Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Irreelle @ 2014 08 12, 13:00)
gal galima placiau, nes as irgi akiniuote  cool.gif perkate remelius is ten o tik optikoje stiklus isidedat, ar kaip? ta fotke renkantis modeli padeda realiai?

As is ten pirkau viska -remelius ir stiklus mirksiukas.gif man gavos daugiau nei dvigubai pigiau nei LT mirksiukas.gif Remu ir LT nepirkdavau niekad nei prabangiu, nei vardiniu mirksiukas.gif o stiklus visada kas imanoma geriausius, ploniausius ir t.t. mirksiukas.gif spali bus du metai, o akiniai kaip vakar pirkti -nei iskliso nieko mirksiukas.gif Nesioju kasdien nuo ryto iki vakaro 4u.gif As asmeniskai likau labai labai patenkinta 4u.gif

ai, mano veido forma tokia, kad man praktiskai visokie akiniai tinka mirksiukas.gif 4u.gif bet tada, kai rinkaus -dar issimatavau turimu akiniu ploti, ilgi -daug maz -kad orientuotis. ten ir visi ismatavimai surasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 12 rugpjūčio 2014 - 13:12
QUOTE(manouche @ 2014 08 12, 12:02)
Parašyta paspaudus raides. 41 reik XL  4u.gif.
nors..., paskaičius komentarus, geriau imkit 2XL, kaip suprantu, mažintos.

Dekui 4u.gif

O kazin kurios geresnes sios ar ugg?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 12 rugpjūčio 2014 - 13:12
QUOTE(Salvince @ 2014 08 12, 14:00)
o Factory is clearence irgi dar taiko - 25% ?

Aš taip supratau, kad taiko.
Atsakyti
QUOTE(Salvince @ 2014 08 12, 13:00)
o Factory is clearence irgi dar taiko - 25% ?

tikiuosi kad taip, nes as nusiunciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 08 12, 14:10)
As is ten pirkau viska -remelius ir stiklus mirksiukas.gif man gavos daugiau nei dvigubai pigiau nei LT mirksiukas.gif Remu ir LT nepirkdavau niekad nei prabangiu, nei vardiniu mirksiukas.gif o stiklus visada kas imanoma geriausius, ploniausius ir t.t. mirksiukas.gif  spali bus du metai, o akiniai kaip vakar pirkti -nei iskliso nieko mirksiukas.gif Nesioju kasdien nuo ryto iki vakaro 4u.gif As asmeniskai likau labai labai patenkinta 4u.gif

ai, mano veido forma tokia, kad man praktiskai visokie  akiniai tinka mirksiukas.gif  4u.gif bet tada, kai rinkaus -dar issimatavau turimu akiniu ploti, ilgi -daug maz -kad orientuotis. ten ir visi ismatavimai surasyti mirksiukas.gif

aciu labai uz info 4u.gif

kazkaip anksciau neuzkliuvo zvilgsnis uz sios parduotuves, vakare reikes prasinesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 08 12, 14:16)
tikiuosi kad taip, nes as nusiunciau blush2.gif

Tikrai taiko thumbup.gif
Atsakyti
labas dienas smile.gif,

Gal kas gali papasakot apie last call???Ar jie daznai dalina nuolaidas nuolaidoms?? Ar ,jei jau nuolaida reikia jamti kol neispirko,ar verta palaukti ? Labai krito rankinukas i aki biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Renkama 4u.gif
Ideeli.com
Amway
Gilt
YOOX
1stopkidzshop
Samsonite
Crazy8
Allheart
Maidenform
Uniformadvantage
Perryellis
Stockngo
LEVI kodukas FALL20
Finishline
AE
Sierratradingpost HXY57189
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com 4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif

Temos išparduotuvė

Atsakyti
jau uzsaket Gymboree su -20? ax.gif
Atsakyti
Samsonite 4u.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(kvietkas @ 2014 08 12, 16:35)
jau uzsaket Gymboree su -20? ax.gif

taip rolleyes.gif
Atsakyti
Junkites prie RalphLauren.com -10% nuo krepsio kainu 4u.gif tik nebus free ship, nes neduoda panaudot 2 kodu
Atsakyti
Sveiki, o Maidenform yra tax?
Atsakyti