Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(Minutėlė @ 2015 05 09, 14:56)
Praeitais metais turėjome vieną papildomą lovą visas dienas. Nes kitaip su trim panom būčiau neišsivertusi. Tai už visas dienas sažiningai susimokėjome. Aišku, nemaža suma mums gavosi. Nebuvo net minties kažką apgaudinėti ar slėpti. Manau nė vienas nenori turėti  nuostolių. Sanatorija taip pat nėra labdaros organizacija. Todėl nemanau kad jei jau darbuotojas pamatė ir praneša apie ,,nelegalą'' reikia piktintis.

Minutele norejau paklausti gal teko gyventi keturvieciam kambaryje? ar jis paprastas ar renovuotas? Nerandu info apie ji. Arba jei imi renovuota trivieti ir pastato papildoma lova (neisivaizduoju kur ten ja pastatyt imanoma) tai moki uz 4 asmenis?

Is esmes mum tiktu ir nerenovuotas, tik labai bijau kad nebutu pelesio unsure.gif ir nereiktu per kiema vaikscioti...
Atsakyti
[quote=vaidute2006,2015 05 13, 08:33]
[quote=*Kameja*,2015 05 13, 08:00]
del kambario, rezervuojant vieta, iskart paklausiau, sake, vietoj atvykus derint reiks, jie nesizymi kokio kambario noresi 4u.gif

Mes pernai,kai vykom liepą,po plaučių uždegimo iškart,tai paskambinus paprašiau renovuoto ir pasižymėjo jį.Nuvykus gavom. Šiemet abiem vaikam pripažintos BA,vyksim antrą kartą ir vat,labai svarstau dėl renovuoto ar ne. Nieko nesakau,tikrai jaukus buvo kambariukas, bet kaina nemaža gaunasi.Tai vat,galvoju gal bandyt nerenovuotą šiemet,gal jame nėra jau taip negerai...
[/quote]
aš irgi svarsčiau dėl nerenovuoto, bet kai prisimenu tą tarybinį klozetą ir dušą bei sieninę spintą, tai nevilioja manęs schmoll.gif renovuotam ir erdvės daugiau, ir net šviesiau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2015 05 14, 11:10)
Minutele norejau paklausti gal teko gyventi keturvieciam kambaryje? ar jis paprastas ar renovuotas? Nerandu info apie ji. Arba jei imi renovuota trivieti ir pastato papildoma lova (neisivaizduoju kur ten ja pastatyt imanoma) tai moki uz 4 asmenis?

Is esmes mum tiktu ir nerenovuotas, tik labai bijau kad nebutu pelesio  unsure.gif ir nereiktu per kiema vaikscioti...

Mes pirmais metais gyvenome renovuotame pagerintame kambaryje. Tai tikrai buvo labai gerai. Bet dabar jau jo kaina yra kosminė.
Praeitais metais porą naktų teko pagyventi renovuotame keturviečiame ar penkiaviečiame g.gif . Nelabai supratau. Buvo labai erdvus kambarys. Ir vietos labai daug. Paskui persikėlėme į nerenovuotą. Kadangi tokį buvome užsisakę. Tik porą dienų teko palaukti kol atsilaisvins. Nu baisus jis buvo. Tačiau mums primokėti būtu buvusi labai didelė suma. Jis buvo keturvietis. Tai pristatė vieną lovą- fotelį. Mažokai vietos tada buvo.
Kaip aš suprantu, gali imti kambarį tokį, kiek vietų kompensuoja TLK. Paskui tik prie viso to išsipirkti papildomą lovą tame kambaryje.
Ir užsisakinėjau aš jį daugiau kaip prieš pusantro mėn. Kadangi registratūroje paklausiau ar daug jie keturviečių turi. Kadangi vos kelis. Tai derinausi iš anksto su sanatorija kada atsilaisvins kambarys.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2015 05 14, 10:45)
Mes pirmais metais gyvenome renovuotame pagerintame kambaryje. Tai tikrai buvo labai gerai. Bet dabar jau jo kaina yra kosminė.
Praeitais metais porą naktų teko pagyventi renovuotame keturviečiame ar penkiaviečiame g.gif . Nelabai supratau. Buvo labai erdvus kambarys. Ir vietos labai daug. Paskui persikėlėme į nerenovuotą. Kadangi tokį buvome užsisakę. Tik porą dienų teko palaukti kol atsilaisvins. Nu baisus jis buvo. Tačiau mums primokėti būtu buvusi labai didelė suma. Jis buvo keturvietis. Tai pristatė vieną lovą- fotelį. Mažokai vietos tada buvo.
  Kaip aš suprantu, gali imti kambarį tokį, kiek vietų kompensuoja TLK. Paskui tik prie viso to išsipirkti papildomą lovą tame kambaryje.
  Ir užsisakinėjau aš jį daugiau kaip prieš pusantro mėn. Kadangi registratūroje paklausiau ar daug jie keturviečių turi. Kadangi vos kelis. Tai derinausi iš anksto su sanatorija kada atsilaisvins kambarys.

