Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2014 09 05, 12:23)
lotuliukas.gif  ai,juokai... irnesakyk.gif

bet stebiu,mano šuva storėja...reik biškį apsispakajint su šėrimo dozėm,nes gainiot neturiu laiko... tongue.gif  savaitgalį nebent kaime patąsysiu ilgiau  rolleyes.gif o tai tikrai tuoj celiulitiniu pataps  doh.gif
vėl pradėjo halcių krapštyt-kaime per atostogas buvo nustojęs-bet manau,kad tik todėl,jog žinojo,kad už gero puskilometrio nuimsiu... g.gif

Pas mane ir šunys storėja. Na tiksliau vienas šuo. Ir kaip tyčia ne tas kuriam reik storėt biggrin.gif Prie jo tai ir aš storėju. Sunki žiema bus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 09 05, 20:55)
Ne ne, 16kg desrainis. biggrin.gif

tai čia tikriausiai,kad netrumpulis taip atrodo biggrin.gif
labai graži spalva šuns, atrodo kaip sidabrinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 09 05, 21:04)
tai čia tikriausiai,kad netrumpulis taip atrodo  biggrin.gif
labai graži spalva šuns, atrodo kaip sidabrinis  thumbup.gif

Aha, man jis labai fainas svieziai nukirptas, sidabriskai smelinis toks.
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2014 09 05, 20:59)
Pas mane ir šunys storėja. Na tiksliau vienas šuo. Ir kaip tyčia ne tas kuriam reik storėt biggrin.gif Prie jo tai ir aš storėju. Sunki žiema bus  doh.gif  biggrin.gif

priešingai,žiemai išteklių turėsit mirksiukas.gif biggrin.gif
ai,manasis atsigavo gal dar ir dėl to,kad valgo griežtai pagal valandas ir viską šviežia...su tėvuku visaip būdavo,nors šuniuką mylėjo,bet kartais ,kaip senas žmogus,numodavo ranka į šitą faktą-ai,taigi šuo... g.gif gerai jam bus... g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi storėja, abu šunys +2kg, aš su jais kartu doh.gif
Atsakyti
o aš svarstyklių net neturiu tongue.gif
nu save dar užkelčiau,bet to ryžo varijoto... schmoll.gif biggrin.gif nesuprastų,ko iš jo noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 09 05, 20:07)
priešingai,žiemai išteklių turėsit  mirksiukas.gif  biggrin.gif
ai,manasis atsigavo gal dar ir dėl to,kad valgo griežtai pagal valandas ir viską šviežia...su tėvuku visaip būdavo,nors šuniuką mylėjo,bet kartais ,kaip senas žmogus,numodavo ranka į šitą faktą-ai,taigi šuo... g.gif gerai jam bus... g.gif

Tai vat,dėl to ir sunki.Ale šalta ir ilga,kad visi taip lašinius kaupiam biggrin.gif
Pas mane visada pilnas bliūdas pas šunis,bet tas svoris paprastai tas pats būdavo.Dabar globoj turiu porą katinų,tai juodas maistą vagia ir storėja.Dar aišku mažiau vedžioju,bet čia jau mano tingumas kaltas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
ne,bliūduko pilno nepalieku nuo pat pirmos dienos,kai parsivežiau iš kaimo biggrin.gif ir kad maistas negestų,ir kad tvarka būtų...pirmąkart kai išdrėbiau nesuėstą maistą šiukšliadėžėn,akys kaip bliūdukai pas šunį buvo lotuliukas.gif dabar jau žino,kad jei įdėta-reik suvalgyt,nes iki sekančio maitinimo negaus. rolleyes.gif

o žiema...kaži kokia ji bus rolleyes.gif gandrai kiek anksčiau išskrido,praeitą savaitgalį jau ir gervių nebegirdėjau kaimuke... rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane sausas,tai niekas ten negenda biggrin.gif . Vat kai šėriau mėsa...tada jau kita tvarka buvo,bet...smirdančią mėsą šunys mėgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 09 05, 19:33)
Ateinam.

Kaip graziai bigsmile.gif bet ir man pasirode is didesniuju biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
linamog, gražiai apkirpo! thumbup.gif Bet aš irgi galvojau, kad tiviškis mažesnis bigsmile.gif
Gerai darau ar ne? Kai maniškis pradeda žaist su maistu ir išsikalinėt, kartais taip paimu ir "pamirštu" vakarinę arba rytinę porciją duot. Na, tada valgo geriau. Bet nepakenks?
Atsakyti
QUOTE(plepatuska @ 2014 09 06, 18:02)
Gerai darau ar ne? Kai maniškis pradeda žaist su maistu ir išsikalinėt, kartais taip paimu ir "pamirštu" vakarinę arba rytinę porciją duot. Na, tada valgo geriau. Bet nepakenks?

jap, jūs diktuojat kada ėst.

Linamog - nu fainas koks biggrin.gif skūrinukas toks biggrin.gif bet snukelio net nepažinčiau.
Aš daba galvoju, nuo tada, kai atvežiau ji ir pirmą kart nukirpai, jo kailis turbūt nbiekada nebebuvo tokio ilgio kaip kad natūraliai?
Atsakyti