QUOTE(Almost. @ 2014 10 07, 13:34)
jei ne paslaptis, kokią dekoratorę išsirinkote? gal jau minėjote, bet nuo darbų kiekio galva susisuko man
aha, žiūrėjau aš Memelio Dvarą - aplinka, interjeras ĮSPŪDINGI. Labai norėčiau ten švęsti savo šventę, bet su mūsų šventės koncepcija ten švenčiant mums būtų tik bereikalingai išmesti pinigai..
Sveika

del dekoro kalbejau su viena panele is By Force Majeure decor, man patinka ju stilius, tikiuos ties jomis ir apsistoti, nenoriu blizguciu ir pan., tad jos man patiks, taip pat Vestuviu parodoje parodoje uzmaciau naujakures, "Nebijok svajoti" jos nuo A iki Z rupinasi svente, ju stilius panasus, man jis prie sirdies..
as noriu kad sventeje vyrautu rustic stilius, Memelio dvaras man butu 100kartu labiau tikes, bet kad kaina kosmine

uzteks ir Zupes
Papildyta:
QUOTE(lahti @ 2014 10 07, 14:03)
Mes kažkaip strigom su planavimu. Rodos, pagrindinius dalykus jau turim, visa kita tik smulkmenos, bet išties, net nebežinau, nuo ko pradėti tas smulkmenas derinti... Norėjome tilpti į 30 tūkst. Vedėjas, dj, fotografai, šventės vieta jau "suvalgo" 16. Reikia bandyti protingai paskaičiuoti, kaip į likusius 14 tūkst įtalpinti visas grožio prekes, rūbus, žiedus, užkandžius ir muziką prie bažnyčios, transportą, dekoravimą, kai kurių svečių apgyvendinimą ir kitas smulkmenas... O ir su MB kai pradedam šnekėti, tai nieko doro nenusprendžiam, viskas pasibaigia tom linksmom frazėm "pažiūrėsim dar", "bus matyt", "na, vėliau pakalbėsim", nes abu išties tingim taip imti, sėst ir susikaičiuoti, kiek visi norai preliminariai gali atsieiti ir kokias sugalvotas idėjas apsimoka įgyvendinti, o kurių - ne.
Vienintelis dalykas, kuriuo su malonumu domiuosi, tai medaus mėnuo
atleiskit, jei uzmirsau, ka is vedeju issirinkot?

man sis klausimas dabar aktualiausias gal ka zinot apie
Toma Jasinska ir Viktora Usova?
o del medaus menesio, kiekvienai, manau, tas pats, po visu, kad ir graziu ir isimintinu, bet vistiek vargu norisi greiciau lekti i kelione su vyru ir megautis buvimu tik dviese..