Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Kiek pavėluoti sveikinimai 4 metukų proga 4u.gif

Nu jau Pepė wub.gif nu jau sportininkė...bet kaip bekalbėk,matos,kad laiminga po visko - turbūt jaučiasi neblogai padirbėjus biggrin.gif

O pas mane šiokia tokia naujiena-bijau dar girtis,nes nežinau,ar ne atsitiktinumas. Mano ryžas vakar ant dukros neurzgė-pasitiko prie durų,iškėlęs uodegą ir viskas. Gavo sausainį ta proga ,žiūrėsim kaip bus šiandien.Ar neteks nusivilt... tongue.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus mano sportininkams.
Tuo pačiu labai norisi pasveikinti ir Molibertą su abiem jos merginom - tikrai puikūs rezultatai, taip pat ir Cile su margąja - pasidalino jie su MB prizinėm vietom smile.gif
Trumpai tariant, beveisliukai Kaune lygį palaikė, žiūrovų ir šeimininkų nenuvylė, prizus pasidalino smile.gif thumbup.gif Labai džiaugiuos, kad agility sporte daugėja beveisliukų, žmonės po truputį supranta, kad ne tik su veisliniu šunimi galima dalyvauti renginiuose, laimėti varžybose, rodyti gerus rezultatus. O kuo daugiau kompanijos, tuo smagiau! thumbup.gif

Ai, o dabar piktoji Agnė. Kai kas gaus velnių, kad buvo Lietuvoj, atšventė gimtadienį ir neatvažiavo į svečius. g.gif Ar ne taip, - hal -? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 10 rugsėjo 2014 - 10:05
Oi merginos kiek as streso patyriau praeita nakti blink.gif dar niekad tiek ant saves nepykau.. pas mane mama siandien atvyksta ir kadangi ji niekad nepritare mano pasirinkimui isitaisyti suni norejau savo berna graziai paruosti (o ir siaip jau laikas buvo..). Ismaudziau, isbalinau, pradejau nagus tvarkyti...ir per daug nukirpau du galinius doh.gif vienas tik paraudo, o kitas iskart pradejo kraujuoti. Tai peidejau vatos gabaleli su MB kvepalais, bet suo yra suo ir "pats susitvarkys" rolleyes.gif pradejo laizytis ir krauja ismozojo per dvi baltas letenas. Bet jis kazkaip nestresavo tai galvojau uzbaigsiu musu iprasta rytina. Apkarpiau ausis, pradejau karpyti letenas ir ka jus galvojat? Per sekunde sitas durnas suo sugalvojo pasisukti ir lyztelti zirkles mega_shok.gif vaizdas kaip is siaubo filmo. Kraujas is burnos bega, jis via laizosi, besilaizant kraujas mozojamas ir taskomas ant snukio. Jei suo nebutu baltas gal dar ne taip ziauriai atrodytu bet kai visas baltas snukis sruva krauju doh.gif o jis nenustoja laizytis nes mayo kad as susinervinusi ir vargsas galvoja kad as ant Jo pykstu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 09 10, 11:10)
Oi merginos kiek as streso patyriau praeita nakti blink.gif

Bet dabar viskas gerai? Adrenalino turėjo būt pakankamai...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 09 10, 08:23)
Bet dabar viskas gerai? Adrenalino turėjo būt pakankamai...

norejau jau ir pas veta vaziuoti nors ir buvo po vidurnakcio... Bet kazkaip tas kraujavimas nustojo tai as snuki jam nuvaliau ir tiek. Po 15min girdim jis kazkur kazka valgo ar laizo. Radom koridoriuje visa kruvina. Matyt pradejo laizyti galines letenas nes ten nagai nulupti krauju apdziuvo o dar MB odekolonu patepta doh.gif tai visas raudonas, snukis vel kraujais sruva, dar labiau kraujuot pradejo nes as vel susinervinau iki drebejimo... Tai pagriebiau nuo Lucos uzsilikusia apykakle ir uzdejau. Ji jam per sunki tai jam beliko atsigulti sunki prispudus prie grindu... apsiramino ir kraujavimas vel sustojo po 10minuciu. Tai uzverciau ant nugaros ir pradejau tikrinti kiek ten rimta zaizda... O gi 2mm ant paties galiuko ipjovimas. Tai tada ir paciai ramiau pasidare. As nuejau miegot o MB dar liko su kuo porai valandu. Miegojo savo guolyje su didziule apykakle tai siandien nuemiau ir rodos nieko. Pradejo mane laizyti bet ne kraujavo. Nu tikiuosi man parvezus I buta mama nerasiu kruvino buto ir suns atrodancio kaip skerdiko. Bet vakar mieliausia buvo kad nors as ji ir suzeidziau kelis kartus bet leido uzbaigti proceduras grozio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 09 09, 15:33)

Sveiki prisijungę. smile.gif
Kuo vardu Jūsų augintinė? Gal jos foto turit?

Smagu, kad taip draugiškai priimat naujokus 4u.gif Mūsų augintinė vardu Bela, paėmėm ją iš prieglaudos 1 mėnesio. Dabar jau didelė biggrin.gif - 5mėn.
Foto mažos:
user posted image]My Webpage[/URL]

Foto jau paaugusios:
user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 09 09, 19:39)
Ieškokit gero veterinaro. Sterilizuota kalė neturi rujot. Aš jau anąsyt sakiau.

Labas.Buvom pas vet,tai po 6sav vėl operuos.Sako galbūt nepilnai išpjautos kiaušidės.
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2014 09 10, 12:59)
Smagu, kad taip draugiškai priimat naujokus  4u.gif Mūsų augintinė vardu Bela, paėmėm ją iš prieglaudos 1 mėnesio. Dabar jau didelė  biggrin.gif - 5mėn.

O jau gražumas šunytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 09 10, 12:56)

Šaunuolis tas tavo šuo. Užgis iki vestuvių smile.gif

QUOTE(lod @ 2014 09 10, 13:22)
Labas.Buvom pas vet,tai po 6sav vėl operuos.Sako galbūt nepilnai išpjautos kiaušidės.

*****... Dvi operacijos vietoj vienos... Tai arba nekokybiškai atlikta, arba iš viso neatliko...
Atsakyti
man irgi keistas tas "sterilizavimas" g.gif tai kaip čia dirba,jei pusę kiaušidžių išpjovė,pusę paliko... g.gif šuns kankinimas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 09 10, 13:27)
O jau gražumas šunytės  wub.gif

Ačiū, mums irgi labai graži todėl ir tapo Bela tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2014 09 10, 12:59)
Smagu, kad taip draugiškai priimat naujokus  4u.gif Mūsų augintinė vardu Bela, paėmėm ją iš prieglaudos 1 mėnesio. Dabar jau didelė  biggrin.gif - 5mėn.
Kokia fainuolė Bela wub.gif
Atsakyti