Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(Markoni @ 2014 10 28, 15:51)
Siuloma namams cvergiuke paauginta.PET klasės

ARTEMIDĖ MANDRAGOROS KERAI (FOR SALE)

O pet klasė, tai čia neatitinka kažkokio veislės standarto?
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2014 10 28, 18:16)

Ji mažesnio ūgio negu priklausytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2014 10 28, 19:16)

Tai vadinas kad veiseja(as) nemato kad suo taps parodu "liutu" mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai ji nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Markoni @ 2014 10 28, 15:51)
Siuloma namams cvergiuke paauginta.PET klasės

ARTEMIDĖ MANDRAGOROS KERAI (FOR SALE)

Labai miela wub.gif wub.gif noreciau gal ir antros,bet kolkas uzteks vienos drauges .
Vakar apturejom juoka, grizo vyras namo po 3sav, atsigule i lova tai ciucke baisiausiai pradejo lot, reikst nepasitenkinima,kad jis atsigule i lova. Matyt isivaizduoja, kad ji lovos seimininke. Atsigulem tai salia manes isispraude grazuole is pavydo ir visa nakti prisispaudus gulejo, nei pajudinsi. Ot tau ir suneliai, tik nepabuk namie ilgiau ir iskart savo teises pradeda rodyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nusprendem kad norim Cvergšnaucerio i savo seima, gal galit rekomenduoti kur nusipirkti, is anksto dekoju

D.
Atsakyti
QUOTE(gdddangra @ 2014 11 01, 00:15)
nusprendem  kad norim  Cvergšnaucerio i savo seima, gal galit rekomenduoti kur nusipirkti, is anksto dekoju

D.

Ar skaitet tema? schmoll.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ryte vešiu abi merginas pas kirpėją, kurią pirmai rodžiau. Labai laukiu, nes pagaliau Prada bus profesionaliai sutvarkyta, o Kenzo pagaliau pamatysim cvergišką vaizdą. Kolkas Kenzo grynas krūmas lotuliukas.gif Po sutvarkymo pasimatys jos ausų problemos gilumas. Jei yra kaip galvoju, iškart susitarsiu su chirurgu, ir jie nelauks ilgai. Gali būt, net šią savaitę įvyks kupiracija. Tik šį kartą imsiu mb kartu, kad vėl nenualpčiau pasiimant po operacijos verysad.gif

Kenzo yra totalus banditas, visiška priešingybė Pradai lotuliukas.gif Ji daro viską, kas negalima. Ir tai, ko Prada net nesugalvojo pridirbt lotuliukas.gif Žodžiu šuniukas laiko visą šeimą ant ausų, o Prada prieš ją kaip gracijos, ir kultūros įsikūnyjimas wub.gif Prada auklėja banditą wub.gif

Gal minėjau, kad Kenzo jau sveria daugiau nei pusę Prados svorio. Trijų mėn. Kenzo 3080g. Prada dabar 1.3m 4600g. Kenzo bus daug didesnė nei Prada. Kenzo jaučiu bus kaip tėtis blink.gif Tevas didelis, kai mačiau, man buvo sunku suprasti lyginant su Prada, kad cvergai tokie dideli doh.gif
Kenzo muskulatūra, plotis kaip Prados dabar, tik auščio trūksta. Mano Pradukas miniatiūrine, bet nėr ko norėt, ji buvo "runt". Nežinau kaip verčiasi iš anglų, bet tai šuniukas vadoje, kuris gimsta labai silpas, nes turėjo blogiausią padėtį mamos pilve.
Vis galvojau ar sugebėsiu mylėti du šunis, nes Pradą dievinom visi, visa dūšia, o aš aplamai trigubai nei visi. Galvojau ar sugebėsiu antrą šunį mylėti taip pat. Galiu pasakyti, kad antram šuniui tikra meilė ateina lėčiau. Ypač kai labai myli vieną, atsiranda kitas, nebežinai kaip išdalinti į dvi dalis, kai dar net nejauti gilaus jausmo mažiukui.
Dabar, kelios dienos, kai galiu pasakyti, kad tikrai jaučiu gilius jausmus Kenzo wub.gif
Nepagalvokit nieko blogo, nuo antro šuniuko atsiradimo abi mergytės buvo vienodai lepinamos ar disciplinuojamos. Kalbu apie mano pačios jausmus. Kad tik dabar pradėjau jausti Kenzo gilius jausmus, praėjus mėnesiui nuo jos atsiradimo namuose. O Pradą juk įsimylėjau per pirmą pasimatymą, kai ji dar net nepaėjo normaliai, ir aiškiai matėsi, kad ji silpniausia iš vados. Meilė ateina ne vienodai, bet ateina, jei labai stengiesi ir nori wub.gif

Kai rinkausi Kenzo, buvo problema, nes įsimylėjus iš pirmo žvigsnio buvau jos broliuką, kuris turėjo įgimtą bėdą. Beveik jį ir pasiėmiau. Kaip gyvenimas diktuoja viską. Tikrai buvau pasiruošusi jį pasiimt, man būt ji dykai atidavę. Bet kažkas giliai viduje neleido jo paimti. Paėmiau Kenzo, antra iš trijų mergyčių wub.gif wub.gif Berniukas deja mirė po trijų savaičių. Po mano apsilankymo jį paėmė veisėjos veterinarė sau. Veterinarė buvo kartu ir chirurgė. Nepavyjo jo išgelbėti net ir jai. Mano širdis būt neatlaikius tokio išbandymo, todėl jaučiuo dėkinga D, kad pakeičiau sprendimą paskutinę minutę ir pasiemiau Kenzo unsure.gif Kenzo man primena mano antrą dukrą. Ji kaip ir mano antra dukra, be limitų ir ribų lotuliukas.gif

