QUOTE(zemaiteki @ 2014 12 21, 18:15)
Nuotrauku deja nera,o rezultatai super.Mano Pionia Avantiurinas 2* best puppy ir BISp-2.o kita grazuole New Wave Avantiurinas atviroj klasej 2cac,BOS,BOB,2 Cacib .vat toks ispudingas musu desantas pries sventes!
QUOTE(avantiurinas @ 2014 12 22, 01:22)
Nuotrauku deja nera,o rezultatai super.Mano Pionia Avantiurinas 2* best puppy ir BISp-2.o kita grazuole New Wave Avantiurinas atviroj klasej 2cac,BOS,BOB,2 Cacib .vat toks ispudingas musu desantas pries sventes!
Patys didžiausi sveikinimai

46 - tai labai jau nemažai šunų, ar ne?
Kažko tylu temoje paskutiniu metu.
Merginos, išlyskit, prašau, rodykitės, man bus lengviau sulaukti savojo šuniuko

Tiesa, ar naudojat automatinius pavadėlius, ar pasiteisina.
Zemaiteki, prieš įsigijant šuniuką klausei dėl boxo. Ar naudojat, kaip keliaujat mašina?
QUOTE(*Elia* @ 2014 12 22, 13:59)

46 - tai labai jau nemažai šunų, ar ne?
Kažko tylu temoje paskutiniu metu.
Merginos, išlyskit, prašau, rodykitės, man bus lengviau sulaukti savojo šuniuko

Tiesa, ar naudojat automatinius pavadėlius, ar pasiteisina.
Zemaiteki, prieš įsigijant šuniuką klausei dėl boxo. Ar naudojat, kaip keliaujat mašina?
Avantiurinas,sveikinu su pergalemis!

Cacib-uose visada daug sunu,tai pergales reiksmingos.Tarp 46 sunys skirstomi i klaseses dar pagal spalva.Bet jau varzytis visada buna su kuom,nei Cac-nes parodos,kartais grupeje buna ir po viena.
Automatinis pavadelis gerai pasivaiksciojimams,bet jei tarp zmoniu teks eiti,reikalingas ir trumpas pavadelis,patogiau.Boksas dabar reikalingas del nauju KET taisykliu,suo masinoje turi buti priristas,arba bokse.Kelionese nepamainomas dalykas,o namams jei trumpams,galesite uzdaryti,jei norite buti rami del tvarkos.

Dėl pavadėlio tai turiu ir paprastą odinį 2m ir flexi 5m. Paskutiniu metu vedžioju su paprastu. Paprasčiau suvaldyti šunį, labiau klauso. Tačiau jei visai neturit galimybės paleist ir išsilakstyt galima ir flexi.
O dėl boxo, tai jį turiu. Į tolimesnes keliones visada važiuojam su boxu. Ir patogiau, ir saugiau. O mieste patingim neštis boxą
bet užtat namie boxas naudojamas vietoj guolio. Ji ten jaučiasi saugi. Nors užrakinimo jame nepropaguoju. Man patinka, kai ji visada šalia
va dabar irgi neleidžia ramiai rašyt posto, neša visus žaislus iš eilės, o kai nežaidžiu tiesiog atsigula ant mano pilvo 
Papildyta:
Štai buvom savaitgalį Kauno Kalėdinio bėgimo pasižiūrėt
O dėl boxo, tai jį turiu. Į tolimesnes keliones visada važiuojam su boxu. Ir patogiau, ir saugiau. O mieste patingim neštis boxą

Papildyta:
Štai buvom savaitgalį Kauno Kalėdinio bėgimo pasižiūrėt

Su pavadėliu aišku.
dėl boxo dar abejoju: automobilyje pakaktų gi tik su saugos diržu prisegt. Iš kitos pusės- boxas padėtų palaikyti švarą, bet va - jis papildomas krovinys iki automobilio
namie kažin ar ar uždarytumėm - kažkaip nepatinka man mintis "šuo narvelyje" , gal aš senamadiška
Zemaiteki, labai gražiai fotografuoji - aiškiai matosi visi puikaus snukio bruožai
Aprengta ji dėl smagumo, ar šalta? Juk seniai jau pešėt, turėjo ataugt
Ačiū, Maženi, supratau
Nepatyrusiems ir norintiems laimet - geriau i cac - ypač jei vienas grupej
dėl boxo dar abejoju: automobilyje pakaktų gi tik su saugos diržu prisegt. Iš kitos pusės- boxas padėtų palaikyti švarą, bet va - jis papildomas krovinys iki automobilio

namie kažin ar ar uždarytumėm - kažkaip nepatinka man mintis "šuo narvelyje" , gal aš senamadiška

Zemaiteki, labai gražiai fotografuoji - aiškiai matosi visi puikaus snukio bruožai

Aprengta ji dėl smagumo, ar šalta? Juk seniai jau pešėt, turėjo ataugt
Ačiū, Maženi, supratau

Nepatyrusiems ir norintiems laimet - geriau i cac - ypač jei vienas grupej

Žinok galima nelaimėt, net jei ir vienas grupėje 
O dėl rengimo tai čia rengiau, nes buvo labai vėjuota ir šlapia, o buvom apie porą valandų, tai kažkaip nerizikavau.
O dėl boxo būtent ir naudojam ilgesnėms kelionėms. Šiaip užtektų ir diržo specialaus. Plius kadangi važiuojam pas tėvus, tai pas juos būdama bokse jaučiasi kaip namie

O dėl rengimo tai čia rengiau, nes buvo labai vėjuota ir šlapia, o buvom apie porą valandų, tai kažkaip nerizikavau.
O dėl boxo būtent ir naudojam ilgesnėms kelionėms. Šiaip užtektų ir diržo specialaus. Plius kadangi važiuojam pas tėvus, tai pas juos būdama bokse jaučiasi kaip namie

Gražių Kalėdų ir gerų ateinančių metų.
Tegu Jūsų augintinius lydi sėkmės parodose ir sporte, tegu būna išjausta ir įvertinta kiekviena minutė praleista kartu
Ir kuo geriausios sveikatos visiems šnauceriukams ir jų šeimininkams
Labai tikiuosi, kad ateinančiais metais pas mene irgi apsigyvens barzdota laimė
Tegu Jūsų augintinius lydi sėkmės parodose ir sporte, tegu būna išjausta ir įvertinta kiekviena minutė praleista kartu

Labai tikiuosi, kad ateinančiais metais pas mene irgi apsigyvens barzdota laimė

QUOTE(avantiurinas @ 2014 12 25, 22:26)
SOS!!!!prasom pagalbos.tarp maisagolos ir vilniaus uz namo territorijos isejo ir dingo juodas cvergsnauceris.cipotas atsisaukia i varda dzek.
Radoooom!!!