Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(zemaiteki @ 2014 09 06, 17:13)
Bus ryt irgi taip pat. Būtinai atvykit. Iš arčiau susipažinsit su šia veisle. Ringas 14.30 cvergų.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 09 06, 17:55)
Štai ir mes pirmą kartą sudalyvavom parodoj smile.gif gavome įvertinimą-labai perspektyvus ir laimėjom Best puppy 5 vietą smile.gif kaip pirmam kartui esam labai laimingos smile.gif
user posted image

Pasitaisau: laimėjom Best puppy ir BEST IN SHOW Puppy 5 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 09 06, 18:55)
Štai ir mes pirmą kartą sudalyvavom parodoj smile.gif gavome įvertinimą-labai perspektyvus ir laimėjom Best puppy 5 vietą smile.gif kaip pirmam kartui esam labai laimingos smile.gif
user posted image

thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
super kai 1 kartui. clap.gif
butu gerai -jeigu suniuko varda,bei tevus paminetumet,veisejam bus malonu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markoni: 06 rugsėjo 2014 - 18:05
Ačiū smile.gif mano Bonytės dokumentinis vardas Vive la Reine Tyras Akvamarinas smile.gif ne be reikalo išvertus reiškia Tegyvuoja karalienė smile.gif tėveliai: Antracito Magija Break The Ice ir Juliana Akvamarinis Iz Kupchino smile.gif
Atsakyti
zemaiteki,Sveikinu!Grazus debiutas. 4u.gif Ir nebaisu buvo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 09 06, 20:31)
zemaiteki,Sveikinu!Grazus debiutas. 4u.gif Ir nebaisu buvo? bigsmile.gif

Ačiū smile.gif buvo labai daug adrenalino. Gerai, kad turėjom puikią hendlerę, kuria galėjau visiškai pasitikėt. Tai dabar labai laimingos su Boni ilsimės. Ryt bandysim vėl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 09 06, 10:45)
Pasitaisau: laimėjom Best puppy ir BEST IN SHOW Puppy 5  wub.gif

Sveikinimai wub.gif

šokinėju iš laimės. Mano šuniukų veisėja rado padorią šunų kirpėją, kuri ne tik kerpa, bet ir peša kailį bigsmile.gif Jau buvau praradus viltį, galvojau kaip susitvarkysiu su dviem "paltais" umn.gif: Man pešimas košmaras, ir tikrai dariau viską neteisingai. Ir svarbiausia, tik valanda su trupučiu kelio iki jos clap.gif
Atsakyti
user posted image

dar nenusprendėm kuri bus mano. Mačiau šiandien per skype abi. Gyvai nuvažiuoti deja nesugebėsiu, 300km kelio vieną pusę, o darbo iki kaklo šiuo metu. Ir atsiimt jau greit reiks važiuoti. Šį kartą man nesvarbu spalva, dydis ir tt. Svarbiausiai gražiai gulančios ausys. Kadangi veisėja per metus tapo drauge, ir matė kokią traumą gavau kai kupiravom Pradai ausis, sakė išrinks geriausią pagal ausis. Dėl to imsiu savaite, ar dviem vėliau, kad dar geriau matytusi kurios ausys teisingiausios. Nenoriu kirpt ausų. Kirptos labai gražu ( pas mus leidžia, jei kam klausimų kils), bet mano nervai persilpni tam ( nualpau po Prados operacijos, kai atėjau pasiimti ir pamačiau vaizdą).
Ta mergytė kur aukščiau, yra didesnė, bet iš snukučio Prados kopija, spalva irgi. Nors mano Prada mažutė, o šita mergytė didelė. Ir charakteris dominuojantis. Galvoju ar tinka toks charakteris kai namuose bus antra šunytė ji ? g.gif Ir kailis jos mažiau kudlotas. Žodžiu gryna Prada.
Apatinė mažesnė, ir nedominantė. Ir snukutis trumpesnis, nei viršutinės, bet gražiai kvadratinis, kūdliukė. Ausys gražiausios kolkas kiek supratau per skype.
Gal nusimanantys pakomentuos ?
Nuotraukoje joms 6 sav.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 09 07, 06:31)
.
Gal nusimanantys pakomentuos ?
Nuotraukoje joms 6 sav.

thumbup.gif sakiau gi kad uz cverga geriau buna,tik 2 cvergai. 4u.gif
Is foto neko negaliu pasakit,reiktu pakirpti ausis ir galva.
Atsakyti
Antras dublis-Best puppy ir BEST IN SHOW Puppy 4 smile.gif
user posted image
Atsakyti
zemaiteki SVEIKINAM, šaunu, kad tokia pradžia...O mes šią vasarą daug dirbom ir daug nuveikėm. Sani teko garbė sudalyvauti mūsų klubo pasirodymuose, bei Panevėžio miesto gimtadienio eisenoje. Viskas vyko sklandžiai, nepaisant to, kad buvo didelis triukšmas, baikeriai, muzika ir panašiai. Šiek tiek pasirodysim
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 08 rugsėjo 2014 - 10:22
Oho kaip faina. Puikiai padirbėjot ir foto puikios 4u.gif wub.gif
Atsakyti