Tiesa, prieš įsigijant Kenzo, visur sustatėm tvoras, kaip ir prieš Pradą. Kaip jau sakiau seniau, mūsų namas nemažas, bet tik jo centras klotas plytelėm, visur kitur baltas kilimas blink.gif Kenzo jau seniai, beveik nuo antros savitės namuose moka nustumti tvoras blink.gif Prada iki šiol nemoka, ji gracingai peršoka, o Kenzo įsibėgi ir tvojas, ir taip kelis kartus, kol tvora pasitraukia blink.gif lotuliukas.gif Kilimams kapiec, pavasarį keisim medieną.

Matau mb irgi jau myli Kenzo wub.gif Jis gi buvo prieš antrą šunį, bet jau labai myli, jau šnekasi su ja, ir nešiojasi su savim lotuliukas.gif

Atsakyti
Priduriu, kad Kenzo mergytei buvo teisingas vardas, nes jos būdas berniukiškas wub.gif Ji tikras Kenzo, ir jos mergaitiškas vardas jai netiktų niekaip schmoll.gif
Pravardės "kozlikas: ir "tušonačka", čia mb sugalvota. Prada jau seniai "kozlikas", o Kenzo kadangi atrodo, kaip prarijus kamuoliuką, gavo "tušonkės" pravardę lotuliukas.gif

Niekad neparašiau antro šuns vardo pilno : Shazam of Oz Flower by Kenzo bigsmile.gif

Kada galima dėti antkaklį mažiukui ? Visiškai pamiršau viską doh.gif Mažoji kolkas ganėsi namų valdose, bet gi sakiau, ji grynas berniukas, moka pabėgti blink.gif Reik anktaklio su visa info anksčiau, nei normaliam šuniui blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 03 lapkričio 2014 - 08:45
Oho, kaip įdomu skaityti, kad tie patys cvergai tokie skirtingi smile.gif Mūsiškė bennt jau namie šiek tiek apsiramino. Parėjusią savaitę nėjau į darbą, nes buvau peršalus, tai gulėdavom abi lovoj ir miegodavom smile.gif Tik retkarčiais Boni atsinešdavo kokį žaislą į lovą ir laukdavo, kada mesiu tolyn lotuliukas.gif Taip ir žaisdavom. Tik gaila, kad lauke jau negalėdavau tiek pabūt... Na bet nieko, jai viskas gerai smile.gif Dabar kailį bandom atsiauginti rolleyes.gif
O kas dėl antkaklio tai aš pakankamai anksti (kokių 3 mėn.) pradėjau dėt, kadangi gyvenam prie gatvės, tai baisu būdavo, kad neišlėktų kažkuo susidomėjus į gatvę.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 11 03, 08:41)
Priduriu, kad Kenzo mergytei buvo teisingas vardas, nes jos būdas berniukiškas  wub.gif Ji tikras Kenzo, ir jos mergaitiškas vardas jai netiktų niekaip  schmoll.gif
Pravardės "kozlikas: ir "tušonačka", čia mb sugalvota. Prada jau seniai "kozlikas", o Kenzo kadangi atrodo, kaip prarijus kamuoliuką, gavo "tušonkės" pravardę  lotuliukas.gif

Niekad neparašiau antro šuns vardo pilno : Shazam of Oz Flower by Kenzo  bigsmile.gif

Kada galima dėti antkaklį mažiukui ? Visiškai pamiršau viską  doh.gif  Mažoji kolkas ganėsi namų valdose, bet gi sakiau, ji grynas berniukas, moka pabėgti  blink.gif  Reik anktaklio su visa info anksčiau, nei normaliam šuniui  blink.gif

Esu rašiusi, kad nuotoliniu būdu sekiau Prados atsiradimą smile.gif , kas galutinai įtvirtino norą cevergiukei rolleyes.gif Čia kaip vaikai, tėvai tie patys, o vaikai kaip iš skirtingų planetų biggrin.gif Bet juos myli vienodai.
Mes taip pat pirmą kartą gražinomės. Tik tiek, kad aš pati pusę nupešiau ax.gif mokiausi. O antkakliuką pradėjau dėti tik parsivežusi (2.5 mėn.). Priprast nereikėjo, tiesiog uždėjau. Dabar pastoviai nešiojam gintarinį smile.gif Kaži ar tiesia, ar ne dėl blusų g.gif , bet nešiojam.
Atsakyti
Labai įdomu ir smagu paskaitinėt kaip visų cvergiukai auga ir išdykauja.
Mes ir antkakliuką uždėjom nuo 2,5 mėn. ir be jokių problemų ir kaprizų. Tik kai jau po savaitės pratinimosi prie lauko pabandėm pavadėlį prisegt, tai sėdi kaip ožka užsispirusi ir niekur neina biggrin.gif o tik nusegu pavadėlį, tai iškarto kaip kulka išpaskos vaikų pradeda laksyti, tai net nepavysi. O dar ir praeivius bando aplot arba šunis didesnius blush2.gif Taip, kad lauke dar mums ir bendravimo kultūros pasimokyti reik. Gal turit kokių patarimų?

Atsakyti