Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(shvedryte @ 2014 08 07, 19:17)
Laba vakarą komandai ir shopomanėms biggrin.gif
Noriu paklausti kada jau pradedat dairytis pukinių striukių ir kur?
Nrėčiau sau TH pūkinio maxi ilgio palto, bet niekur nerandu, gal kas paprotins kur ir kada ieskoti 4u.gif

Šitą "kaldrinį" čia pirkau lapkričio mėnesį už 80$. Taip kad, dar palaukit ir "žvejokit" po visur 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2014 08 08, 10:12)
Sveiki, gal turite koduką ir gymboo nupirktumete?  4u.gif

Koduko neturim, paimti galim biggrin.gif
QUOTE(Jolaida @ 2014 08 08, 10:34)
Labas rytelis smile.gif Gal JCrew Factory turit -25% su ta kortele? ax.gif

turim 4u.gif
Papildyta:
YOOX truksta iki freeship ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 08 08, 10:26)
Šitą "kaldrinį" čia pirkau lapkričio mėnesį už 80$. Taip kad, dar palaukit ir "žvejokit" po visur  4u.gif.

Nepūkuoja? Ar patogus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cargo: 08 rugpjūčio 2014 - 10:02
QUOTE(Cargo @ 2014 08 08, 11:01)
Nepūkuoja? Ar patogus?  4u.gif

Nedaug dar nešiotas. Nepūkavo. Patogus, kai pučia ir šalta, nes ilgas smile.gif. Vairuot gal nelabai patogu g.gif.
Atsakyti
Sveikos,
Ieškau kokybiškos odinės juodos rankinės apie 80$. Misija įmanoma ar nelabai g.gif
Atsakyti
Šitą "kaldrinį" čia pirkau lapkričio mėnesį už 80$. Taip kad, dar palaukit ir "žvejokit" po visur  4u.gif.

thumbup.gif Ačiū, manouche, aš tokio ir ieškau smile.gif O kaip su dydžiais, atitinka? Aš kūda su ilgom rankom biggrin.gif Kaip šio paltuko rankovės, kažin tiktų ilgarankėm g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shvedryte: 08 rugpjūčio 2014 - 11:13
QUOTE(Eleina @ 2014 08 08, 07:52)
doh.gif pražioplinau aš tą kodą smile.gif ale turbūt dėl to, kad ten apie kuprines buvo kalbėta smile.gif

ačiū Gerdulka  4u.gif suvedžiau, bet neveikia, gal jau baigės, ar kad ne iš US bandau vest... na gal jūs patikrinsit, jau baisiai to megztuko man reikia biggrin.gif

Galioja tin nenuolaidinems prekems.
QUOTE(MRUNI @ 2014 08 08, 12:10)
Sveikos,
Ieškau kokybiškos odinės juodos rankinės apie  80$. Misija įmanoma ar nelabai  g.gif

Imanoma, bet teks pasiknist, patykot.
Atsakyti
Sveiki kada macys pirksite?
Atsakyti

vojazau swoon.gif dar ne visus išpirkom swoon.gif jau ir taip žiemą kaip su uniforma vaikštom doh.gif biggrin.gif . Nebūna nei dienos, kad gatvėje su tokiu pačiu ko nors nesutikčiau per šalčius biggrin.gif
rankovės normalios, dydį irgi atitinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stepė: 08 rugpjūčio 2014 - 11:45
QUOTE(gerdulka @ 2014 08 08, 10:56)

Issiunciau Factory thumbup.gif Jau kaip sukneles noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 08 08, 12:17)

Imanoma, bet teks pasiknist, patykot.

Kokiose paruotuvėse tykoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 08 08, 11:17)

tai mano tas megztukas ir nėr nuolaidinis, ale kažkodėl jokios nuolaidos ir npadaro..

Papildyta:
QUOTE(Stepė @ 2014 08 08, 11:44)
vojazau swoon.gif dar ne visus išpirkom swoon.gif jau ir taip žiemą kaip su uniforma vaikštom  doh.gif  biggrin.gif . Nebūna nei dienos, kad gatvėje su tokiu pačiu ko nors nesutikčiau per šalčius biggrin.gif
rankovės normalios, dydį irgi atitinka

biggrin.gif tai išpirkot - rašo gi kad prekė out of stock lotuliukas.gif
Atsakyti