dar nenusprendėm kuri bus mano. Mačiau šiandien per skype abi. Gyvai nuvažiuoti deja nesugebėsiu, 300km kelio vieną pusę, o darbo iki kaklo šiuo metu. Ir atsiimt jau greit reiks važiuoti. Šį kartą man nesvarbu spalva, dydis ir tt. Svarbiausiai gražiai gulančios ausys. Kadangi veisėja per metus tapo drauge, ir matė kokią traumą gavau kai kupiravom Pradai ausis, sakė išrinks geriausią pagal ausis. Dėl to imsiu savaite, ar dviem vėliau, kad dar geriau matytusi kurios ausys teisingiausios. Nenoriu kirpt ausų. Kirptos labai gražu ( pas mus leidžia, jei kam klausimų kils), bet mano nervai persilpni tam ( nualpau po Prados operacijos, kai atėjau pasiimti ir pamačiau vaizdą).
Ta mergytė kur aukščiau, yra didesnė, bet iš snukučio Prados kopija, spalva irgi. Nors mano Prada mažutė, o šita mergytė didelė. Ir charakteris dominuojantis. Galvoju ar tinka toks charakteris kai namuose bus antra šunytė ji ?

Ir kailis jos mažiau kudlotas. Žodžiu gryna Prada.
Apatinė mažesnė, ir nedominantė. Ir snukutis trumpesnis, nei viršutinės, bet gražiai kvadratinis, kūdliukė. Ausys gražiausios kolkas kiek supratau per skype.
Gal nusimanantys pakomentuos ?
Nuotraukoje joms 6 sav.