Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(rumpumpele @ 2014 08 15, 15:02)
Pirmiausia ačiu už komentarą, o gal galėtumėt patarti, kokią išmierą čiupti, jei aš per krūtinę 102, ūgis 165, o per klubus 108  ax.gif . Šiaip nešioju 16, arba L

M užteks tikrai. jei ne S smile.gif. jos tikrai didintos bent dydžiu (kaip, beje, ir dauguma lansend rūbų). aš 116 į L sutalpinau. buvau XL parsisiuntusi, bijojau, kad L skėsis per tas knopkes - tai paskendau. L jau padoriau atrodo smile.gif
Atsakyti
6pm -10% bus norinciu ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdulka: 15 rugpjūčio 2014 - 21:11
QUOTE(gerdulka @ 2014 08 15, 22:10)
6pm  -10%  bus norinciu ?    ax.gif

bus, greiciausiai, speju?
Atsakyti
WilsonLeather 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kuri nors nešiojat 37 (23,5cm) dydį ir turit Converse batus? Noriu nusipirkti, bet nežinau koks dydis reikalingas g.gif
Atsakyti
Panos. Su db kojyte 13 cm, ziemai kokio dydzio reiketu? Jei kojyte bus kokia 14 cm
http://www.sierratra...r-kids~p~7743y/
Nesdydziu lenteles ner sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aanzelikaa @ 2014 08 16, 00:31)
Panos. Su db kojyte 13 cm, ziemai kokio dydzio reiketu? Jei kojyte bus kokia 14 cm
http://www.sierratra...r-kids~p~7743y/
Nesdydziu lenteles ner sad.gif

Jeigu neklystu tai viduj ne kailis o merinosu vilna, jeigu neklystu tada kaina brangoka blush2.gif net ir dabar amazone su tikru kailiu bearpaw vaikiski apie 30$.
Su 16,5 cm kojyte maniske emu praeita ziema nesiojo us 11 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 15 rugpjūčio 2014 - 23:53
QUOTE(proksi @ 2014 08 15, 23:51)
Jeigu neklystu tai viduj ne kailis o merinosu vilna, jeigu neklystu tada kaina brangoka  blush2.gif  net ir dabar amazone su tikru kailiu bearpaw vaikiski apie 30$.
Su 16,5 cm kojyte maniske emu praeita ziema nesiojo us 11  ax.gif

O tai merinosu vilna blogiau uz kaili? Db ju kainyte 33$ gaunas o apie bearpaw prastus atsiliepimus girdejau sad.gif tai mum su 14 turetu 8 tikt? Ar 9 imt?
Atsakyti
QUOTE(aanzelikaa @ 2014 08 16, 00:55)
O tai merinosu vilna blogiau uz kaili? Db ju kainyte 33$ gaunas o apie bearpaw prastus atsiliepimus girdejau sad.gif tai mum su 14 turetu 8 tikt? Ar 9 imt?

As pati turejau emu su merino vilna ir bearpaw su kailiu, su kailiu kojai daug smagiau ax.gif skirtumas tarp dydziu apie 1 cm, tai plius minus galima paskaiciuoti ax.gif na gal kas turi ir mazesnius emu tai patars ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 08 16, 00:11)
As pati turejau emu su merino vilna ir bearpaw su kailiu, su kailiu kojai daug smagiau  ax.gif  skirtumas tarp dydziu apie 1 cm, tai plius minus galima paskaiciuoti  ax.gif  na gal kas turi ir mazesnius emu tai patars  ax.gif

Db 13 cm. manau iki ziemos bus 14. Plius kojine. Tai 8 ar vis tik 9 reiketu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 08 15, 21:18)
ot prajuokinot lotuliukas.gif

o danga kokia renkates, pacia pigiausia ar ten kazkokia paturbinta-brangesne?

as ne pigiausią, bet ir ne brangiausią, imu su ta antirefleksine, kad būtų.
Atsakyti
QUOTE(aanzelikaa @ 2014 08 16, 00:22)
Db 13 cm. manau iki ziemos bus 14. Plius kojine. Tai 8 ar vis tik 9 reiketu?  blink.gif

Šiaip aš manau, kad kažin ar paaugs iki žiemos 1 cm kojytė, nebent greitai auga, nes mano tai per metus tik 1 cm paauga.
US8, Emu viduj 16 cm, US9 16,8 cm mirksiukas.gif
Beje, aš perku tik Bearpaw jau trečius metus, viduj su natūraliu kailiuku, o po sezono jie būna kaip nauji mirksiukas.gif Šiemet vat ir sau nusipirkau už superinę kainą( pažiūrėsiu ar čia tik vaikui taip gerai laiko ) biggrin.gif Tik Barpaw mažinti
Atsakyti