QUOTE(ptashka @ 2014 08 30, 19:15)
Garden Peach: Isaugo vienodas su Fluffy. Pukuoti, kietaskuriai. Siaip derlingi, bet nebent turint vietos marinavimui sodintis.
Marinuotos čeburaškos

Neauginsiu jokių pūkuotų daugiau.
QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 30, 19:40)
Del indigo rose-pas amne jis ziauriai derlingas. Kasose virs 10 pomidoru. Tik neskuba nokti. Velyvas kazkoks. Privede vaisiu labai daug, bet tik pirma keke vis teragauju, visi kiti dar zali.
O jis tau skanus?Neturiu,bet mačiau,kad gražus.Bet jei nelabai gardus ...
QUOTE(diuni @ 2014 08 31, 08:11)
1,Charlie chaplin -štuferinis pas mane , labai derlingas , na gal jam +
2,Toro-
3Borsalina+
4Azoychka+
1,O jis tau skanus,ar tik dėl to,kad daug?Pas mani irgi daug,ale kitąmet neauginsiu gal.Arba nusipirksiu raudonus
Stufferius ir palyginsiu,ar man vietoj
Čaplinų štuferių neprikrovė
2,Ko šitą išbrokinai

?Anas pas mani naujų hibridų sąraše yr,tai interesna.Gal ir man jo nereik tada

.
3,O ta
Borsalina turi skonį geresnį nei
Aurea ar
Corazon?Ar tas pats...,tik kitoj rankoj?
4,Šita pas man nederlinga kažkokia buvo.Dideli,bet maaažai.O skonis irgi per daug nesužavėjo
Laaabai nederlinga tai man
Roman candle pasitaikė.Šiaip ne taip viena sudygo iš penkių sėtų,tai net nežinau ar galima spręst iš vieno daigo.Ale tik kelios žvakutės kabo ir tos sausos kažkokios.Nu,netupi šiltnamy popiežiaus ,nėr ir žvakių...
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 31, 11:05)
*pavasary siltnami sieros ''saske'' isdumiju,kol tuscias.sis metodas tinka,jei negaila tau rupuziu

nes daugelis mamku vien delto ju ir nenaudoja.
Ne vien dėl rupūžių

Masinė kapavietė gaunasi nuo tų šaškių.Mulčiuoju,rūpinuosi tom bakterijom,sliekais ir
paukšt bombą jiems staiga,kad galus atiduotų

Ir taip kas sezoną? Juo labiau,kad netikiu aš asmeniškai labai didele tokių drastiškų priemonių nauda

Nu niekaip neužtikrins jos,kad kitąmet vėl šiltnamy nebus maro ar dėmėtligės.Bus sąlygos,tinkamos tom ligom atsirast,tai ir susirgs
Jau,kad ir kaip tingiu,ale geriau jau kokiu ekologišku birzgalu nupurkšiu tuos lankus,kampus ir plėvelę išplausiu. Atomo nenaudosiu