Man sakė kad keturvietis yra vienas ohmy.gif bet jei mes sutiktume jie triviečiam papildomą lovą gali pastatyt. Tik tada nei praėjimo tarp lovų turbūt neliktų....už renovuotą mum 44lt dienai tektų primokėt.
Atsakyti
QUOTE(Galleta @ 2015 05 14, 10:14)
aš irgi svarsčiau dėl nerenovuoto, bet kai prisimenu tą tarybinį klozetą ir dušą bei sieninę spintą, tai nevilioja manęs  schmoll.gif renovuotam ir erdvės daugiau, ir net šviesiau atrodo smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif net ir kolidoriai tokie tamsus nerenovuotam korpuse unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2015 05 14, 11:20)
Man sakė kad keturvietis yra vienas ohmy.gif bet jei mes sutiktume jie triviečiam papildomą lovą gali pastatyt. Tik tada nei praėjimo tarp lovų turbūt neliktų....už renovuotą mum 44lt dienai tektų primokėt.

na jo, tada nemenka suma susidaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2015 05 14, 12:20)

O mums dar 15 lt būtų dasidėjusi parai. Tai dar didesnė suma būtų gavusis.
Atsakyti
Sakykit, o tikrai ten maistas toks prastas, kaip visi raso? Skaiciau atsiliepimus pacios sanatorijos puslapyje tai raso, kad nelabai jis ten. Vezuosi kartu ir vyresni vaika, tai galvoju verta jam pirkt maitinima ar ne. Gal geriau kur mieste valgyt.

Ir kaip apmokat pasirinktas mokamas paslaugas? Galvoju ar galima pavydziui moketi uz savaite (uz vyresni vaika: papildoma lova + maitinimas), o veliau jei nuspres jis kad nori pasilikt ilgesniam laikui, susimoku dar uz savaite. Nes bijau kad sumokesiu uz visa laika, o jam nei maistas, nei pati sanatorija netiks.
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2015 05 14, 20:14)
Sakykit, o tikrai ten maistas toks prastas, kaip visi raso? Skaiciau atsiliepimus pacios sanatorijos puslapyje tai raso, kad nelabai jis ten. Vezuosi kartu ir vyresni vaika, tai galvoju verta jam pirkt maitinima ar ne. Gal geriau kur mieste valgyt.

Ir kaip apmokat pasirinktas mokamas paslaugas? Galvoju ar galima pavydziui moketi uz savaite (uz vyresni vaika: papildoma lova + maitinimas), o veliau jei nuspres jis kad nori pasilikt ilgesniam laikui, susimoku dar uz savaite. Nes bijau kad sumokesiu uz visa laika, o jam nei maistas, nei pati sanatorija netiks.

Paprastas valgyklinis maistas, mums tikrai nebuvo nei prastas nei siaubingas.

Paragaukit ir tada spresit pirkt ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Galleta @ 2015 05 14, 11:14)
aš irgi svarsčiau dėl nerenovuoto, bet kai prisimenu tą tarybinį klozetą ir dušą bei sieninę spintą, tai nevilioja manęs  schmoll.gif renovuotam ir erdvės daugiau, ir net šviesiau atrodo smile.gif

Tikrai ne kiekvienam renovuotam erdvės daugiau schmoll.gif Yra tokių mažų, kad pasisukt nėra kur...

QUOTE(Laimuske @ 2015 05 14, 21:14)

Tai aišku, jei kišenė leidžia, mieste valgykit biggrin.gif O kas dėl kokybės, tai čia tikras restoranas, palyginus su Druskininkų Saulutės maistu, kur patiekiamas maistas net iš sugedusių produktų doh.gif
Mokėti man atrodo galima kad ir už dieną, tai paragausit vieną ar kelias dienas ir nutarsite, tęsti ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2015 05 14, 21:14)

Maistas normalus. Tik kad kartojasi visi patiekalai. Bet mums jis tiko. Galima ir mieste valgyti. Bet tai labai brangiai išeis. Pabandykite išsipirkti pradžiai porai dienų. Ten galima išsipirkinėti kad ir kasdien. Tik kad užknisa stovėjimas prie vieno langelio. Paskui žiūri kad kasininkė išėjusi doh.gif .
Bet jeigu jums priklauso maitinimas pabandykite pirmą dieną vyresniam maitinimo nepirkti. Kažkaip mano merginoms per didelės porcijos labai gaudavosi ir jos nesuvalgydavo. Tai gal ir jūs iš dviejų porcijų pavalgysite. Dar maximoje dasipirksite ko nors.
Atsakyti
jei ligoniu kasos apmoka ir mamai kelialapi.ar jai maitinimas priklauso ar reikia pirktis.?vaikui tai kiek suprantu priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2015 05 14, 22:48)
Tikrai ne kiekvienam renovuotam erdvės daugiau  schmoll.gif Yra tokių mažų, kad pasisukt nėra kur...
Tai aišku, jei kišenė leidžia, mieste valgykit biggrin.gif O kas dėl kokybės, tai čia tikras restoranas, palyginus su Druskininkų Saulutės maistu, kur patiekiamas maistas net iš sugedusių produktų  doh.gif
Mokėti man atrodo galima kad ir už dieną, tai paragausit vieną ar kelias dienas ir nutarsite, tęsti ar ne.

na reiškia mums pasisekė, nes kiek teko renovuotuose gyventi, visi buvo erdvūs ir šviesūs bigsmile.gif
maistas man visai neblogas, aišku kažkiek atsibosta, bet gaminti nereikia, indų plauti nereikia, grindų plauti irgi nereikia, galima kiek atsipūsti nuo buities darbų biggrin.gif

QUOTE(shimmer @ 2015 05 15, 13:44)
jei ligoniu kasos apmoka ir mamai kelialapi.ar jai maitinimas priklauso ar reikia pirktis.?vaikui tai kiek suprantu priklauso.

mamai priklauso pietūs, jei norite pusryčių ir vakarienės, teks papildomai pirkti, aš praėjusiais metais papildomai nepirkau, nes maniškė pusryčiams valgydavo košes, man likdavo sumuštinis, vakare irgi panašiai, jei pritrūkdavom, o tas pasitaikydavo itin retai, nusipirkdavom ko nors užkąsti maximoj. Šiemet, planuoju pirkti pusryčius, nes su mažiuku važiuosim, tai nebeužteks biggrin.gif
Atsakyti