Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Aš ryt bent jau nuo 12 iki 13 val. tikrai būsiu su savo Boni. Jei ateisit, galėsim pabendraut. Pamatysit realiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2014 11 13, 13:55)
user posted image

paziuriu i sita paveikslei..-ir vis dar noriu.... doh.gif

pas mane buvo panašiai tik po kačiuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 11 14, 08:25)
Aš ryt bent jau nuo 12 iki 13 val. tikrai būsiu su savo Boni. Jei ateisit, galėsim pabendraut. Pamatysit realiai smile.gif

as jus praeita paroda su suniuku maciau.. 4u.gif
Atsakyti
Jo? Geras smile.gif O kalbėjom? Kažkaip nepamenu jau... Tik ryt mes nedalyvausim. Tiesiog ateisim paspoksot į kitus ir palaikyt draugus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 11 14, 10:01)
Jo? Geras smile.gif O kalbėjom? Kažkaip nepamenu jau... Tik ryt mes nedalyvausim. Tiesiog ateisim paspoksot į kitus ir palaikyt draugus biggrin.gif

nea.. nekalbejom.. istolo stebejau suniukus blush2.gif
Atsakyti
Tai jei ryt apsilankysit, tai prieikit smile.gif Smagu būtų susipažint. O ypač su Kauniečiais. Gal ateity, kai įsigysit šuniuką galėtų mūsiškiai draugaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 11 14, 10:25)
Tai jei ryt apsilankysit, tai prieikit smile.gif Smagu būtų susipažint. O ypač su Kauniečiais. Gal ateity, kai įsigysit šuniuką galėtų mūsiškiai draugaut smile.gif

gerai,- jei busiu prieisiu, tik nzn ar isiruosiu...
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 11 14, 10:01)

Palaikykit ir mus, mes ir pirmakart ryt bandysim sudalyvaut. blush2.gif

O ryt dalyvausit dar kas nors parodoj?
Atsakyti
Jei teisingai pagooglinau smile.gif bus 2 pipirai, 5 juodi ir trys sidabrai ui kaip mazai g.gif
Atsakyti
Tikrai nedaug... Na mes norėjom dalyvaut, bet kailis dar nespėjęs ataugt po pešimo, tai teko atsisakyt.
O tutska būtinai palaikysim wink.gif Priminkit šuns vardą, kad atpažinčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2014 11 14, 13:31)
Jei teisingai pagooglinau smile.gif  bus 2 pipirai, 5 juodi ir trys sidabrai ui kaip mazai g.gif

Kuo maziau konkurentu, tuo mums geriau biggrin.gif biggrin.gif Tuo labiau pirmas kartas, labai baisu 4u.gif
QUOTE(zemaiteki @ 2014 11 14, 13:52)
Tikrai nedaug... Na mes norėjom dalyvaut, bet kailis dar nespėjęs ataugt po pešimo, tai teko atsisakyt.
O tutska būtinai palaikysim wink.gif Priminkit šuns vardą, kad atpažinčiau smile.gif

Dokumentinis Makalu, siaip Maja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2014 11 14, 15:40)

Dokumentinis Makalu, siaip Maja  mirksiukas.gif

Kaip faina smile.gif Mano maze taip pat Maja (Eli Maja). Sekmes 4u.gif
Atsakyti