Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

aš siuvausi, specialiai paprašiau ilgesnių kojų. Gavau bart, kad tokių cvergų didelių nebūna ir kad ji pamatavo gerai, aga mano matmenis, na ūgį aš moku matuot, bet kai pamačiau paltą-kaip ant takso. Siunčiau atgal, pailgino net 5 cm, tačiau sniego batai vistiek užsideda.Kas dėl kokybės, na medžiagos, lengvumo tai viskas super, nu bet kojų niekaip neapsaugo, arba ims kojos į vidų lyst, arba užsitraukia iki alkūnių. Kaip kažkas rašė-brangoka, antrą kart nesiūčiau, tik dėl pirmojo nesu visai nusivylus, manau naudosim toliau smile.gif
Atsakyti
Na tai mes dar pagalvosim, ar užsisakinėt.

O čia šiaip pasilinksminimui smile.gif Tikiuos niekas neužpyks smile.gif
user posted image
Atsakyti
Dedant kombezus reiktu labiau priziuret kailiuka po pazastim ir ant kojikiu ,nes l.susivela mirksiukas.gif biggrin.gif

Atsakyti
Noriu paklausti g.gif Kaip pripratinti sunę laksymui be pavadėlio. Vis karts nuo karto paleidžiu toliau nuo gatvės, bet bėga, atsigręžia, dar mato mane ir toliau skuodžia. Buvau pasislėpusi už medžio. sustojo, dairėsi. O kai išlindau, atskuodė, net ausys lankstėsi biggrin.gif Bet vis tiek bijau, kad gali nulėkt paskui paukščiukus. Ir užmirš, kad ne viena atėjo pasivaikščioti doh.gif
Atsakyti
Jums reik įsisavint komandą "Pas mane" 4u.gif Labai svarbu - turėti skanėstų, paleidus šunį - kviesti kuo dažniau pas save ir atbėgus jam - jį girti ir paskatinimui duoti skanėstą. Kurį laiką palaikyti prie savęs - pažaisti, paglostyti ir pan. Vėl paleisti ir vėl kviesti. Kartojimas ir tik kartojimas 4u.gif Įsisavinus užteks ir pagyrimo. Bet tai neįvyks per vieną dieną.
Taip pat galima išmokyti eiti greta. Taip mūsiškė yra išmokinta, tai pavadėlio nereikia.
Komanda: "pas mane" ir po to seka "greta" ir eina prie kojos.
Trukdžiai, kurie mūsiškę labai veikia - tai šunys, bet pakartoji komandą ir dažniausia viskas gerai būna.
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Daugiau pasitikėjimo savo šuniu. Maniškė "numirtų" jei pasiklystų. Tam dalykui reikia turėti labai stiprų kontaktą su šunimi. Būdama maža maniškė bijojo būt palikta viena, tad jau beveik 2 metus nebuvo dienos , kad jos nepasiimčiau kartu. Jai įdomu visur dalyvauti. Tiesiog daugiau bendravimo namuose, kieme veiklos bendros. Kol laikinai turėjau kitą cvergiuką, irgi bijojau, kad jis bėgs kur kojos neša, kai pabandė kartą gavo bart(jie tam dalykui jautrūs) ir nuo to karto nesitraukdavo, pavadėlio irgi nematė. Dresūra nepamaišys, nešdama šiukšles visada palieku toj pačioj vietoj sėdėti ir laukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 27 lapkričio 2014 - 08:34
Norėjau paklausti ar verta įsigyti šį furminatorių, ar tikrai jie taip gerai iššukuoja?
user posted image
Ar geriau pirkti paprastesnį
user posted image

Klausiu, nes vienoje žinutėje buvo rašyta, jog su kažkuriuo furminatoriumi galima pakenkti odai ir kailiui, jai nesi įgudęs.
Papildyta:
Ar dar toks grėblys geriau?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eli maja @ 2014 11 26, 21:43)
Noriu paklausti g.gif Kaip pripratinti sunę laksymui be pavadėlio. Vis karts nuo karto paleidžiu toliau nuo gatvės, bet bėga, atsigręžia, dar mato mane ir toliau skuodžia. Buvau pasislėpusi už medžio. sustojo, dairėsi. O kai išlindau, atskuodė, net ausys lankstėsi biggrin.gif Bet vis tiek bijau, kad gali nulėkt paskui paukščiukus. Ir užmirš, kad ne viena atėjo pasivaikščioti doh.gif

As Jusu vietoj nerizikuociau. Cvergai judrus sunys. Paleisdami suni be pavadelio Jus l. rizikuojate, o jei is kokio kampo islys koks piktas didelis suo be ansnukio, o jei nusivys kokia kate ar pauksciuka. Net vaiksciodama prie juros visada akylai stebiu aplinka ir neleidziu toli nubegti, bet viena kart Diva pamate kele ir ja nusivijo, matem jau tik taskiuka, gerai, kad kele apsisiko ir grizo, buvo jau visai nelinksma Esu netekus kales kuri gyveno pas suaugusius vaikus, jie irgi nesuziurejo, atrodo klause, bet pamate suni ir move per kelia ir viskas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2014 11 27, 11:44)
Norėjau paklausti ar verta įsigyti šį furminatorių, ar tikrai jie taip gerai iššukuoja?

Ar geriau pirkti paprastesnį
user posted image

Klausiu, nes vienoje žinutėje buvo rašyta, jog su kažkuriuo furminatoriumi galima pakenkti odai ir kailiui, jai nesi įgudęs.
Papildyta:
Ar dar toks grėblys geriau?
user posted image
Geriau,
ir grebliu ir ta paprastesni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markoni: 27 lapkričio 2014 - 14:54
QUOTE(Markoni @ 2014 11 27, 14:53)
Geriau,
ir grebliu ir ta paprastesni mirksiukas.gif

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Komandas "šalia", "sėdėt" - kai sustoji, sėdėt ir laukt namuose atlieka puikiai. Dabar tai darome lauke, bet kol kas sekasi sunkiai doh.gif Jai 7,5 mėn. Jaučiu, kad dar negreit, o gal ir iš vis bus sudėtinga su laisvu judėjimu.

Ačiū už patarmus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgičiukas @ 2014 11 27, 19:22)
Ačiū už info  4u.gif

Mes turim tą paprastesnį ir būtent raudoną (tokį rekomendavo). Tai labai puikiai sutvarkau savo mažiužę. Visai patogus ir nebrangus daikčiukas.
Atsakyti
QUOTE(eli maja @ 2014 11 27, 22:22)
Komandas "šalia", "sėdėt" - kai sustoji, sėdėt ir laukt namuose atlieka puikiai. Dabar tai darome lauke, bet kol kas sekasi sunkiai doh.gif  Jai 7,5 mėn. Jaučiu, kad dar negreit, o gal ir iš vis bus sudėtinga su laisvu judėjimu.

Galit tapti savo kiemo CH, biggrin.gif
bet be dresuotojo pagalbos ir grupes negalesit to pararyt.
Atsakyti