauso sanatorij

Turint astmos diagnozę sanatorija priklauso 1 kartą metuose, 18 arba 22 d., priklauso kokio sunkumo.
Todėl tikrai po kiekvieno paūmėjimo į sanatoriją Jūsų niekas nesiųs 4u.gif Pediatras gali skirti reabilitaciją vietoj, masažą, inhaliacijas....
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2015 04 24, 07:20)
Sveikos smile.gif Mes irgi ruošiamės į sanatoriją.
Kažkuri buvo minėjusi, kad žada vežtis dviračius, o apart mašinos bagažinės ar yra dar kur ten tuos dviračius laikyti, ar nelabai?

Nebent dar balkone galima laikyt. Tik sunku tampytis laiptais nei neturi lifto korteles.
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2015 04 21, 21:21)
Aciu  4u.gif  jau neblogai. Ryt kartojam kraujo tyrima ir jei viskas gerai, ketvirtadieni i sanatorija  smile.gif

Smagu girdeti. O mes, siandien isvykom namo, mazius susirgo. Tikriausiai jau nebegrysim, liks nepanaudotu 18d. Labai liudna. Galime gryzti pasveike, bet man atostogos jau baigsis. Kalbejau su darbovieviete, kad nutrauktu atostogas. Neina net y kalbas,( ka reiskia susipykti su valdzia pries atostogas) .

QUOTE(simsiuke @ 2015 04 23, 16:33)
Priklauso kokio sunkumo jusu astma. Mes seniau gaudavom 18 dienu ,nes buvo lengva eiga. O dabar gaunam 22 dienas  ,nes astma vidutinio sunkumo.

Mano dickiui vid sunkumo astma. Gavo 18d. Kai nuejom pas daktara ir jis pasiziurejo, sako yra klaida, jusu kelialapis yra sveikatos grazinimas ir priklauso 22d. Tai issiunte uzklausa y ligoniu kasas. bus ziureti kiek jam cia priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Puponautė @ 2015 04 24, 12:46)
Smagu girdeti. O mes, siandien isvykom namo, mazius susirgo. Tikriausiai jau nebegrysim, liks nepanaudotu 18d. Labai liudna. Galime gryzti pasveike, bet man atostogos jau baigsis. Kalbejau su darbovieviete, kad nutrauktu atostogas. Neina net y kalbas,( ka reiskia susipykti su valdzia pries atostogas) .
Mano dickiui vid sunkumo astma. Gavo 18d. Kai nuejom pas daktara ir jis pasiziurejo, sako yra klaida, jusu kelialapis yra sveikatos grazinimas ir priklauso 22d. Tai issiunte uzklausa y ligoniu kasas. bus ziureti kiek jam cia priklauso.

o tai kodel nesigydete sanatorijoje? gi ten gydytojai skiria gydymus g.gif

ir is kur zinoti kokia ligos eiga? Mums visad skiria po 18 dienu, nors paumejimus turime beveik kas men g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puponautė @ 2015 04 24, 11:46)

Oi kaip liudna kad susirgot sad.gif . Mes su vidutinio sunkumo visada gaunam 22 d. Sveikit greiciau 4u.gif gal dar iseis gryzti.
Atsakyti

Mes ir su sveikatos gražinamuoju kelialapiu važiavom jau 2 kartus, tai gavom tik po 18 d. g.gif
Vat ir įdomu kur čia tas sunkumas ligos? Kas jį nustato, pediatrė?
Atsakyti

Imkit nedarbinguma, atostogos automatiskai nutruksta ir po to atsinaujina uzdarius biuleteni.
Tik darbe prasymus parasysit. Negali valdzia nesutikt.
Atsakyti
Sveikutes,noreciau suzinoti ar parkavimas prie sanatorijos nemokamas,yra ten aikstele didesne kokia,ar gatvej statot,kas su savo masina atvaziuojat?dar idomu del valgyklos ar i ja is kai kuriu gyvenamuju korpusu eit per lauka reikia.?
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2015 04 25, 10:44)
Sveikutes,noreciau suzinoti ar parkavimas prie sanatorijos nemokamas,yra ten aikstele didesne kokia,ar gatvej statot,kas su savo masina atvaziuojat?dar idomu del valgyklos ar i ja is kai kuriu gyvenamuju korpusu eit per lauka reikia.?

Bent as tai statau visada ant gatves masina. Per lauka vaiksciot nebereikia yra pasarytas tunelis.
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2015 04 25, 20:44)

Parkavimas gatveje prie sanatorijos nemokamas. Kol ne sezonas - vietu tikrai galima rasti.
Atsakyti